Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Napisałaś tak o tym bólu głowy, że wyobraźnia zadziałała i zobaczyłem sympatyczną niewiastę przy kominku z laptopem na kolanach, ciągnącą z gwinta wino.

Witaj Kur! Ja osobiście wymieniam się fotkami jak czuję, że osoba z którą rozmawiam coś mi zaczyna pasować.

przeciez napisałam, że nie chce żeby mnie głowa bolała

Gość kur
no i właśnie dziewczyna zaczyna ci pasowac super się z nią gada wogóle jest wspaniała idp. itd i nagle wysyła ci zdjęcie i okazuje się ze dziewczyna jest załózmy gruba albo brzudka i co piszesz jej sory nic z tego nie bedzie, albo sory wyglądasz jak paszkwil czy wogóle udajesz ze jej nieznasz i jak coś ci napisze to nie odpisujesz

Wiesz, ja już trochę w życiu przeżyłem i za stary jestem by marzyć o ideale. Nie podobają mi się dziewczyny przy kości i gdybym na taką trafił, to kontynuowałbym znajomość, wiedząc, że nic poważnego z tego nie będzie. Jeśli jednak dziewczyna byłaby mniej urodziwa z innych powodów niż tusza, to jeszcze bym jej nie skreślał.

Deko, ale sądziłem, że by uniknąć bólu głowy to tak tylko dozujesz sobie i jako kolega z netu chciałem Ci pomóc znaleźć ten punkt stopu hehe.

Gość zelek mietowy
ja chetnie porozmawialabym z kims na gg, w celach czysto konwersacyjnych

Deko, aż takiej wyobraźni nie mam by wyobrazić sobie jak ciągniesz z gwinta czystą przy kominku :)

Gość zelek mietowy
ok, to ktoregos wieczora napisze :) ja jestem na gg wieczorami

Zelek, będzie mi bardzo miło. Ja też bywam wieczorami, choć na to nie ma reguły. Reguła jest taka, że pracuję w godzinach 10:00-17:30 i wtedy gg jest non stop włączone.

No dobrze, zatem dobranoc wszystkim i dziękuję za miło spędzony wieczór. Jak Bóg da, to spotkamy się tu jutro. Dobranoc

Gość zelek mietowy
w tych godzinach mnie raczej nie ma niestety, chyba ze bede miec prace wieczorami to wtedy do kompa siade w dzien, to dobranoc

Też kiedyś mówiłam ze net jest dla desperatów . Po dłuższym korzystaniu zacieśnie to tylko tak że: Czat jest dla desperatów. Kafeteria jest ok przynajmniej panuje tu zazwyczaj kukturka. Dlatego jeśli mam okazje to tu często zaglądam , a nóż widelec z kimś sie bedzie fajnie klikać i okaże sie że znalazłam ''księciunia''. Nie robie tu pseudo reklamy , ale jeśli che ktoś z was poznać 21 latke studiującą i pracującą to zapraszam. Dodam , że ja osobiście nie szukam partnera w moim wieku lecz ciut starszego , ot takie małe ''zboczenie zawodowe''. Pozdro do wszystkich , a w szczególności tych krytykujących.

Na kafe jest trudno znaleźć ksieciunia i to z wielu powodów. Trudno o księciunia ,bo tu sami królewicze :D:D:D Też jestem samotna ,ale na tyle krótko,że jeszcze mnie to nie uwiera za mocno .

Cześć dziewczyny! Oj tam, ja bym nie generalizował, że czat to be, a kafe ok. Każde miejsce jest tak samo dobre.

Tutaj sa ludzie z róznych stron Polski no i z zagranicy. Poznajesz kogoś ciekawego niestety okazuje sie ze dzieli zbyt duża odległość by sie spotkać w miare szybko. Na czacie regionalnym odległość to nie problem.

Moja droga, gwarantuję, że jeśli znajdę kogoś, kto zwróci moją uwagę, to żadne odległości nie mają dla mnie znaczenia. Nie wierzę w związki na odległość, ale przecież wystarczą chęci, a można tak życie zmodyfikować, by zamieszkać razem. Wiem wiem, że to wcale nie musi być łatwe, ale czy w imię szczęśliwego życia nie stać nas na odrobinę wysiłku?

znam już kilka par które poznały się na kafeteri, mój kuzyn żeni się z dziewczyną którą poznał na czacie, wymieniać dalej? najłatwiej jest generalizawać. Ja powiem tylko jedno wszędzie znajduja się oszołowy. Net tworzą ludzie Ci sami których "znamy" lub możemy poznac w świecie relanym. Wszedzie należy być ostrożnym.. zarówno w necie jak i w tzw, realu.

Jeśli chciałaś być złośliwa, to zupełnie niepotrzebnie. Wczoraj już przekonywałem jedną panią, że nie jestem desperatem i nie piszę tu by kogoś znaleźć. Piszę tu, bo to fajne miejsce i pełno fajnych ludzi. Może właśnie w ramach tych rozmów ktoś zwróci moją uwagę lub ja zwrócę czyjąś uwagę...? Zgodnie ze schematem zacznie się od rozmowy na kafe, później na gg, następnie wymiana fotek i może zapadnie decyzja o spotkaniu. Czyż to nie jest ekscytujące? Dla mnie jest, ale nie twierdzę wcale, że taka ekscytacja to jedyna prawidłowa reakcja. Szanuję, jeśli ktoś uważa inaczej. No i oczywiście jeśli nie nastąpi to "zwrócenie uwagi", to i tak czasu tego nie uznam za stracony, bo miło mi pogadać ot chociażby z Tobą.

Dzień dobry Deko. Miło Cię widzieć bladym świtem. Świtem, bo ja dopiero co wstałem, a i za oknem blado tudzież szaro i ponuro.

Dzień dobry numerze gg:) blado to bym jeszcze znośla,a el tej szarości od 7 dni już mam dość:(

Nie wiem czy post o złośliwości był skierowany do mnie,ale jeśli tak to....wyjasniam to nie złośliwość tylko realizm. Też chce poznawac ludzi na kafe(i poznałam)ale odnosze sie sceptycznie do deklaracji słów pisanych.Póki nie zobacze nie uwierzę. Co komu jest pisane, przed tym nie ucieknie choć nie wiem jakby sie człowiek starał.