Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

w sumie pewnie bym się mogła do topiku dolączyc, bo jestem samotna i tez poł na pół: nieszcześliwa przez to ale i zadowolona;) nikt mnie nie chce, więc wolę koty:P

Wolę koty - mnie też nikt nie chce i nie mam czego woleć. Nie sądziłem, że są tacy, którzy czytają to w milczeniu.

gg, jak się człowiek spóźni trochu to ciężko w środek dyskusji wejśc:) ja tam zresztą nie lubie przerywac. pozdrawiam samotnych z Mista Królewskiego Krakowa:D dobranoc

Mmmm, znalazłem swój stary topik. Pozdrówka jeśli ktoś tu przypadkiem zaglądnął.

złośliwa, hehe pamietam jak sie spotkalem z takim typem jak ty pare razy to sie przekonywala sama ze dwie wagi zodiakalne to dobrze sie zgraja :D

no tak ale tamta tez waga byla. a jak nasza konfiguracja by wygladala ;) pomyslnie czy nie ;)

STRZELEC i WAGA Jesteście bardzo do siebie podobni, zarówno w okazywaniu emocji, żywiołowości, optymizmie, jak i podejściu do ludzi, dlatego łatwo dojdziecie do porozumienia. Oboje lubicie niebanalne życie, cechuje was duży rozmach w działaniu oraz wygoda. Nie jesteście drobiazgowi i uszczypliwi. Możecie wspierać się i uzupełniać. Będziecie razem wspaniale się bawić, a w wasze życie na pewno nie wkradnie się nuda. Waga doceni pomysłowość i entuzjazm Strzelca, ten zaś dyplomację i czar osobisty Wagi.

złośliwa: Przychodzi do fotografa zebra z pingwinem zrobic sobie zdjecie. fotograf : -Kolorowe, czy czarno-biale? pingwin: - A jebnac ci?!!!

no sissy i retro czy ktos tam cie zachwalały. jak inne babki zachwalaja to musisz naprawde ladna byc. ja startowalem do bardzo ladnej dziewczyny przez internet kiedys. potem troche rozczarowana byla. coz, wyslalem fajne fotki ;) zreszta to taka zabawa z tym internetem. nie masz w firmie wolnych facetow? nie wierze w to