Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

"Brzydal29 ..no to zrób coś" Robie coś, a Ty też zrób coś. Pierwszy krok, zawsze najtrudniejszy. Przestań się wreszcie użalać nad sobą .

czytam tak sobie co płodzi dzisiaj krem....oj, chłopcze drogi,choćbyś miał i urodę gwiazdora filmowego,ale z takim podejściem i takimi tekstami ...i tak byś był u wielu fajnych babeczek skreślony na amen....

Gość wesoła pomarańcza
bo te ładne sa brzydki, a brzydkie ładne

Gość wesoła pomarańcza
ja np jestem bardzo brzydka, i co z tego?

AKWARELA otóż to, w sedno trafiłaś.. nie rozumiem dlaczego krem tak się zachowuje, niby chciałby ładną dziewczynę, ale je obraża, wypina się na nie i blokuje... a takie gadanie, że ja "na pewno bym Cię olała" to naprawdę możesz o kant chooja rozbić za przeproszeniem! Jak mnie takie gadanie wyprowadza z równowagi! Musiałbyś widzieć facetów z którymi się spotykałam! Zapowiadasz siebie jakbyś był co najmniej jakimś potworem z kanałów, a podejrzewam, że przy nich byś błyszczał.... Tak trudno Ci zrozumieć, że owszem ISTNIEJĄ jeszcze na tym świecie kobiety, dla których wygląd ma mało istotne znaczenie !!!!!!!!!

Gość wyzka
o matko, krem, daj se spokój z tym płakaniem, że ładne na ciebie uwagi nie zwrócą. Ja rozumiem, że pragniesz wydymać najpiękniejsze hm.. osobniki płci żeńskiej w jak największej ilości, ale niech to pragnienie nie wyssie ci mózgu. Rozumiem, że masz ciśnienie, bo to taki wiek, po 30 zacznie ci ten cały popęd spadać(no chyba, że masz już 30 lat. w takim razie to ja nie wiem jakie ciśnienie musiałeś mieć wcześniej..), ale jeśli jakaś panienka cię nie chce, bo wydajesz się jej za obleśny, to nie gadaj, że to worek na spermę, że ładne to szmaty, bez serca i litości dla biednego szarego człowieka - bo jak ty się zachowujesz? jak wyposzczony, zrezygnowany samiec. Sam jesteś równie żałosny.

Gość nie masz szacunku do ładnych
Crem bo One mają Cie za nic .Worek na sperme ?Skąd znasz takie teksty ?

Gość parasolka polka fasolka
cream z każdym dniem jest bardziej żałosny :O zaczął od użalania się na sobą a teraz jest na etapie obrażania kobiet :O Poza tym skąd on może wiedzieć jakie są kobiety, skoro nigdy z żadną nie rozmawiał na żywo :O Poza tym pisanie, że kobiety są worem na spermę jest obrzydliwe i taki facet powinien chyba iść na jakieś leczenie, bo sperma mu mózg wyżarła :O

"...taki facet powinien chyba iść na jakieś leczenie, bo sperma mu mózg wyżarła" "Oko za oko, ząb za ząb" - takie myślenie też nie najlepiej świadczy o piszącym. Facet ma duże problemy ze sobą, ja to znam bardzo dobrze. Zaczyna świrować troszkę, ale to nie znaczy, że możemy mu przywalać i twierdzić, że to jest OK. Trzeba zrugać, ale nie należy ubliżać. Ale ja jestem tylko głupi prawiczek, więc co ja wiem :).

Gość ofe rma
myślę że nadinterpretujecie słowa creama. co z tego że kobiety wolą atrakcyjnych, przystojnych facetów. wolą i tyle. tym lepiej dla atrakcyjnych, tym gorzej dla brzydkich. nie jest to żaden powód do wstydu tak jak nie jest nobilitacją umawiać się z paskudnymi. cream się trochę żali że nie wolą jego. to też mu wolno. a to że żadna z was nie zwróciła by na niego uwagi nie jest żadną ujmą dla was. "Rozumiem, że masz ciśnienie, bo to taki wiek, po 30 zacznie ci ten cały popęd spadać(no chyba, że masz już 30 lat." a to to jest już tak głupie że przechodzi ludzkie pojęcie. trzeba mu było napisać że po 60 to już w ogóle mu będzie wszystko jedno jak go alzheimer dopadnie i uwiąd starczy. z tym "workiem na spermę" to trochę przegiął. bardzo to nieeleganckie było ale chłopak jest trochę sfrustrowany więc okażcie może odrobinę zrozumienia. przecież nie odnosiło się to do żadnej konkretnej osoby.

Gość wyzka
oferma, to z tym wiekiem wcale nie jest głupie, tylko prawdziwe. Żyjemy po to by nie zginąć. Gdyby taki krem nie miał co jeść, nie gadałby o panienkach, tylko jęczałby za jedzeniem. możliwe, że wymyśliłby nawet wspaniałe poematy na temat kromki chleba. Ale teraz, kiedy ten podstawowy głód mamy zaspokojony, przychodzi potrzeba rozmnażania, która potrafi tak samo zmęczyć człowieka. Gdyby pusty żołądek nie męczył, nie przeżylibyśmy, gdyby nie było "ciśnienia", nie przetrwałby gatunek. A z wiekiem, wiadomo, organizm słabszy, nie należy się przemęczać. Także, niech krem poczeka, jak mówisz do starości trochę, wtedy już wszystko jedno mu będzie:)

Gość ofe rma
"oferma, to z tym wiekiem wcale nie jest głupie, tylko prawdziwe." co nie było głupie? stwierdzenie żeby zamiast zaspokajać swoje pragnienia, przeczekać je? głodnemu też radzisz żeby nie denerwował się że głodny tylko niech poczeka parę miesięcy to umrze z głodu i problem się rozwiąże? bo to była rada na takim poziomie. mniej trochę drastyczna ale mechanizm "rozwiązania problemu" identyczny.

Gość wyzka
oferma.. głód a pożądanie. dając taki przykład chciałam ci uzmysłowić, że to czym kieruje się krem przy całych swoich jękach nie jest poważne, warte twoich wytłumaczeń i użalań nad jego losem. Jest to zwyczajna rzecz, tyle że głód jest podstawowy, bez niego nie byłoby szans na rozmnażanie. a samo rozmnażanie? Na bank wiesz, co ten chłopak przechodzi, sam pewnie chciałeś jakąś panienkę, dla której nawet nie miałeś szans. Po prostu zwolnijcie z popędem, wasze płakanie jest żałosne i bardzo słabe.

Gość ofe rma
no, jest to o tyle "zwyczajna rzecz" o ile zwyczajny jest człowiek. może mi ktoś wyjaśnić o czym ona gada? mam nie jeść ponieważ głód jest "czymś zwyczajnym"? no bo naprawdę nie rozumiem. popęd i libido jest czymś normalnym u człowieka, to prawda, ale normalne też jest że powinien być zaspokajany. jeżli nie jest to jak najbardziej normalnym jest że budzi frustrację i zdenerwowanie. można w rozmaity sposób sobie z tą frustracją radzić ale twierdzenie w stylu "poczekaj 20 lat, zestarzej się i umrzyj to ci przejdzie" naprawdę wydaje mi się idiotyzmem. to tak jakby kazać komuś "przeczekać życie".

Gość lo.123
Hee.. ja to mam powodzenie u facetów..powiem jedno słowo.. A oni juz jak pieski ciesza.. :D jak z jedzenia peedigree. :D hehe... ma sie to powodzenie. :D oczywiscie bez przesady. lubie byc adorowana ale nie mam zamiaru sie z rzadnym wiazac.. :D lubie taka zabawe :P

Skoro już przy popędzie jesteśmy, to ja mam pytanie. Czy rozładowanie popędu z apomocą masturbacji wystarcza facetom, czy muszą do tego mieć kobietę? Bo mnie to zawsze zastanawiało, że facet potrzebuje kobiety, żeby się rozładować i to główne tłumaczenie chodzienia na dziwki.

kolejna w miarę atrakcyjna, ale wolna z wyboru (nie samotna, tylko wolna) odmeldowuje się... ciekawe są Wasze spostrzeżenia apropos tematu... Krem nie marudź!!!! wyjdź do ludzi, to kogoś znajdziesz, a nie smuty na forum piszesz!!

Gość ofe rma
"Bo mnie to zawsze zastanawiało, że facet potrzebuje kobiety, żeby się rozładować i to główne tłumaczenie chodzienia na dzi**i." to chyba jest trochę bardziej skomplikowane, tak mi się wydaje. bo na dziwki chodzą i żonaci przecież. przyłapano też kilku aktorów uznawanych za bardzo przystojnych, z tych którzy "mogli by mieć każdą". więc motywacja jest bardzo różna. sam nigdy nie byłem i jakoś żyję więc i tak można. ale można też podobno żyć zupełnie bez seksu.