Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Gość mały zielony ufol
krem nastukał (-a): "...i móc miec dużo dziewczyn..." i właśnie dla tego nie wydaje się być atrakcyjny (-a) :O .

"klałdka jak zwykle ma racje. podeslij mi jakas kolezanke z Łodzi, co?" ja mam ci, kwiatuszku, podesłać??? ;)

no bo jak fajna jestes (a to juz dawno stwierdzilem po twoich wpisach tu) to masz fajne kolezanki, tak rozumuje ;) to bys podesłała jakas wolna to bym nie musial szukac ;)

Gość mały zielony ufol
No cóż, mało która chce być "jedną z wielu" .

"Brzydal29 ..pewnie a ty nie ???" No widzisz krem, wydało się - ty masz naturę dziwkarza :P. Ja bym chciał mieć jedną, ale by była "moja", żebym był dla niej atrakcyjny. Nie potrzebuje mieć wiele partnerek, nawet więcej - nie chcę. Tylko dla jednej kobiety mógłbym się starać z całych sił.

Brzydal29 ..co ty pierdolisz tak jak dziewczyny chcą miec wielu facetów to my mamy takie samo prawo a nawet obowiązek :P nie można byc jeleniem

no nie wiem..jakoś zawsze kojarzyłeś mi się z minimalizmem słownym ...nawet myślałam dzisiaj,że to Twój podszyw:) kremik,to Ty przeklinasz? nie może być;)

"nie można byc jeleniem" Jelenie to fajne zwierzęta są. Ja mogę być zwierzakiem tylko dla jednej ;). Nie lubię się rozmieniać na drobne i nie mam podzielnej uwagi niestety :D. "Brzydal29 ..co ty pie**olisz tak jak dziewczyny chcą miec wielu facetów to my mamy takie samo prawo a nawet obowiązek" Ja przeważnie zawsze idę pod prąd :).

klaudka 27 ..no widzisz jacy jesteśmy zgodni jak nigdy :D ty uwazasz ze kobiety są lepsze ??? i mają prawo miec lepsze życie od facetów ???

krem, zauważyłam, że jesteś tu stałym bywalcem, ale nie śledzę Twoich wypowiedzi, więc nie mam punktów zaczepienia na podstawie których mogłabym ocenić [choć namiastkę] Twoją osobowość - oprócz tego co wywnioskowałam z wypowiedzi w tym temacie.. w każdym razie do czego zmierzam.. to z tym \"dużo bym dał żeby być atrakcyjnym i mieć wiele dziewczyn\" to tak na serio, czy jedynie ironizujesz? Pytam poważnie.. jeśli to jest zgodne z prawdą to teraz już rozumiem skąd Twoja pierwsza wypowiedź w tym temacie... Nie piszę tego ze złości, nic z tych rzeczy.. ale widzisz, sytuacja wygląda tak... Ty w wypowiedziach poniżasz kobiety, nie szanujesz ich (a bynajmniej tych o których mowa w temacie) zupełnie nie rozumiejąc sytuacji tych właśnie ładnych samotnych kobiet (uważam że rozumieją ją jedynie one same - dziewczyny nieco mnie powiedzmy urodziwe nigdy nie będą sobie mogły nawet wyobrazić, że uroda, oprócz tego, że ułatwia życie w pewnych okolicznościach, może jednak stanowić problem...) a widzisz kremiku, ja jestem po tej drugiej stronie - należę do tych atrakcyjnych kobiet, które mimo, że mogą przebierać - szukają kogoś zupełnie zwyczajnego (jeśli chodzi o mnie nie musi być mega przystojny a już na pewno nie bogaty), ale wyjątkowego dla nich mężczyzny życia - którym równie dobrze mógłbyś być Ty (jeśli chodzi - ale z Twoim podejściem do takich kobiet sam sobie jakgdyby zamykasz drzwi... takie błedne koło.. i tak się wszyscy możemy nawzajem szukać i szukać i gówno z tego wyjdzie... potem powstają takie topiki, bądź te w stylu \"wszystkie atrakcyjne to dziwki\" .... :/

"ty uwazasz ze kobiety są lepsze ??? i mają prawo miec lepsze życie od facetów ???" a skąd to wyrzasnąłeś, krem??? :)

Brzydal29 ..życze ci abys trafił na porządną kobiete a nie na wora na sperme (a takich jest pełno teraz ale wiem że nie wszystkie takie są):)

"wora na sperme" Nienawidzę tego zwrotu, po prostu nienawidzę. Nie będę podawał powodu, ale krem, nie pisz w mojej obecności takich słów, bo pojadę do poznania i Ci nakopię do dupska. ZROZUMIANO!

pewna siebie od niedawna ...ale się na pociłas :D ja u ładnej dziewczyny nie mam szans wiem to na 100% bo to nie możliwe a ty napewno bys mnie olała :P więc nie gadaj głupot Brzydal29 ....dlaczego chcesz mnie bic 😭 ja ci dobrze życze :)

"Brzydal29 ....dlaczego chcesz mnie bic ja ci dobrze życze" Dlaczego, to napisałem. A z pobożnych życzeń to nigdy nic dobrego nie ma. Więc i 1000 kremów może mi dobrze życzyć, ale jeśli ja sam nie ruszę dupska i nic nie zrobię, żeby moje życie było udane, to gówno z tego będzie.