Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mtk

PIERWSZY ORGAZM

Polecane posty

Gość mtk

Mam małe zmartwienie...jestem z moim facetem ponad rok. Ja mam 20 on 28 lat.jak dotąd nie mialam orgazmu ani pochwowego ani lechtaczkowego. Wiem ,że trzeba się tego nauczyć ale zastanawiam się jak dlugo mam czekać. Seks jest z nim dobry ale czekam na to wielkie bummmmmmmm ;) I nic....... A wy jak dlugo na to czekałyście od rozpoczęcia współżycia?

Gość fajne miasto
łechtaczkowy od razu a pochwowego do tej pory się nie doczekałam :O😭

Gość mtk
I jeszcze jedno...prawda czy mit? niektóre kobiety mają pierwszy orgazm dopiero po urodzeniu pierwszego dziecka?

Gość fajne miasto
mit

Gość mtk
dlaczego nie piszecie???? czekam na wasze wypowiedzi...

Gość mam 28lat i do tej pory
też nie miałam orgazmu 😭

Gość mtk
a miałaś jednego partnera czy kilku?

Gość mtk
ja tylko jednego więc nie mam porównania

mam jednego i nie mam zamiaru go zamieniać. staram się ale nic z tego sex jest super tylko orgazmu brak :( a jak to wygląda u ciebie?

Gość mtk
u mnie tak samo sex jest dobry ale bez orgazmu i coraz częściej mnie to irytuje a partnera też nie zmienie...

Gość karolina24_24
ja ma orgazm ale tylko łechtaczkowy

może taka nasza "uroda"? może nie wszyscy przeżywają orgazm? sama nie wiem co o tym myśleć. kilka lat temu "uwierzyłam", że trzeba dać sobie czas i co dalej nic :o ostatnio przestaję myślec o tym żeby mieć orgazm, może to właśnie ta chęć coś blokuje?

28-latko, NIGDY nie miałaś ŻADNEGO orgazmu? Nawet łechtaczkowego poprzez masturbację? :(

poprzez masturbację tak, ale podczas stosunku nie

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tak samo... orgazm mam tylko sama ze soba... tak naprawde podnieca mnie najbardziej moj wlasny dotyk... nie odczuwam mega podniecenia w lozku, nie wiem dlaczego:/

mnie bardziej podnieca dotyk mojego faceta i też nic

Gość i co dalej z tym
?

Może stosujecie złe pozycje, ja kiedy jestem na górze zawsze dochodzę,jednak będąc na dole tylko czasem. Miewam orgazmy i łechtaczkowe(te o wiele częściej) i pochwowe( z tymi to rzadkość). a kiedy wasz facet robi wam dobrze językiem to też nie macie orgazmu??

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
robimy to w roznych pozycjach i u mnie nic... nie podnieca mnie nawet jego dotyk... czasem wole zeby nie dotykal mnie wcale tylko lezal obok kiedy dotykam sie sama... nie chce zeby tak bylo, nie wiem czemu tak ciezko mi sie podniecic przy moim facecie

Miśka, to się nazywa niedopasowanie seksualne. Odejdź od niego, bo inaczej sama sobie robisz krzywdę.

a wiec...pochwowy? a gdzie taki sprzedaja :P ja tylko łechtaczkowy,podczas pieszczot. a tak? sama nie wiem juz,czy cos takiego istnieje teraz to juz nawet mi sie nie hcce kochac. dotyk mnie nie podnieca,nie mam ochoty na sex

no tak gdy jego dotyk cię nie podnieca to trudno i o orgazm

Gość mtk
mnie podnieca dotyk i lubie też minetke ale nie podnieca mnie to na maxa...może to moja wina, może powinnam się lepiej nastawić.A może najpierw powinnam spróbowaćsama doprowadzić się do orgazmu? Jeszcze nigdy nie próbowałam...

Gość pitek86
Osobiście uważam że sekret tkwi w "Rozpaleniu", rozgrzaniu kobiety, przed stosunkiem. Jednym ze sposobów jest gra wstępna która możemy wykonywać w rozmaite sposoby...od zwykłych dotyków po nagim ciele (Piersi, Kark, Uszka, plecki,...tych miejsc jest cała masa zależy od kobiety). Pocałunki...Masaż...Czułe słówka...(nastrój pod postacią muzyki, może nawet świece nadają milusi klimat). Na późniejszym etapie można przejść do pieszczot miejsc intywnych. Na temat gry wstępnej można by napisać Referat :) Pozdrawiam

problem tkwi w tym że w trakcie stymulacji partnera stajecie sie obserwatorkami jak to partner robi a nie odbieracie przyjemności z tego Jest to bład wielu kobiet w poczatkowym okresie dalatego zacznijcie fantazjowac i podniecać się facetem

Gość dommminnnika
ile już o tym pisać. jest takie coś jak szukaj tematu i tam dziewczyny dawały identyczne pytania, może znajdziesz jakieś odpowiedzi pasujące do siebie???? PS ja tak będziesz czekać zniecierpliwiona na wielkie buuuuuum to od razu pożegnaj sie z orgazmem. tu trzeba skupić sie na rozkoszy i pożądaniu, tylko i wyłącznie, a o orgaźmnie nie myśleć tak jakby nie istniał... ja długo nie miałam orgazmu, bo 2 lata. mój chłopak mnie krępował, bałam sie wzdychać, przytulać... ale jak widzisz, czas robi swoje, gdy miałam pierwszy orgazm cieszyłam sie jak durna, bo nadszedł z nienacka, dziś zawsze mam orgazm::) A troszkę sobie pomogłam, bo nigdy sie nie masturbowałam i ten mój pierwszy był zaraz po tym jak zaczęłam sie masturbować. może to dziwne ale prawdziwe. tobie też tego życze:)

mnie facet podnieca i to bardzo i nie jestem w łóżku tylko tą,która "bierze", potrafie się dobrze bawić w sypialni, ale nie mam orgazmu podczas stosunku