Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

pewna siebie od niedawna ...............ty jestes pewnie młoda :) ja już jestem stary i małe szanse na zmiany ale powiedz jak z tego wyszłas :)

zuc palenie albo obiecaj chociaz, reszta jest ok:-) wkurzona - bede spiewal jak cholera :-) c.r.e.a.m. - piekno jest wzgledne, powaznie, rozne pary widzialem wkurzona - tez polecilbym upicie c.r.e.a.m. owi sissy - pasuje mi ten lot, juz nie moge sie doczekac lejcie, tez wypije

złośliwa :( biedactwo :( Ale i tak będziesz z nami w ufo :) cream ma 26 lat :)

Na mój tak, zresztą nawet jak by było za mało miejsca, to kogoś wyrzucimy, ale dla Ciebie złośliwa zawsze będzie miejsce :)

Gość przepiekna kobieta
rozwodnik - rzucenie palenia nie wchodzi w gre, bo to moja jedyna uzywka. Nie biore narkotykow, nie pije (moze dwa kieliszki wina jak mam ochote) i mam dosc facetow, ktorzy kaza mi rzucic palenie, a sami pija na umor. DOSC. Rzuce jak zaplanuje dziecko. Koniec i kropka.

krem - i Ty niby taki stary? Phiiiiii.... to mnie obraziłeś w tym momencie :P Jak z tego wyszłam? Samej nigdy by mi się nie udało... to zasługa prawdziwych przyjaciół... A jedyne rozwiązanie to SŁUCHAĆ tych, którzy Ci dobrze radzą i wprowadzać w sobie zmiany.. uwierzyć w siebie (choć wiem jak to cholernie trudne, gdy ma się z tym problem ale to się DA zrobić.... ) Gdyby jakiś mój stary znajomy spotkał mnie dziś - nie uwierzyłby....

Krem To po co powtarzasz wszystkim jaki z Ciebie nieudacznik, brzydal, itp, itd... :o Pamiętaj, jak się zareklamujesz, tak Cię będą postrzegać inni!