Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciaza

czy to ciaza

Polecane posty

nie wiem, nie bylam nigdy w ciazy "Do częstych objawów odczuwanych przez kobiety należą również: nudności, wymioty, ślinotok, zgaga. Występują głównie rano, choć czasami dokuczają przez cały dzień. Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu. Najbardziej narażone są na nie kobiety, które spodziewają się dziecka po raz pierwszy, te u których rozwija się ciąża mnoga oraz kobiety bardzo wyczulone na zapachy. Mogą się również pojawić wzdęcia brzucha oraz nadmierna męczliwość i senność, zwłaszcza w godzinach popołudniowych. Może pojawić się także zgaga - spowodowana cofaniem się treści żołądkowej, a czasem także dwunastniczej, do przełyku. Inne objawy subiektywne to: zmiany samopoczucia; przede wszystkim: zmęczenie, drażliwość, nadpobudliwość, bolesność gruczołów piersiowych od 6. tygodnia ciąży."

Gość czy to ciaza
prosze napiszcie mi czy zmienia sie wydzielina i jak. i ile trwaja takie mdlosci. czy mozna to jakos ukryc? chodzic do szkoly/pracowac normalnie?

Gość czy to ciaza
no wlasnie w 5 6 tygodniu a u mnie byloby za wczesnie

poszukaj w necie ok? sa rozne fora ginekologiczne itd praca, szkole-no jasne, chyba ze ciaza zagrozona

Gość ..asdsc
marna prowokacja - pisana przez faceta ..................

Gość czy to ciaza
nieznany sprawco ty jestes idiota i to w dodatku chamem i imbecylem. nie podoba sie to nie musisz tego czytac

Gość czy to ciaza
to nie prowokacja.

Gość nie straszcie dziewczyny
nie straszcie jej,takie objawy,jak bolace piersi, białawy i gestszy sluz, bol glowy, podwyzszona temperatura to sa tez objawy nadchodzacej miesiaczki. Taki to porąbany nasz organizm:O

Gość czy to ciaza
czy moglabym poprosic jeszcze o pare opinii?? aktualnie mam podwyzszona temperature, zimno mi i boli mnie glowa. co to moze byc?jeszcze raz streszcze. kochalam sie w owulacje a po 3 tygodniach czyli teraz mam wymioty. nie mam zawrotow glowy tylko wymioty. wlasciwie byly tylko 2 jeden w srode a drugi dzis. oba w poludnie. od samego rana muli mnie. wczoraj myslalam ze mi juz przeszlo ale niestety dzis poprawka z rozrywki. co to moze byc? bo po 3 tygodniach chyba nie ciaza?

Gość czy to ciaza
a jezeli wirus to nie zaszkodzi ciazy:(:(

Gość czy to ciaza
pomozecie?

Gość czy to ciaza
up

Gość czy to ciaza
a teraz mnie jajnik kluje

Gość czy to ciaza
okaalo sie ze temp skocyla do 39,6. trwalo to ok 3 godzin. teraz mam 37.4. co to moze byc???? nie mam zadnych wymiotow ani bolesci ani objawow grypy. czy taka goraczka moze zaszkodzic plodowi? jezeli oczywiscie jestem w ciazy

Gość trzymajcie bo nie wytrzymam
czy to ciaza - ty jakis debil chyba jestes! w kazdej wypowiedzi pytanie 'czy to ciaza?' no jakbys była niedaleko to bym ci w ten durny łeb przywalila chyba! obys nie była w ciazy bo to dziecko bedne bedzie! Co za człowiek!

Gość trzymajcie bo nie wytrzymam
moze chora jestes na cos ? goraczka to tobie zaszkodziła! Szkoda ze juz w dzien po zapłodnieniu nie miałas objawów ciazy! Mdłosci wystepuja ok 6 tygodnia!TUMANIE

Gość marta88
Nie musisz od razu wyzywać ludzi.Bo jeśli zawsze tak załatwiasz sprawy to współczuje tym którzy musza z Toba rozmawiać. Dziewczyna oczywiście że sie tu nie dowie czy jest w ciązy, ona się po prostu pyta o objawy... A jeśli chodzi o bycie w ciązy. Dziewczyny nie panikujcie,bo się nakręcacie nie potrzebnie. jesli nie chcecie mieć dziecka to sie zabezpieczajcie. Mnie przed ciązą uratowały dwie rzeczy. Pierwsza to tabletka 72 godziny (postinor lub escapelle) Druga to apteka która wydała mi ten lek bez recepty. Trzymajcie sie.