Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacooo

co to znaczy dobry w łóżku

Polecane posty

Gość starsza młodsza
jakoś mam wrazenie po twoich wypowiedziach i hmmm po twoim niku "duzycyc", że hmmm gdzie ja to widziałam takiego cyca? nooo tak w telewizji w kiepskich. no no no jesli on jest małym cycem a ty duzym cycem to ja juz nie mam pytan hahahhahaha hougdh czołem złosliwa nie pytaj :)

Gość starsza młodsza
a może by cycu pozwolił usiąśc"żonce" na chwilkę to bysmy sie dowiedziały czy ma ona potrzeby, czy rzeczywiście cycu jest the best :) a on by w tym czasie przygotował surówke na obiadek :) no własnie o jaki napój chodzi? bo ja też jakos dziwnie się czuje ?:)

Sami, "Aby zrobić indiański napój życia, wlej do niewielkiego garnka szklankę wrzątku, wsyp łyżeczkę kakao, dodaj pół laski wanilii i łyżeczkę pieprzu cayenne. Gotuj przez 3 minuty. Pij gorące. Uwaga: To pikantny napój – nie racz się nim, jeśli masz podrażnione gardło lub przełyk. Pieprz powoduje bowiem przekrwienie i uwrażliwienie śluzówki."

z jednym sie musze zgodzić ...telewizja , każda kolorowa gazeta pisze o tym jak kobieta ma osiągać orgazm i inne dziwne rzeczy po których trochę się namieszało w tym wszystkim ... z innej beczki ...czy kochaliście się kiedyś bez miłości ? czy doznania fizyczne są wtedy takie same ?

Gość starsza młodsza
Luśka bleeeee :)

Gość starsza młodsza
a mnie rozwalaja na maxa, ale rzeczywiście usmiałam sie troche przed obiadem :) >luśka - to fakt z tym pociąganiem >jacoo - w seksie bez miłości tez mozna osiagnac szczyt :)

Gość dużycyc
Ale zaraza, ciężko odejść, tyle pytań a tak mało odpowiedzi...nick taki jak każdy, inne były zajęte :P widze że już czego sie nie macie czepić, moja zna mnie dobrze i ja ją, prawdziwa kobieta która jest normalna to pociąga ją męskość i normalne zachowanie faceta, normalny seks, jeśli facet potrzebuje wymacać kobite, wylizać to ona też to musi lubieć nie ma bata, potem posuwanko i musi być orgazm, co za filozofia, szybkie numerki 3 minutowe są w parku na ławce z nieznajomu lub z nastolatkiem który sie spuszcza jeszcze w spodniach, o czym tu jest gadane w ogóle co ?

Gość starsza młodsza
>Luśka - "każda jest w stanie mniej wiecej wytłumaczyć jak by chciała" ciiiiiii bo cycu znowu nas zjedzie za wołanie o swoje:)

Gość starsza młodsza
złośliwa hahahhahahah oj spadnie

Gość starsza młodsza
"jeśli facet potrzebuje wymacać kobite, wylizać to ona też to musi lubieć nie ma bata," człowieku buahahah idż się lecz, A JEDNAK MASZ POJĘCIE O POTRZEBACH tyle tylko, że o swoich ... żal mi twojej "żonki"

Gość starsza młodsza
szkoda :( fajny był

Gość dużycyc
Nie spadne, mam lapka i siedze na wygodnej kanapie, haha ale fajnie, ja też mam z was ubaw, pojawiają sie nowe wasze problemy hehe, powinni was dawać z instrukcją obsługi buahahaha, widze że liznaka sie nie lubi co ?

Gość starsza młodsza
"widze że liznaka sie nie lubi co ?" ... raczej kłania się czytanie ze zrozumieniem hahahah lizanko jest ok poczytaj dokładnie i wczytaj sie w to co napisałam, a jeśli sie nie uda wytłumaczę ci cycu.... daj znac wow masz lapka no no :):)

Gość dużycyc
nie używam do bele pierdoły googli, życie, życie uczy nie google

Gość dużycyc
starsza czytam i rozumiem co napisałas, i wynika z tego że należe wedle ciebie do tych z seri własne ego, widze że psycholog z ciebie pierwsza klasa

Gość dużycyc
polecam odejść od kafe bo leci zapewne wasz mega ulubiony serial teraz albo nigdy- notabene największy szit na świecie. Powiem CI kto nie lubiał , ta nie lubiała co była nieumyta, pozatym nie jestem jakimś maczo wymiataczem, lubie stałosć w zwiazku, żony nie zdradzam i nie zdradziłem , heja

Gość starsza młodsza
heh cycu - zaczynasz mi się podobać hahahah i twoje odpowiedzi na pytania... czyli ich brak nie jestem psychologiem... życie, życie ...cycu hahahah sam się zaliczyłeś do tych z serii własnego ego - psycholog by powiedział, ze jest ok skoro kumasz swój problemik :):):) jesooo ja nie wiem co sie dzieje, ja czekam, aż cycu odpisze fascynacja?? czy podziw dla niego? dziewczyny? prosze o pomoc :):):):):)