Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna niebanalna panna

Dziewczyny z płaskim brzuchem są aseksualne bo cialko musi byc

Polecane posty

a nie tylko skora i kosci :-o zal mi tych anorektyczek bo to puste i glupie :-o dziewczyna to dziewczyna i cialko musi byc to facet ma byc szczuply i wysportowany :-p

Gość =_=....
wkrecaj sobie wkrecaj;)

Gość Ciam__
Ciałko to wg ciebie ile 80 kg :pppp ???

Gość ankietka ....
O czym Ty mówisz? Płaski brzuch nie oznacza wychudzenia ... Ja zawsze miałam płaski ... z zaznaczonymi mięśniami brzucha ... I wierz, lub nie .. niektórzy faceci tracili mowę, kiedy zatrzymywali wzrok na brzuchu .... I nie mogli dojść do siebie ... :P

Gość Ciam__
ile ma miec dziewczyna 80 kg ;ppp ?

Gość =_=....
chyba nie wiesz kto to anorektyczka skoro dla ciebie dziewczyna z ladnym plaskim brzuchem to anorektyczka

Gość Ciam__
sorry 2 razy to samo napisałam ..

Gość ankietka ....
Między innymi właśnie wystający brzuch odrzuca facetów ... Kojarzy się z ciążą .. A nikt nie podrywa kobiet w zaawansowanej ciąży ... Eh te bezkształtne cielsko wylewające się nad spodniami ... ohyda .. :P

prawdziwa kobieca dziewczyna ma szerokie biodra, duza pupe i duze piersi a przy tym fajny okragly brzuszek bmi ponizej 25 sa aseksualne bo to anoreksja :-o oczywiscie nie mozna przesadzic z tym i tak BMI do 30 jest idealne pozniej to niestety zaniedbanie w druga strone :-o

Gość vcxze
a ja myslalem ze to od genow zalezy gdzie sie tluszcz odklada . SA przeciez dziewczyny z plaskim brzuchem , a maja grube uda czy duze piersi . Watpie wiec ze plaski brzuch jest wyznaczniekiem masy u kobiety . W koncu tluszcz czasem sie u nich w biodrach odklada . FAcetom na brzuchu , ale nie kobietom przynajmniej nie w takim stopniu

jaki sens ma pisanie takich tekstów przez dziewczyny czy dla Was w ogóle kobiece brzuchy sa seksualne? bo dla mnie nie wolę męskie

Gość vcxze
prawdziwa kobieca dziewczyna ma szerokie biodra, duza pupe i duze piersi a przy tym fajny okragly brzuszek To prawda, ale niska waga nie zawsze jest aseksualna .To czy ktos ma wsobie seks nie zalezy tylko od ciala , a raczej od sposobu bycia .

Gość vcxze
jestem zdania ze dla kobiety o wzroscie 165 prawidlowa waga miesci sie miedzy 50 -70 kg . Z pewnoscia wszystko ponizej czy powyzej tej masy traci na atrakcyjnosci

Gość ankietka ....
Biodra kobiece też mam ... mimo, że mam płaski brzuch .. Biodra wynikają głównie z budowy ... i nie kolidują z płaskim brzuchem .. A okrągły brzuch jest obrzydliwy ... taka nieuformowana masa ... Brzuch ma być płaski, twardy ... wysportowany ... Moje mięśnie robią wrażenie na wszystkich ... :P Nie sądzę, aby to samo robiła ta bezkształtna masa ...

Gość ja mam płaski bo ćwiczę i mam
wyrzeźbiony delikatnie a ty pewnie jesteś gruba i zazdrościsz innym

Gość vcxze
Zauwazylem jednak ze rzeczywiscie podobaja mi sie ciala bardziej o wiekszej masie tj . w przedziale 58-70 kg dla 165 cm wzrostu . Mimo to stwierdzam ze atrakcyjnosc kobiety to nie tylko cialo wiec taka co wazy 52 kg ma u mnie szanse jesli jest atrakcyjna .

przecież to prowokacja :P albo sposób na dowartościowanie się ;) 1. płaski brzuch to NIE anoreksja a bycie SZCZUPŁYM- z reguły 2. NADWAGA POWODUJE wiele chorób wiec nie pieprzcie farmazonów, idzcie spać :P

Gość dsds
70kilo dla dziewczyny o wzroscie 165? :o

Gość vcxze
Brzuch ma być płaski, twardy ... wysportowany ... Moje mięśnie robią wrażenie na wszystkich ... to zalezy ile wazysz / Liczy sie sylwetka , a nie brzuch . Lubie kragle biodra i duze tylki

Gość przy wadze 70 kg ktoś kto
ma 165 kg wyglądałby jak beczka

ale to, ze Ty tak lubisz to nie znaczy, ze wszystkie maja tak wygladac. zrozum, ze to NADWAGA, cos niezdrowego :o

Gość Ciam__
"bmi ponizej 25 sa aseksualne bo to anoreksja " Ja mam o 16,3 i nie czuje sie asexualna . :))) A widziałaś to : Niedowaga < 18,5 Waga w normie 18,5 – 24,9 Nadwaga 25 – 29,9 Otyłość stopnia I 30 – 34,9 Otyłość stopnia II 35,00 - 39,99 Otyłość stopnia III >40

Ewo33, w koncu człowiek nie zyje tylko dal partnera/ów, a gdzie radość z własnego ciała? Do Autorki, różne są gusta, ale takie zdania o jednym mozliwym wzorcu to tylko wyraz frustracji

Gość vcxze
oczywiscie . TAkie cialo mi sie bardziej podoba ( na oko wyglada na 70 kg Duze piersi , sporo ciala ) http://daisyfreepics.com/dd-nats/13/set08/034.jpg http://daisyfreepics.com/dd-nats/13/set08/031.jpg Niz takie cialo http://www.bravoerotica.com/met-art/veronique-a/walissia/3.html ktore mi sie wydaje troche oswiecim takze kosci jej widac i zebra. Chociaz tak jak wczesniej pisalem kazda laska ma szasne .