Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Jestem sama i z jednej strony mi to odpowiada, bo lubię samotność, niezależność, ale przychodzą takie dni,że bardzo brakuje mi kogoś bliskiego. Jeszcze ta jesień...

unheard, masz podobnie jak ja i Deko - też doceniamy zalety bycia samym, ale znamy również smak goryczy wywołany tą samotnością.

przepraszam bardzo - następnym razem zabiero Cię ze mną:);) na to \"coś zjeść\". ale powiem, że jak jest ta jesień to mi się bardziej chce kogoś mieć..;)

tak tak, to wszystko prawda złosliwa:) niemniej chyba najbardziej nie lubię jesieni właśnie. choć ma również swoje uroki:)

Gość Czaruś z Pomorza
to byl podszyw :( lubie duze dziewczynki :)

Gość zelek bananowy
Witam, przybywam :) to ja, zelek mietowy, dzis - bananowy 🖐️

ano widzisz taka pogoda, że wszyscy pod kołdre sie schowali:P

Deko, masz śliczne imie. Dostrzegł to już jakiś mężczyzna? A tak poza tym, to co słychać u Ciebie pod kołdrą? Fajnie, że tu jesteś.

a dziękuje, tata mi takie wybrał, mi się szczególnie jakoś nie podoba :P

Rozumiem, że pozostałe pytania zostawiłaś bez odpowiedzi celowo.. A czemu uzupełniłaś profil?

I w ramach zaspokajania swojej nudy chcesz mnie pomęczyć złośliwościami? Btw - od lat mam dwie płyty Giżowskiej i słuchałem ich dziesiątki razy. Po poprzedniej rozmowie z Tobą włączyłem sobie jedną z nich i odkryłem, że utwór, na który dotąd nie zwracałem uwagi (Minęło znowu kilka lat) strasznie mi się podoba. Słucham go chyba 10 raz jak nie lepiej.

Dostrzegł to już jakiś mężczyzna? potraktowałam to pytanie jako retoryczne A tak poza tym, to co słychać u Ciebie pod kołdrą? pytania typu co słychac z reguły lekcewarze Fajnie, że tu jesteś. no ba:D -------- Rozumiem, że pozostałe pytania zostawiłaś bez odpowiedzi celowo.. oczywiście A czemu uzupełniłaś profil? hmm wszystko w nim było..

A mi w ogóle ten nurt muzyczny (Świtała, Giżowska, Prońko, Banaszak, Umer" przypomina słodkie lata dzieciństwa. Kiedyś dla mnie to był kicz, a teraz....

Deko, jeśli było wszystko w profilu, to ukryte. Teraz i mail i gg się pojawił. Dlatego też zapytałem skąd ta zmiana. Co do pytania, czy jakiś facet dostrzegł urok Twojego imimienia, to miałem na myśli czas przeszły, bo jak rozumiem obecnie jesteś sama. Mówiąc prostymi słowy: czy powiedział Ci kiedyś facet, że masz śliczne imię?

ależ oczywiście że zrozumiałam Twoje pytanie nad wyraz dobrze:) niemniej uznałam że odpowiedź jest w pewnym sensie oczywista, ale dobrze odpowiem, że i owszem:)

choć całkiem możliwe że wczasie modernizacji stopki, przez jakiś czas pewne jej elemnty mogły znikać i się pojawiać, niemniej email i gg mam pod nikiem zwykle:) lub przy niku:)