Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

Wpiszcie się wszyscy szukający obojga płci na jeden temat :) Bałagan się zrobił :)

Sympatyczny, wrażliwy, lat 32 z Wawy szuka otwartej optymistki w stosownym wieku. Mile widziane małe kształty, promienny uśmiech i pogodne usposobienie.

Nie sprzątam :) Wpisowe 0 dziś, bo to 1 dzień działalności i jest promocja :)

Gość przed rozwodnik
wpisany 29 lat i 4 miesiace, jak w nicku

Gość Przegrałam życie na Kafeterii
ale chyba nie chodzi tu o antyreklame co :D

szyszka :D Ten twój opel pewnie jest bardziej atrakcyjny niz połowa facetów tutaj :D

17 lat, szczupła, dosyć inteligentna, blondyna. chcę tu kręcić na boku, jak to się ładnie mówi. :p szukam kogoś wrażliwego, uległego i spokojnego. może być głupi i brzydki, tym lepiej, będzie bardziej uległy :p wiek? najlepiej młodszy niż ja, ale od biedy może być do 25 lat. :p

Gość rocznik 1963

przed rozwodnik, mało, bo kafe to nie jest portal randkowy :D

:D Ciekawe spostrzeżenie Ale nawet jeśli tak, to dlatego, że sprawdza się stare powiedzienie, że się znajdzie jak się nie szuka :D

z innej beczki :) Co sprzyja byciu singlem Brak wiary w siebie (unikanie kontaktów z obawy przed odrzuceniem, nieśmiałość). Kłopoty z komunikacją (trudno ci nawiązywać kontakty i podtrzymywać je). Wysokie wymagania wobec innych (uważasz, że jeśli nie spełniają twoich oczekiwań, nie warto z nimi być). Wychowanie (jeśli jako dzieci byliśmy zdominowani przez rodziców, jako dorośli chcemy uwolnić się od tej dominacji, poczuć wreszcie wolność i raczej unikamy bliższych kontaktów). Życiowy pesymizm. Egocentryzm (skupiasz się na sobie i uważasz, że nikt na ciebie nie zasługuje). Udawanie niezależności (chcesz być sama, bo to modne, świadczy o sile). ja spełniam 4 warunki :O