Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Moja droga, jeśli obie strony czegoś chcą, to WSZYSTKO jest możliwe. Chcij więc, a zamknąwszy oczy poczujesz otaczające Cię moje ramiona. Wtulisz się we mnie i wszystkie zmartwienia i troski odpłyną...

Gość lulaby
nie wyświetliło sie bo byćmoze w bazie kafe nie ma tej emotionki.

Cześć Kąputer. Pytałem Cię chyba ostatnio o coś, ale Ty tak jak złośliwa - pojawiasz się, narobisz ochoty i uciekasz na parę dni.

Unheard, ale ja też mam ciepłą kołderkę. Myślę, że samotna noc bardziej dokucza. Przemyśl to zatem raz jeszcze.

Nie uciekam, po prostu dzisiaj nie bylo mnie w domu caly dzien, a w pracy nie posiadam internetu niestety. Twoje pytanie hmm nie podrywam facetów, bo nie umiem ;)

Jarek, ale na ten przykład ja lubię pasztet :) Kąputer, czy Ty oby nie jesteś moją sąsiadką?

Przepraszam wysłało mi się dwa razy. Kąputer do mnie też się odzywa ostatnio były i strasznie mnie denerwuje, bo ma jakieś pretensje:/ Jarku_84- bardzo ciekawa zasada- ja jestem samotna,a nie czuje się pasztetem :) Jestem bardziej samotna z wyboru.

Ja lubię pasztet z dzika :P naprawdę pyszny, ale dzis juz takich nie robią hehe. Sąsiadką? Hmm, jeśli mieszkasz w śródmieściu to jest to możliwe :)

Oj tam Jarek przesadzasz. Ja bym chciał taką Kąputer czy Unheard, ale one mnie nie chcą. Chyba to ja jestem pasztet.

Jasne, czemu nie, wolę rozmawiać realnie :) Ale realnie rzecz ujmując to wątpliwe, abys mieszkal za scianą chyba że jestes kobietą z małym synkiem :) Bo taka pani z mężem mieszka obok mnie.