Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Gość To ja tylko ja

Dlaczego panuje tu taka ignorancja? Dlaczego tu spotykają się tylko prześmiewcy? Czy nie ma tu dziewczyn, które otwarcie mogą napisać, że są samotne, że przeszkadza im ta samotność i chciałyby kogoś poznać? Olać prześmiewców, którzy zaraz się pojawią ze swoimi "dobrymi radami. Wszędzie można poznać tego kogoś wyjątkowego, nawet na kafe choć może niełatwo w to uwierzyć. Czyta to forum mnóstwo facetów. Są wśród nich niedojrzali chłopcy w krótkich spodenkach, ale po niektórych tematach wnoszę, że są też uwagi zwrócenia godni. Może dajmy szansę się poznać?

Ja jestem niedojrzałym chłopcem w krótkich spodenkach. Czy można? Też się czuję samotny.

skoro czyta to czemu nie pisze? kwestia podejścia, osobiscie uważam, że nikt ni elubie być dokońca sam,a el wiele osób sie na to godzi z róznych pobudej z przyzwyczajenia, ze strachu itd. osobiście mam czasem dni kiedy chciałabymmieć kooś, a czasem chce sie zaszyc w swojej samotni i miec zwyczajnie świety spokój.

no to wybieramy faceta: masz do wyboru następujące bramki: 1. zajęty macho 2. nieudacznik życiowy 3. Mam 38 lat i nigdy nie miałem dziewczyny 4. uwielbiam jeść psie odchody 5. jestem wolny i nie rozumiem czemu one mnie nie chcą 6. zajęty 7. Mam 21 lat i jestem prawiczkiem buuuuuuuuuuuuuuu 8. \"przyjaciółka z penisem\" znaczy brzydki i niemęski 9. biedy i bez kariery 10. niedojrzały chłopeic 11. pewnie dla wasz atrakcyjny ale nie zainteresowany stałym związkem :classic_cool:

Mam Deko podobnie jak Ty. Też czasem lubię samotność, niezależność i wolną rękę, ale czasem cholera ta cisza i pustka doprowadza niemal do łez.

Gość aaaaaaaaas.
Typ 12. Zniewieściały metroseksualny w różowej koszuli

Tak w ogóle, to ja jestem z Wawy. Gdyby jakaś pani chciała ukoić samotność miłą rozmową, to mój nick stanowi jednocześnie nr gg.

nie mam, wychodze z założenia że wkońcu minie kiedyś

Czy nie ma tu dziewczyn, które otwarcie mogą napisać, że są samotne, że przeszkadza im ta samotność i chciałyby kogoś poznać? \\ przeiez takich topow o samotnosci jest pelno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agnieszka_L
Ja tez jestem samotna. Ale jeszcze tak nisko nie upadlam aby szukac sobie faceta przez neta.

nadchodzi w kalendarzu, rzeczywistość jednak jest inna :D

Gość agnieszka_L
dla mnie ludzie szukający swej tak zwanej "2 polowki" na necie to desperaci.

agnieszka_L Ja tez jestem samotna. Ale jeszcze tak nisko nie upadlam aby szukac sobie faceta przez neta. to ja juz chyba siegnelam dna-tle spotkan ego typu juz zaliczylam :P

Agnieszko, jeśli wolisz tych facetów w pubach i klubach, to faktycznie lepiej ich tam szukać, bo zawsze wiesz, że wszyscy ci oni mają jedną cechę wspólną. Tu w necie zaś wybór większy, wygląd nie jest tym pierwszym bodźcem, a i można pogadać a nie tylko nażłopać się piwa i pląsać przy walącym w czaszkę basie. Ale to zależy już kto co lubi.