Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapłanka_nadziei

PYTANIE DO MATEK

Polecane posty

Gość tak ja mam
taka swiadomosc ze, dziecko nie jest zajeciem na dzis i jutro ale, troska na całe zycie:)) zadowolona, ale bardziej KAPŁANKO po twoich wypowiedziach sadze że nie jestes katoliczką, smutne jest to ze na podstawie wypowiedzi dziewczyn przyrownujesz nasz ludzki egzystencjał do zwykłego rozmnazania i kopulowania gdyby kazda miałą takie podejscie do miłości i owoców miłości to na świecie chodziłyby stare panny obrzydzone na myśl zblizenia zinnym mezczyzna ize zaraz na cos umrzemy jak nie dane nam bedzie dozyc spokojnej starosci, ty chyba jesteś samotna:O i to bardzo:O

ŻEBY NAJPIERW MOGLI ŻYĆ , kochać i być kochanymi, dążyć do celu, spełniać marzenia.

skoro umrzemy to po co jeść pracowac zwiadzac wymieniac mozna bez konca ja żyje po to by sie cieszyc i tego ucze dziecka a tak zapytaj sie swojej matki i ojac po co cie spłodzili skoro umrzesz zobaczymy co ci powiedza

ja cie przejrzalam kaplanko masz pewnie taki temat pracy magisterskiej i tu szukasz gotowych odpowiedzi hihihihi

ja korzystam z kazdego dnia ie zastanaiwm sie czy dopadnie mnie paskudna choroba bo po co nad tym dumać

Gość tak ja mam
chyba Bóg Cie opuscił ze jako młoda dziewczyna tak myśle ze takową jestes masz takie podejscie do rzeczywistosc bo to wszystko to rzeczywistosc i nie ..pusta radosc... to jest bez sensu co ty wogóle wypisujesz jakby Twoje zycie było bez sensu i szukasz go u dziewczyn na |Kafee......

Gość tak ja mam
przez przypadek to sie mozna zaciac albo wejsc pod samochod:D:D:D:D

Ależ ja nie jestem przeciwna zbliżeniu i kopulacji. Tylko zastanawiam się, czy jest sens dawać życie, które kiedyś będzie cierpieć w wyniku choroby czy śmierci.

Co rozumiesz przez "przypadek"? To, że nie planowali, ale cieszyli się, kiedy już sie pojawiłaś, czy może dają Ci odczuć, że jesteś dla nich kulą u nogi?

Nie, no. Ja już żyję, więc chcąc nie chcą moje życie sens ma. Sensem jest je przeżyć. Od mojego życia to już się odczepcie. Chodzi o życie, które ja mam dać. Czy jest sens dawać.

Gość musztarda
Po co jeść, skoro i tak się to za chwilę wysra. Przepraszam za dosadność, ale na takim mniej więcej poziomie jest Twoje pytanie.

Gość tak ja mam
to co TY_przypadku KAPŁĄNKO cierpisz i wiesz ze wkrotce umrzesz???, bo jednak zblizenie wiaze sie jednoznacznie z mozliwoscia poczecia nowego zycia to co załujesz że Cie nie usuneLI????

Na to pytanie musisz już sobie sama odpowiedzieć? Jeżli masz dać życie i każdego dnia zastanawiać się nad jego zakończeniem, to lepiej nie, ale jeżeli to nowe życie może coś zmienć...np. w Twoim dotychczasowym życiu, nadać mu sens, to dlaczego nie?

No nie. Twoje życie ma sens, ale życie Twoich dzieci miałoby nie mieć sensu?

Gość tak ja mam
kazde zbilzenie to ewentualne poczete zycie , a ty zyjesz by przezyc tak zyje krowa zre trawe by przezyzc:):), ja sadze ze najpierw powinnas sie podleczyc, bo przyrownujesz miłosc do zwierzecej kopulacji, a ludzie ktorzy sie kochaja nie zastanawiaja sie na przypadkami:D tylko sie z nich ciesza pomijajac patologie:O:O, i staraja sie przezyc swoje zycie w zdrowiu u szczesliwie nie drazac jakis psychopatycznych wniosk ow z czynow ,

kaplanko po co wieczorem kladziesz sie spac skoro rano wstajesz ? A co bylo pierwsze jajko czy kura ? I jeszcze wiele takich pytan w tym stylu

Gość zulu stara gula
dlaczego rodzicie ludzi, ktorzy umra? a znasz ludzi, którzy nie umrą? :O

niestety kaplanko ,nie da sie tak jak Ci juz pisalam tylko psycholog jest w stanie fachowo udzielic Ci odpowiedzi na twoje pytanko no i moze jeszcze jakies madre kolezanki nie znasz takich ???????????