Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ładnie to dziewczyny zostawic mnei żebym sama ze sobą gadała :(:(:(:( jak ktos przeczyta ten topik to pomysli ze jestem przodującą wariatką tutaj bo non stop ze soba gadam :D:D:D:D:D

nom, ale zawsze rano nachodzą mnie takie wątpiące myśli, że po co mierzyć a odpuść sobie :P:P:P:P taki ze mnie leń :):):)

Bruseczko nic sie nie stresuj ja rodzilam 1 synka 14 bitych godzin!!!! Myslalam ze to koniec ,ale jednak nie :) Zyje,i chce juz nawt 3 dziecko;) Takze nic sie nie martw bedzie ok-a moze bedziesz miala cesarke przez ten pekniety jajnik????kto wie

bruska widzialam tez ten program :) wogule to bardzo lubie TVN style i czesto ogladam go :) a co do zmian to zalezy od kobiety u mnie to : cyce mniej jedrne sa , rozstepy mam biodra szersze ale to u mnie tak a u wielu lasek to nic nie zauwazam takiego wdaje mi sie ze wygladaja jakby nie rodzily ale warto posiwecic sie na wszystko zeby usłyszec słowo " mama"

a co do bolu to mnie bolalo po cesarce ale dziwne nie jest skoro rozcieta jest cala macica ale da sie przezyc i to ;)

ja też tempke mierze o 7, zaraz po przebudzeniu. Podobno żeby temperatura byla wiarygodna to trzeba ją mierzyć zaraz po przebudzeniu, jeszcze przed podniesieniem sie z łóżka. Potem w ciagu dnia temperatura może sie wahać, np jak dużo sie ruszamy. Wieczerem jest zawsze wyższa

Gość madziakicia
Hej,ja też chciałabym dzidziusia w tym roku,mam już synka,ma rok i 4 m-ce:)I chciałabym drugie,najlepiej córkę,różnica wieku byłaby jak dla mnie idealna bo 2 lata:)Pozdrawiam wszystkie staraczki:)

nigdy nie wiemy jaki bedzie przebieg ciazy stad te obawy u kazdej z nas no ale narazie sie staramy do obaw przejdziemy pozniej haaaaa potem bedziemy przezywac czy wszystko jest ok a potem bedziemy miec sraczke przed porodem wszystko razem haa super ze was mam :D

Pumcia wszystko da sie przezyc jak sie zobaczy te malenstwo:) Ale co do samego porodu,nie mowie tutaj po porodzie tylko chodzi mi o to ze cesarka jest napewno duzo lepsza ,trwa jakies 60 do 90 min jak nie krocej i jedziesz na sale z maluszkiem a niektore naturalne porody trwaja nawet do 36 godz i tak sie on konczy cesarka:O Ale po cesarce jest gorsza rekonwalenstencja ale po zwyklym jak rozetna ci krocze po prawie sama dupe-uuuu nie mona siadac przez najblizsze 2 tygodznie normalnie:O Ale oba porody da sie przezyc:)

no dobra pisze sie na wszystko, jestem mądra silna kobietą wiec sobie poradze ze wszystkim ;););) mam was mam kochane faceta mam kochana rodzinkę (która mnie wkurza non stop :P:P:P:P:P) i to cały sukces a najwazniejsze że chce mieć dziecko, tzn. chcemy ;););) może mi sie uda przed 30 urodzić :):):):):)

jasne Frecia wszystko da sie przezyc po normalnym duuupa boli a po cesarce brzuch tzn rana pooperacyjna ja chodzilam zgieta w pol bo myslalam ze jak sie wyprostuje to mi sie wszystko rozerwie ;) juz nie mowie o kibelku czulam jakby mi mialao wszystko strzelic;) ale dziewczynki glowy do gory bedzie dobrze :) wszystko przezyjemy my kobietki jestesmy silne :)

A CO:D:D:D:D:D My zyjemy i z wami piszemy wy tez zyc bedziecie:D Bedzie wam troszke tylko dupką narywać;) Witam nowa staraczke:)

Frecia jak tam sprzatanie idzie???? nowa staraczka hmmm chyba juz jej nie ma :(

witam madziakicia i zapraszam do nas dzięki dziewczyny od razu mi lepiej tzn. mam więcej pozytywnego nastawienia :):):):) dziękuję kobitki moje ale mi sie dzisiaj spac chce rano mi sie ciężko było obudzić, oije juz druga kawe ble......aaa i u nas ZIMA!!!!!!!!!!!!!!! rano jak wstałam i zobaczyłam zamieć za oknem to myslałam że zemdleje no i znowu przyszło mi odśnieżać samochód masakra

pewnie przyczytała co my tu bazgrolimy i sie rozmyśliła ;););)

a wiem co mialam was zapytac jak mnie bolal brzuch w niedziele wieczorem co podejrzewam owulacje to na drugi dzien nie mialam juz sluzu plodnego tzn tego przezroczystego rozciagliwego mialam mokro wilgotno tylko i co myslicie o tym ????

Ja ciagle sprzatam i tu z wami klikam;) Nie da sie zyc bez was:) A staraczka tak jak pumcia napisala wystraszyla sie nas:D Choc do nas my jestesmy tylko wariatki ale tak wszystko z nami jest ok:P

z tego co wiem po owulacji nie ma sluzu plodnego, a z tego co apmietam to pisałas że nie masz za wiele śluzu, więc w czasie owulacji on był a potem znika, to normalne

Pumka ja tez tak mialam ze z dani na dzien stracil mi sie ten gesty rozciagliwy itd śluz POtem bylo wilgotno teraz jest lepko i bialo:O A co do moich cyckow to wiesz jak mnie pumeczko bola,pisze do ciebie bo juz mam dzidzie, tak jakbym miala zle wypróżnione z mleka-pamietasz jeszcze jak to jest??:)

a potem bedziesz miala duzo białego śluzu a potem II kreski ;););)

w tym cyklu i tak mialam sluzu plodnego duzo tzn długo 4 dni go wykrywalam na papierze tylko ze w poniedzialek juz go nie bylo

Bruska nam tu czaruje z tymi dwoma kreskai jak jakas czarodziejka albo jasnowidz:D Bruska jestes THE BEST;)

Freciu pamietam pamietam słuchaj słoneczko ja mysle ze ty na bank jestes w ciazy bo wtedy cyce rosna :) bola i swedza ;) a ty tak masz no chyba ze tak masz przed @ ale z tego co piszesz to nie masz tak przed @ ja powiem tak ze mnie cyce przy 1 ciazy nie bolaly nie dostalam @ i kupilam test

ja mam biały gesty śluz, ale to chyba normalne po owulacji? Poza tym od wczoraj pobolewa mnie czasami w okolicy jajników, piersi średnio bolące

ja w tamtym cyklu tez mialam bialy mleczny w sumie sluz i co i dupa ciazy brak :P

no fretka to teraz z ciebie prawdziwa cycolina :D:D:D:D ja sobie nie wyobrażam jak bede wygladała jezeli piersi mi sie powiększą, teraz mam duże a co dopiero potem!!!! uuuuuuuuuu bede wygladac jak dojna krowa :P:P:P:P

kazda z nas moze miec inne objawy lub nawet ich brak tylko @ nam powie :P