Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

zlowsliwa - ups wpadka, wybacz :-) wszyscy sie zmiescimy, wszyscy sie upijemy, ciekawe jak to w tej prozni, hmm no wiecie :-) c.r.e.a.m. mlody jestes i mlody dlugo bedziesz, nie jest zle przepiekna - ja nie chlam, czasem moze od przypadku, ale te papierosy, wystarczy jak od kumpla wychodze i wszystko do prania sie nadaje :-) ciasno , cieplo, proznia, niezly lot, oj niezly

Gość Izóchnaaaaaaaa
Hej :) witam Tak myę nad tym całym kremikiem...hmmm na jednym topiku próbowałam dotrzymać mu towarzystwa i podejść żartem, i wiecie co mi napisał ? że mam się pierdolić :D Myślę, że kremik ma faktycznie coś nie pokolei z głową, albo się obraził o te prognozowane 5 cm :P Sissy :) jak tam co tam ?

kamuflujesz sie ostatnio krem, topik pń umiera ale nie no serio pytam;)

Gość przepiekna kobieta
rozwodnik - za tym co w Amsterdamie to nie przepadam szczegolnie. A fajka wodna moze byc :) Tyle, ze ja pale i koniec. Nic oprocz ciazy mnie nie przekona. Uparta jestem jak kazdy baran.

Gość przed_rozwodnik
przepiekna - mysle ze jak trafisz natego co powinnas to cie przekona :-) wkurzona - a co ty robisz ?

Gość przepiekna kobieta
kilku probowalo...nie udalo im sie tylko mnie do siebie zniechecili. Proste. Kazdy ma wady, nie kazdy umie je zaakceptowac u innych.

Gość przepiekna kobieta
bardzo bym chciala zobaczyc te umiejetnosci w praktyce :D nikomu sie nie udalo...i nie uda. swoja droga sa ciekawsze tematy niz palenie fajek, czyz nie?