Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia198700

dziewica do slubu

Polecane posty

anti to chyba jesteś jednak młodziutka bo w normalnym życiu tym z masą problemów brakiem kasy, masą obowiązków miłość czasem nie wystarcza

Gość Antii
wiem ze nie wystarcza i nie tylko ona jest wazna:) jeszcze wiele czynnikow sklada sie na zwiazek;P mam tego swiadomosc;P chce tylko zaznaczyc ze seks jest wzny ale nie najwazniejszy

Gość xanx
wiadomo ze nie najwazniejszy, ale na pewno bardzo wazny i baaaardzo przyjemny ;-)

Gość Antii
xanx masz 1000% racje:D

a odnośnie doświadczenia sexualnego partnerki czy partnera to się zgadzam z Antii w związku z miłości liczy się to co jest tu i teraz a nie ich przyszłość nie byli razem nikogo nie krzywdzili więc mieli prawo robić co im się podoba więc co ma piernik do wiatraka jakbym słyszała prawiczka i kropka

To, że ktos czeka do ślubu nie świadczy jeszcze, że ma mały popęd. Może po prostu to tłumić i czyć sie winnym z powodu religijnych pobudek. Po ślubie się to zmienia i jedna osoba może się tych zahamowań wyzbyć bardziej, druga mniej. Jak dla mnie brak seksu przed slubem to trochę ryzyko. Takie osoby nie maja świadomości jak to naprawde jest i że moga minąć lata zanim para się w tych sprawach dogra, a zwłaszcza że kobieta nie ma przyjemności danej "z natury". Tak czy owak szanuję zdanie tych wstrzymujących się.

Gość niunia198700
a jezeli dziewczyna spała z kilkoma chłopakami z tego samego osiedla i tak sie złozyło ze oni sie znali i jeden drugiemu opowiadał jak to ją zaliczył

Gość niunia198700
a skąd wiadomo, że to bedzie akurat ten jedyny? nie chciałabym byc wykorzystaną :-( i tego troche sie obawiam

Gość xanx
No to co wtedy? To ona tak samo glupia jak i oni.

Gość xanx
jak juz spalas prawie ze wszystkimi, to jeden w ta czy w tamta. I tak opinia juz poszla.

Gość Antii
niunia... nie mowmy o puszczaniu sie! tylko o seksie z tym jedynym!!

Gość i dont think so
niunia, dlatego zapamietaj, ze nie wolno sypiac z chlopakami ze swojego osiedla. Na swoim osiedlu to mozna isc z mama do sklepu, z tata na spacer, z psem do kolezanki... jak sie ma tak zwane "duze potrzeby" to niestety - trzeba je realizowac jak najdalej od miejsca zamieszkania... na urlopie w chorwacji, na przyklad, albo chociaz w jastrzebiej gorze;) nie no, zgrywam sie, ale nie wyobrazam sobie po prostu sytuacji, w ktorych zaliczam kolejnych "kolegow z ulicy"... instynkt samozachowawczy by mi zabronil...

Gość Sniunia198700
wiem o tym! ja nie sypiam z chłopakami z osiedla! ale znam takie dziewczynki ktore to robią :-(

Gość xanx
I pytasz w ich imieniu niby ;-)

Gość Antii
no i po co się wtrącac?:) ich sprawa z kim sypiaja....

Gość niunia198700
wiem, bo wszyscy o nich gadają i tak sie rozniosło na pół miasta, a pozatym niektore z nich znam i wiem co kiedys robiły moje ex-kolezanki

Gość xanx
ten temat robi sie juz jalowy i w ogole ni wiem o co ci tak naparwde chodzi

Gość Cieszymir
Argument za: ludzie, gdy podejmują współżycie muszą być gotowi na posiadanie dzieci. Wiadomo, często zdarza się mieć dzieci wskutek utrzymywania regularnych stosunków seksualnych i nie ma w tym niczego dziwnego. Zakłada się, że małżeństwo jest gotowe na posiadanie dzieci. Czy dwudziestolatka, a nawet dwudziestopięciolatka decydująca się na seks ze swoim chłopakiem, jest gotowa mieć z nim dzieci? No może jest, ale wtedy mówimy o ciążach planowanych

Gość niunia198700
no tak, temat miał byc o dziewictwie do ślubu :-/

Gość i dont think so
"często zdarza się mieć dzieci wskutek utrzymywania regularnych stosunków seksualnych" - cieszymir rzadzisz :D no po prostu odpadlam :D :D :D

Gość niunia198700
:-D :-D

Gość Antii
hm no ciazy nie mozna wykluczyc;) ale skoro ktos chce wspolzyc to znaczy ze musi zaakcpetowac ta ciaze;) Poza tym osoba wstepujaca w zwiazek malzenski wcale nie musi byc psychicznie gotowa do poczecia dziecka;)

Gość xanx
hahahaha ... Az mnie brzuch boli ze smiechu :P

Gość Cieszymir
rzeczywiście, często nawet małżonkowie nie są gotowi na dzieci, ale co zrobisz, skoro obowiązkiem męża i żony jest mieć dzieci

Gość Cieszymir
no to ja taki do śmichu jestem? Mówię jak jest

Gość Antii
co jakim obowiazkiem??:o a kto komu kaze miec dziecko???? to chyba od malzonkow zalezy czy chca czy sa gotowi i czy maja odp srodki finansowe!

Gość ona1985
cieszymir zabawne to co napisałes :-D

Gość Antii
hm bo wiesz;p odpowiednie zabezpieczenie i ciazy ni ma;D