Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

Tzn, że jaki ja mam charakter? :) Cream, to ciężkiej cholery, wzbudzasz we mnie agresję, nikt Cię kurna nie dołuje, sam się dołujesz.... Ty to kochasz, prawda? Kochasz ponad wszystko, to użalanie się nad sobą...

Creamik, zauwaz, ze my codziennie rozmawiamy na ten sam temat, codziennie mówisz, że jesteś beznadziejny itp. Po prostu ludzie już nie wiedzą, co mają Ci odpowiedzieć... Pracuj nad sobą, po prostu. Wiem, że można z Tobą pogadaćm jeżeli wykażesz się choć odrobiną chęci. Będą z Ciebie ludzie, tylko pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj (nad sobą rzecz jasna)

wkurzona bardzo zona ..:O ale tak to wygląda cały czas mi pokazujecie że jestem od was gorszy że wy jestescie wybrańcy

Gość przepiekna kobieta
23 lata, w Anglii, nizalezna finansowo, inteligentna, zgrabna, szczupla (nie chuda), SKROMNA, szuka faceta inteligentnego z poczuciem humoru, romantycznego ale "z jajami", niezaleznego (finansowo tez), nie naduzywajacego alkoholu, palacego (nawet duzo, ja pale), ktory lubi spedzac zimowe wieczory ogladajac filmy sci-fi przytulony w lozku do mnie :) mmm marzenie

Krem, liczysz że tą dziewczynę to niby ktoś Ci w paczce miałby wysłać czy jak? Chyba zdajesz sobie sprawę z nierealności takiego zdarzenia, a co za tym idzie, że musisz wziąść sprawy w swoje ręce, więc ja nie pojmuje cóż tak straszliwie Cię dołuje... :D Jesteś przystojny, atrakcyjny, błyskotliwy.. świat należy do Ciebie :P:P:P:P Teraz lepiej ?

Gość przepiekna kobieta
rozwodnik - trudno. Nigdy takiego nie spotkam i dlatego jestem sama :(

Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że dzień bez tematu, który kręci się wokół Krema jest dla forum dniem straconym ;-)

pewna siebie od niedawna " Jesteś przystojny, atrakcyjny, błyskotliwy " to jest kłamstwo chciałbym byc taki ale nie jestem :(

Pewnie wkurzona, zapraszam :) Złośliwa też chodź :) A Ty rozwodnik możesz śpiewać, grać i tańczyć na rurze :D