Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka radości88

mam pytanko czemu wolicie młodsze i mniej inteligentne????

Polecane posty

aaa za to my kobiety Poznaniak nie pracujemy?:O

MS ;) i dotego potrafią obserwowac partnera do dobrego seksu potrzeba jest inteligencji ;)

Gość Maciejowy
a to ciekawe - podupcyć z nastolatkami? A co taka nastolatka umie i co może dac w sexie facetowi?? Najlepsze sa dojrzałe kobiety, tylko takie sa bardziej wybredne i maja większe wymagania

Poznaniak dostanie taką po zawodówce cichodajkę i bedzie ją utrzymywał ;)🖐️

Gość Poznaniak85
właśnie typowe zachowanie..jak facet coś pisze na kobiety, to musi być zraniony, prawiczek itd :) argumentów brak ? Skoro ja robie podobnie jak twoi koledzy to widocznie coś musi w tym być prawda ?

Gość Poznaniak85
Moja kuzynka po zawodówce (fryzjerstwo) zarabia 6 tyś miesiecznie w salonie w Poznaniu , natomiast znam pełno po pedagogikach, logistyce, zarządzaniach itd co pracują w biurze za 1200 butto...Leczymy kompleksy względem ludzi z zawodowym wykształceniem v34

Poznaniak, ja Ci odpowiem, co w 'tym' jest. Przypuszczam, że 85 to rok Twoich urodzin. Czyli to "coś" to niedojrzałość. I tyle. Nothing personal.

Poznaniak85 Moja kuzynka po zawodówce (fryzjerstwo) zarabia 6 tyś miesiecznie w salonie w Poznaniu , natomiast znam pełno po pedagogikach, logistyce, zarządzaniach itd co pracują w biurze za 1200 butto...Leczymy kompleksy względem ludzi z zawodowym wykształceniem v34 Nie lecze kompleksów ale obserwuje swiat i uwazasz ze po 3 latach zapierdalania na stojąco ona ma czas byc dla Ciebie ciepła w łózku? :O bardziej niz ta po logistyce?:O u nas po logistyce w centrach logistycznych dyspozytorki tez mają po 6 tys.

Gość Poznaniak85
Po prostu widze , że dziewczyny traktują studia jako ich awans społeczny dlatego myślą , że mają prawo do niewiadomo czego.. Moje doświadczenia, może u was jest inaczej............... Zresztą co ma wykształcenie do zarobków ? Szef jednej z największych firm budowlanych w Poznaniu skończył podstawówkę tylko , jedni z lepszych maklerów z Wall Street nigdy nie byli na studiach .....albo ma się talent albo nie....

Poznaniak mam faceta po zawodówce z super fachem w reku i wcale nie uwazam studiów za awans społeczny lecz jedynie aby nie byc zjebaną ja kon po wyscigach po 8 godzinach pracy fizycznej;) czyli reasumując miec czas na seks z facetem i byc mniej zmęczoną i zniszczoną ;)

Poznaniak ja nie uważam się za nie wiadomo co. Po prostu chcę wieść godne życie, nie chcę zapierniczać fizycznie, nie chcę utknąć na wsi z gromadą dzieci....aa szkoda Ci tłumaczyć bo jesteś tak zraniony boleśnie że i tak mnie nie zrozumiesz

Gość Poznaniak85
zraniony może byłem 5 lat temu :) ludzie pracujący fizycznie też godnie żyją... nie chcę utknąć na wsi z gromadą dzieci.......widze masz kompleksy związane z pochodzeniem......studia i facet po studiach to dla ciebie recepta na te kompleksy ?? Boli cię pochodzenie i to, że twoja rodzina pracowała fizycznie ?? Masz prawo ale nie obrażaj innych którzy pracują bo nie widze powodu by nie szanować ich jak ich pracy.... Na kompleksy polecam psychologa, a nie kafeterie....

Gość Poznaniak85
bo dla niej każdy kto skończył zawodówkę musi być biedny i szukać sobie sponsora...czytaj całość

Poznaniak to Ty masz kompleksy dostałes kilka razy soczystego kopniaka i się wyżywasz :O za młody jestes aby ocenic czy pracująca fizycznie czy umuysłowo kobieta czesciej uprawia seks...a gwarantuje ci jedną z przyczyn braku chęci kobiet na seks po slubie jest zmęczenie pracą;)🖐️i nie na seksie życie się opiera ;)

Gość Poznaniak85
v34 jak każdy dostałem kopniaka jak i sam kilka dałem więc staus quo..... Co was tak boli, że nie wolą studentek ? Widocznie macie w stosunku do nich braki i tyle....

Gość Poznaniak85
wyżywam się bo nie pisze tego co chcecie przeczytać ?:)

Poznaniak, czytałem i widzę, że sam sobie przeczysz. A V34 ma rację. Studentka Cię rzuciła? Jeśli chodzi o całą resztę też ma rację.

nie boli tylko juz wyjasniłam kropelce bawią sie do seksu i do zabawy im głupsza tym lepsza ot co ;) ale jak zaczną zon szukac to kropelka bedzie w czołówce listy ;)

Gość Poznaniak85
v34 Twoje zdanie, ja mam inne :) Już znikam z tego topicu a wy pocieszajcie się dalej :) Ale skoro on powstał widocznie problem jest:) Mało_stanowczy Włażeniem kobietą w dupe nigdy nic nie zyskasz ...uwierz mi :)

Włażenie kobietą na pewno nie, jeśli już to kobietom. Rozczulasz mnie :D Zatrzymaj swoje doświadczenia dla siebie, po pierwsze nikomu nie włażę - to, że mam inne zdanie niż Ty nie znaczy, że nie mam racji. Po drugie - z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że to, co nazywasz "włażeniem do dupy" - i czego prawdopodobnie nie robisz - daje lepsze efekty niż Twoje podejście. Nie mam kompleksów a jeśli chodzi o moje życie uczuciowe czy erotycznie - też nie mam powodów do zmartwień. Może przemyśl swoje stanowisko?

Gość Poznaniak85
Ja postępuje tak i nie narzekam, ty inaczej i też ...patrz jaki świat jest piękny :) A żeby porównać trzeba by było wkleić zdjęcia dziewczyn , wygrał by ten z ładniejszymi które miał ;) v34 Moim zdaniem 23 lata wystarczą aby wyrobić sobie zdanie, a dodatkowo jak widze wujasa 35 letniego który mi się żali na żonkę bo przytyła , siedziała by w domu i czytała książki to dodatkowo się utwierdzam.... Ja spadam na spacer z psem..Miłego dnia wszystkim :)

Poznaniak, dopiero co jęczałeś. A jeśli chodzi o jakieś porównania - po pierwsze, kto by to oceniał? A po drugie - aż tak prosty nie jestem, żeby opowiadać o kobietach, które miałem. A co dopiero pokazywać fotki :classic_cool: Miłego dnia.

Gość taaaaakkk jest
Bo meżczyźni wola młode i jędrne a nie stare próchno :)

Gość bo tylko
mlode dupy sa fajne do ruchania !!!!!!!!!!!