Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzxie

zapalenie oskrzeli-czy moge wlosy umyc bo juz tydzien nie mylam,nie stanie sie n

Polecane posty

Gość powiedzxie

nic?bo nie chce sie pochororwac bardziej a juz sie klei mi na tej glowie

Gość juh
ja bym nie myla.i tak jestes w domu,nie wychodzisz napewno,to po co,owieje cie i bedziesz miala

Gość ja tam przy zapaleniu oskrzeli
i innych chorobach normalnie myję głowę

Gość ladna buzia
Umyj głowę w ciepłej wodzie, broń boże nie spłukuj zimną (kiedy jestem zdrowa, to spłukuję zimną, zeby się luski włosa domknęły), zadbaj o to, żeby w lazience było ciepło, zraz po kąpieli owiń głowę ręcznikiem, załóż piżamę i szlafrok lub sweter i ubrana wysusz głowę suszarką - cały czas nie wychodząc z łazienki. Dobrze byłoby, żeby w czasie kapieli ktoś inny wywietrzył ci pokój - ale zamknął okno minimum 5 minut przed twoim powrotem do łóżka. Potem nie otwieraj już okna. Jeśli szybko wysuszysz włosy i po kąpieli ubierzesz się ciepło - nic nie ma prawa ci się stać :) w chorobie myję włosy co 3, 4 dni - i to mi nie szkodzi :) aha - nie stosuj po myciu odżywki - po niej włosy szybciej się przetłuszczą, a chodzi o to, żeby jak nahjdłużej były świeże:) jesli będą ci się puszyć bez odżywki, itp, to to i tak nie ma znaczenia, bo poza domownikami i tak cię nikt nie ogląda, a im puszenie na pewno nie będzie przeszkadzać;) buźki, zdrowiej szybko :) ja wczoraj lyknelam ostatnia tabletkę antybiotyku i dzis wrocilam juz zupelnie do świata żywych;)

Gość powiedzxie
ladna buzia dzieki,tak zrobie,bo naprawde az mi od tego ze sa tluste wypadaja mocno.a pytam bo nie chce bardziej sie rozchorowac

Gość ladna buzia
:) Wszystko będzie w porządku:)

Gość aaa-nka
mam już trochę lat i zawsze myję głowę co 2 lub 3 dni bo mi się przetłuszczają włosy - gdy jestem chora postępuję tak samo dla lepszego samopoczucia. Wysusz szybko suszarką i do łóżka. Zdrowia życzę.