Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

>> 1.Czy jesli facet ma numer telefonu do kobiety,mail itd wszelkie namiary a jednak sie do niej nie odzywa,tylko wpsomni cos o piwku ze trzeba sie uwowic i zdzwonic?Co on wtedy sobie mysli?? Ze kobita nie warta swieczki i .....? Nie. Zostawia sobie furtke na wypadek, gdyby pewnego wieczoru nudziło mu sie i nie mial z kim sie umówic. >>2.Jak facet zaprasza Cie na wesele jako osobe towarzyszaca,czy znaczy to ze "znaczysz" dla niego cos "wiecej" i bedzie cos z tego? Jeśli jest to nieśmiały prawiczek, to może tak być. W innych przypadkach nie. >>3.Czy faceci skreslaja laski za male piersi? A czy laski skreślają facetów za małe fujary? :classic_cool: Odpowiedź jest analogiczna. >>4.Co facet mysli o pannie w wieku 30 lat ktora nie ma meza,partnera? Coś z nia nie tak. i jest już stara :o >>5.Czy kobieta ktora nie jest dziewica jest dla faceta troche mniej "warta" jako przyszla zona albo obecna ? Tak.

>> Jak tłumaczyć, gdy facet kończy znajomość nagle, niespodziewanie , znika , nie odbiera tel. itp.? A po roku znowu się odzywa? Czy to choroba psychiczna? Nie. Widocznie próbował, zaloty zostały odrzucone lub znalazł sobie kogoś lepszego. Nie wyszło mu i wraca do poprzedniej.

Gość Rzęsista
Dzieki za odpowiedż! Może sam chciałbyś umieścić tu jakieś przesłanie dla KOBIET? :)

Gość aapolinezyjkaalp
czy jak ciagle pisz,z e nie ma czasu to znaczy, ze sciemnia i nie ma ochoty rozmawiac z ta osoba

Gość Agnieszkaaaaaaa
sprawco :) hehe, a jak wytlumaczyc sobie, gdy facet, ktory porzucil mnie 3 lata temu nadal chce sie ze mna bzykac i robi to coraz lepiej z biegiem czasu, ale nie chce ze mna byc.

Gość Madzia145
Poznając dziewczynę na co zwracacie na początku szczególną uwagę?

>> czy jak ciagle pisz,z e nie ma czasu to znaczy, ze sciemnia i nie ma ochoty rozmawiac z ta osoba Są dwie mozliwosci - nie mam jaj, zeby spławić i powiedziec dziewczynie spierrdalaj, albo rzeczywiscie nie ma czasu.

>. facet, ktory porzucil mnie 3 lata temu nadal chce sie ze mna bzykac i robi to coraz lepiej z biegiem czasu, ale nie chce ze mna byc. Dobrze sie rżniesz, połykasz, nie masz oporów przed analem, nie musi chodzic z toba na randki, zeby cie przeleciec. Wybierz sobie sama :classic_cool:

Gość Rzęsista
Głównym powodem dla którego mężczyżni piją w niedzielne wieczory jest: 1. Tesknota za kobietą, 2. Bezsilność wobec żony 3. Zagłuszanie sumienia 4. inne ( jakie?)

Jeśli facet mówi ,że zrobiłby dla mnie wszysko to jakie są szanse,że tak zrobi? I mówi to w naprawdę wielkiej chwili .

Nie rozumiem i tyle bo tych których ja nie chce ---nie przeszkadza im dziecko,a tych których ja chce interesuje ich tylko seks. wiec chyba tak nie do konca ze przeszkadza, tylko nie którzy są dojrzalsi i dlatego,,,sama juz nie wiem

Gość aapolinezyjkaalp
czy majac rodzine lubicie sie zabawic na boku, patzrc lapczywie na koelzankiz pracy, buszujac w necie, itp

Gość Agnieszkaaaaaaa
:D ja mam opory, ale dzieki

Gość koralikowa33
uuuu, zrywasz z nas zludzenia... moje kolejne pytania to: 5.Co mysli facet ktory poznajac kobiete proponuje jej wprost lozko tej samej nocy,no np."ona jest taka latwa i taka glupio ze tylko na to zasluguje??" 6.Jesli facet w fazie zalotow umawia sie na randki w ten sposob ?wysyla sms z zapytaniem to kiedy sie spykniemy?I chce spykac sie tylko na spacerach???Nie zaprasza do kina itd nie bieze pod uwage preferecji kobitki?Co o takim sadzic? 7.Jak facet proponuje nowo poznanej kolezance zeby go odwiedzila na smaczne winko wieczorem....na co on ją zaprasza tak naprawde? DZIEKUJE!!!!!

>> Głównym powodem dla którego mężczyżni piją w niedzielne wieczory jest: 1. Tesknota za kobietą, 2. Bezsilność wobec żony 3. Zagłuszanie sumienia 4. inne ( jakie?) Punkt 4. Nigdy nie pije z jakichś określonych powodów, zawsze jak mam na to ochote. Tak tez było i dzisiaj.

Gość Agnieszkaaaaaaa
Jarasz blanty?

>> Jeśli facet mówi ,że zrobiłby dla mnie wszysko to jakie są szanse,że tak zrobi? I mówi to w naprawdę wielkiej chwili Zalezy od faceta, ale mozna przyjąć, ze jest to prawda.

Gość Madzia145
Wiem, że na wygląd :-) Ale większe szanse mają zwykłe ale ładne dziewczyny czy wypindrzone sex-bomby?

Gość Agnieszkaaaaaaa
czy jak facet jest uzalezniony od czegos, bedzie moglo mu na kims zalezec bardziej niz na substancji?

>> wiec chyba tak nie do konca ze przeszkadza, tylko nie którzy są dojrzalsi i dlatego,,,sama juz nie wiem Obcy gówniarz bedzie przeszkadzał każdemu. Nie kazdy ma jaja, zeby to powiedziec. Po co brac kobiete, ktorą bede musial dzielic sie z jej dzieckiem, skoro moge wziac taką, która całą swoją energie poswieci mi. Tak to działa.

Gość takajednaniewiedzialaco
a czy po netowym zauroczeniu, gdy mija chemia, potraficie sie e-przyjaznic juz nic nie czujac do tej osoby... nie pociaga was fizycznie, ale czy "lacznosc duchowa" jest mzoliwa czy to mit

Gość Rzęsista
Twoja partnerka w tym właśnie czasie: 1. kąpie się, 2. lula dzidzie, 3. pakuje tornister do szkoły, 4. czeka i tęskni 5. nie znam jej 6. inne ( jakie?)

>> 5.Co mysli facet ktory poznajac kobiete proponuje jej wprost lozko tej samej nocy,no np."ona jest taka latwa i taka glupio ze tylko na to zasluguje??" Dziewczyna wygląda jak dziwka i mową ciała mówi wprost - zerżnij mnie, jestem łatwa. >>6.Jesli facet w fazie zalotow umawia sie na randki w ten sposob ?wysyla sms z zapytaniem to kiedy sie spykniemy?I chce spykac sie tylko na spacerach???Nie zaprasza do kina itd nie bieze pod uwage preferecji kobitki?Co o takim sadzic? Ciota, pedał albo romantyk. Albo wszystko naraz :o >>7.Jak facet proponuje nowo poznanej kolezance zeby go odwiedzila na smaczne winko wieczorem....na co on ją zaprasza tak naprawde? DZIEKUJE!!!!! Ostre bolcowanko. Skorzystaj, nie pożałujesz.

Sami zajrzyj na temat lista prawiczkow i zobacz co napisal a ja wygralem zycie zaraz jebne:-O