Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

Wkurzona :D Ty już znalazłaś piosenkarza :D Musimy tylko go poderwać dla Ciebie :P

Cream, nie z innej beczki, tylko z Twojej beczki :D A jak już jesteś, to obejrz sobie film, jak wejdzie do kina "Serce na dłoni" Zanussiego. To o Tobie :) Ale powinno Ci dać do myślenia Mówię z góry, że jest to optymistyczny film

Crem jęczybuło... Ty nie jestes singlem... Singlem to moze być Siska, ktora sobie moze wyrwac faceta w ciagu najblizszej godziny a nie robi tego tylko dlatego, że byle czego nie chce miec w sypialni... Ty jestes przegrańcem, bo chocy Ci dawano 10 mln dolcow, to w ciagu nastpenego roku nic bys nie poderwał... Ps sory Siska, że uzylem Cie jako przykladu, ale nadajesz sie dobrze jako modelowa kobieta z mozliwosciami ;)

sissy - zwal jak zwal, wychodzi na jedno :-) wkurzona - piosenki spiewac moge, w holandi bywalem, wiek 29 i 4 miesiace wiec blisko granicy :-) c.r.e.am. - "Brak wiary w siebie (unikanie kontaktów z obawy przed odrzuceniem, nieœmiałoœć). kazdy cos tam czuje czegos sie boi itp itd "Kłopoty z komunikacjš (trudno ci nawišzywać kontakty i podtrzymywać je). mozna znalezc podobna osobe albo osobe ktorej to sie spodoba "Wysokie wymagania wobec innych (uważasz, że jeœli nie spełniajš twoich oczekiwań, nie warto z nimi być). heh, coz im wiecej zyjesz tym wiecej wymagasz :Wychowanie (jeœli jako dzieci byliœmy zdominowani przez rodziców, jako doroœli chcemy uwolnić się od tej dominacji, poczuć wreszcie wolnoœć i raczej unikamy bliższych kontaktów). to chyba nie :Życiowy pesymizm. trzeba wyposrodkowac "Egocentryzm (skupiasz się na sobie i uważasz, że nikt na ciebie nie zasługuje). moze "Udawanie niezależnoœci (chcesz być sama, bo to modne, œwiadczy o sile). po co udawac, choc niektorzy tak maja

huńćwok ..będe tu tak długo jak będzie mój nick zgosiłem go do usunięcia a oni niechcą go wywalic :O więc tu jestem :)

więc nie pójdziesz sobie dopóki Cię nie wywalą na zbity pysk? słowo daję trudniej się Ciebie pozbyć niż karaluchów :p

Komi, trochę litości :P Pomóż koledze, weź go na imprezę, podsuń mu jakieś koleżanki (albo kolegów - nie wiadomo co woli), upij, przenocuj (wraz z koleżanką lub kolegą)

"no dopiero teraz przepraszam że żyje " nie przepraszaj, tylko zrób cos z tym :P mostow tam zadnych u was nie ma?? :P

Komiczne, który fragment dla Ciebie brzmi jak antyreklama? Że wrażliwy czyli taka ciota? A może, że 32? Ale w zasadzie to chyba masz racje, bo jakoś brak reakcji na mój anons.

Siska - no wlasnie mam kolezanki, ale one lubią mężczyzn.. czyli krem odpada.... z gejami nie utzrymuje kontaktow, ale mysle ze w tym srodowisku krem powinien upatrywac swoje szanase na brylowanie towarzyskie :P