Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

ja jestem samotna, choć w moim życiu jest wielu facetów... z tym, że większość to albo moi kumple, albp przyjaciele... a chciałabym mieć także kogoś bliższego...

Cześć Gwiazdeczka! Opowiedz nam o sobie, a zaraz Ci tu kogoś znajdziemy :) Złośliwa, intrygujesz mnie, ale za cholerę nie dasz się poderwać. Znikasz mi na całe dnie i taka to robota. Co Ty tam masz za obowiązki?

już nawet od razu, że znajdziecie ;) a o sobie mam coś powiedzieć? hmmm... w kilku slowach to chyba niezła ze mnie czarownica i choleryczka, ale za to romantyczna i pełna ciepła :) mieszkanka piorunująca... czyż nie? ;)

Zaskoczyłeś mnie GG Ty chcesz mnie poderwać?Jestem całkowitym przeciwieństwem Ciebie.Lubie kino teatr kawiarnie ...lubie ludzi.Jestem ruchliwa i głośna. a obowiązki?--jedno słowo SYN:)

Gwiazdeczka, brzmi ciekawie. Dlaczego więc jesteś samotna? Złośliwa, chciałem zwyczaajnie coś więcej o Tobie wyciągnąć. Wpadłaś, zaciekawiłaś i później się chowasz. To fakt, ja do kina i teatru nie chadzam raczej.

Gość fajna ja
witajcie koledzy i kolezanki:D:D

Nie chowam sie tylko nie przeszkadzam w poszukiwaniach tej jedynej.Napisałeś kogo szukasz stwierdziłam ze nie nie spełniam tych wymagań. A samotnych facetów na tym topiku jak na lekarstwo..niestety:)

o to dlaczego jestem samotna chyba wypadałoby spytać tych facetów, którzy gdzieś się tam kręcą w pobliżu... chyba po prostu nie mam do nich szczęścia.... :(

Gość papućka
Też jestem samotna. Ale ja nie chce faceta. ;P

Witaj Fajna ja! Oj tam złośliwa, szukasz dziury w całym. Topik przecież nie jest po to by na siłę się parować, tylko by pogadać w gronie samotnych. Może przy tej okazji ktoś kogoś pozna, ale przecież nic na siłę. Gwiazdeczka, a skąd jesteś i w jakim wieku?

Gość fajna ja
podobnie jak wiekszosc tutaj jestem samotna,ale niekoniecznie chce nia zostac dluzej :P niemniej jednak nie bycie samotna wcale nie jest takie proste,ale co zrobic...zycie :P:P

Fajna ja, ważne, że jesteś fajna. Z fajnością Ci do twarzy. Ja też jestem samotny. Może byś mnie chciała?

Gość fajna ja
hehe..nabijasz sie czy co ? :P

Gość fajna ja
"..z fajnoscia Ci do twarzy.." - chyba stad :P

Gość fajna ja
ja jestem nowa,ja,ja ! :D:D witam Cie :)

Cześć unheard! Ładnie to tak zaniedbywać nas? Fajna, a sądzisz, że fajność szpeci? Jeśli tak, to mamy odmienne zdania.

Gość fajna ja
no co Ty,nie mysle tak...tak sobie przeciez zartuje :P to co,moze powiedz cos o sobie :P znaczy napisz :)

Oj moja droga, o mnie to tu cała książka już jest. Może pytaj, a postaram się odpowiedzieć. Napisz też o sobie słowo - skąd, w jakim wieku, kogo Ci brakuje...

Gość fajna ja
no okey..wiec ja pochodze sobie z miasta świętej wieży,mam 23 lata i brakuje mi..hm..no wlasnie,kogo mi brakuje :P chyba mimo wszystko brakuje mi osobnika plci przeciwnej,takiego slodkiego,kochanego i tylko dla mnie :P (czasem mam ochote sie tak po prostu przytulic,lub zeby ten wlasnie osobnik po prostu ze ma pobyl..)

Gość fajna ja
napisz prosze skad Ty jestes,ile latek i czemu ten topik? no i koniecznie jaki masz kolorek oczek :)

Oj, rozmarzyłem się przez Ciebie. Chętnie bym kogoś przytulił, ale jeno wciąż ta sama cisza mnie otacza.

Gość fajna ja
wracam za jakas chwilke,ide pod prysznic :P