Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacooo

co to znaczy dobry w łóżku

Polecane posty

Witam drogie internautki. Czesto sie słyszy w mediach i od innych ludzi ze \'on był dobry w łóżku\' Chciałbym się od Was dowiedzieć co to właściwie znaczy ... Co trzeba robić a czego nie żeby to \'dobry w łożku\' miało jakieś potwierdzenie.

Gość daria1755
to znaczy że umie mnie doprowadzic do 3 orgazmow na godzine! pierwszy po 5-10 minutach!

Gość a to tylko jaa-żadka bywalczyn
Trzeba myśleć też o przyjemności kobiety a nie tylko o swojej

a kwestia orgazmu hmmm Daria to słabiutko jak tylko do trzech..;) kobieta sama musi przedewszystkim znać też swoje ciało;)

z grubsza - możesz długo, potrafisz pchnac w "odpowiednie miajsca", potrafisz wlasciwie piescic parnerke i masz fantazje... najlepiej przedstawic to w sposob negatywny.. koles, ktory ściąga babce majty, kladzie sie na niej w pozycji klasycznej i po 3 minutach jednostajnego pchania konczy - NIE JEST DOBRY W ŁÓŻKU

ok to wiadomo że trzeba dać dużo przyjemności kobiecie , ale jak to zrobić ? i właściwie co ?

zaraz sie zaczna kobiety licytowac ile to orgazmow powyzej 10 mialy jednej nocy :D:D lubie takie bajki :D

Gość eska floreska
ja uważam, że "dobry w łóżku" to ktoś, kto nie tylko mnie bzyka, ale kto mnie kocha i wkłada w to kochanie się ze mną nie tylko swojego małego, ale przede wszystkim swoje serce. Tyle w temacie :P

można mieć jeden pożadny orgazm i mieć satysfakcje:)

Gość tania hania
eska floreska - hehehe , w ten sposob moze sie wytlumaczyc kazdy nieudacznik 🖐️

nie to żebym się tłumaczył ... moja kobieta nie narzeka na seks ze mną , ale chciałbym żeby poczuła na prawdę kochana i miała z tego przyjemność ... chciałbym jej daćto czego tak naprawdę pragniecie ;)

te wielokrotne orgazmy to w wiekszosci fantazje kobitek... i wlasnie zazwyczaj sa to ograzmy slabe... wiele kobiet po jednym silnym orgazmie nie ma sily juz na nic... a nawet te, ktore osigaja go wielokrotnie, po 3-4 sa totalnie wyczerpane... ale wystarczy poczytac net i tam kazda ma po 20 jednej nocy :D

"co ma miłosc do bycia dobrym w łózku?" Złosliwka - zrozum egzaltowane 19 latki - one tak maja :D

Gość do ja żadka bywalczyni
żadka - rzadka pożadny- porządny dzieci do kosciółka

"i jeżeli tak to co to znaczy? " nie leży jak słup soli patrzac w sufit, ma wyraźne orgazmy :D i wykazuje aktywnosc, ale nie rzuca sie jak pchła po psie

dobra orgazm orgazmem ...pytanie jak to zrobić ;) wydaje mi sie ze to inwidualna sprawa kazdej kobiety ...

"bardzo ciekawe porównanie " bo niektore kobiety mysla, ze jak beda jęczec jakby kupe robiły i do tego zachowywac sie jakby je do prądu podłączono to facet bedzie wniebowziety

" wydaje mi sie ze to inwidualna sprawa kazdej kobiety ..." bardzo słusznie napisales... że Ci sie wydaje :P:P

Gość do momiczne
"bo niektore kobiety mysla, ze jak beda jęczec jakby kupe robiły i do tego zachowywac sie jakby je do prądu podłączono " popłakałam sie ze smiechu dobre dobre

Gość tania hania
jacooo - 'chciałbym jej daćto czego tak naprawdę pragniecie" - to moze ja o to spytaj , bo kazda kobieta pragnie czegos innego 🖐️ komiczne - jezeli jestes kobieta to zapewne wiesz, ze wielokrotne orgazmy kobiety miewaja - zwlaszcza podczas pieszczot oralnych :) a jezeli jestes facetem to nie wypowiadaj sie tak autorytatywnie na temat kobiecych orgazmow 🖐️

Gość te tematy
jęczec jakby kupe robiły- ja nie jecze przy kupie nie wiem jak ty

Gość do komiczne hahaha
do momiczne ....az nik popieprzyłam hahhhah \"bo niektore kobiety mysla, ze jak beda jęczec jakby kupe robiły i do tego zachowywac sie jakby je do prądu podłączono \" popłakałam sie ze smiechu dobre dobre