Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy tez takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Czy wszystkie jeansy LEE sie tak rozciagaja??

Polecane posty

Gość wy tez takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mam pierwszy raz spodnie Lee, jakies pol roku. Na poczatku bylam wniebowzieta, takie mieciutkie, prawie jak nie jeansy ale zrobila sie z nich troche taka szmatka :( Po praniu sa super, ale juz po kilku godzinach takie naciagniete :( Na poczatku takie nie byly, tj trzymaly fason az do prania a teraz zrobily sie zwyczajnie za duze :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
moje Lee tez sie rozciągnęły:( wcale juz w nich nie chodze, wiecej ich juz nie kupie

Gość wy tez takkkkkkkkkkkkkkkkkk
a robie drugie podejscie do Lee, kupilam na allegro polowe taniej niz w sklepie, ale sklad taki sam tj. 99% bawelna 1% elastan. ale zapobiegawczo rozmiar mniejszy ;) chcialam wyprobowac inne np. Wranglery, Big stary czy Levis, ale tylko Lee na mnie dobrze leza :O

moje tez sie rozciagaja...szczegolnie kolana dosc mocno sie wypychaja... fakt, ze biegam w nich od roku. no i cos maja pokopane z rozmiarowka, bo zwykle nosze rozmiar dzinsow 27-28, a lee mam 26 i tez pasuja...

szkoda no :( u mnie tez kolana sie rozciagaja, na tylku wisza po jednym dniu chodzenia i takie worki sie robia z przodu przy kieszeniach. teraz zamowilam rozmiar mniejszy 25 (szok ;) ) Wranglery mi sie bardzo podobaja jesli chodzi o kolory, ale w ogole na mnie nie leza. Ciekawe jakie sa Diesele, ale w moich okolicach nie ma sklepu. Lubie takie zwykle spodnie, bez udziwnien, w jednolitym w miare kolorze, nie zadne jasne plamy, przetarcia itd.

Gość mamamirabel
baaaardzo kupilam je wazzac 58 kg teraz waze 68 kg i dalej sa dobra - swiadczy to o fakcie rozciagania

szok, 10 kg wiecej a spodnie dobre. gorzej jak sie chudnie! :D a zwezic nie mozna bo jest szew wewnetrzny

Gość NAJGORSZE
najgorsze co może być to LEE

a mama mi wmawiala ze tak schudlam dlatego mi wisza. musze jej pokazac co piszecie bo mnie posadza o odchudzanie :O

no chyba najgorsze :( ale co zrobic jak najlepiej leza, przynamniej przez jakis czas a inne od poczatku zle :(