Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona małżonka

Pytanie do ludzi tutaj piszących

Polecane posty

zaniepokojona...ja Ci doradzam sercm a to co teraz kotłuje mi sie w głowie...to szok!!!!

portaktuj wiekszosc jego postow z przymrozeniem oka. Jak sie jest anonimowym to duzo sie pisze.... i do czynow daleko.

Ludzie czy Was poje*ało!!!! dajcie juz spokój !!!!! Nie podcinajcie juz tej gałezi na ktorej oni siedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak mial ten romans internetowy to doszlo do jakiegos spotkania w realu???????? wiesz cos o tym????

dobrze, tylko czy w ogole do czegokolwiek doszlo???? Moze facet ma jakas manie i flirtuje na kobiecych forach,a jakby mialo rzeczywiscie do czegos dojsc to by spanikowal. Nie zmienia to rowniez faktu,ze to co tutaj robi jest nie fair w stosunku do jego zony.

Gość dwudziesty pierwszy dzien dupy
hehehhehe dajcie juz spokoj

Zaniepokojona małzonko....jesli masz ochote "pogadac" to jest moj gg 7974739

Kurwa ale jesteś beznadziejna Kobieto Kosmicznego!!! i dlatego spełniasz się na takich forach bo zaden w realu Cie nie chce!

:O Masz troche czasu do jego powrotu. Zastanow sie dokladnie jak to rezegrac. To ty wiesz czego chcesz i to ty najlepiej znasz twojego meza. My mozemy tylko trzymac kciuki.

żono wiem jak sie czujesz. weż kąpiel, kup sobie ładny ciuch za jego kase , jak przyjedzie zrób obiad i mu go podaj, wyjdz ze znajomymi ... a on jak chce zeby tak wyglądało jego zycie i waszego dziecka to jego sumienie.

Gość dwudziesty pierwszy dzien dupy
i tak sie konczy jak sie szpera i doszukuje :o moze to bedzie dla was jakas nauczka :o🖐️

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
moze warto przeczytac... nie jest chyba tak źle, skoro już nie wrócił to tego, co było kiedyś

Gość a pamietacie jak opowiadał
lubelak o swojej dziewczynie, która jest w ciąży z kimś i próbuje go wrobić w bachora? Bo puszczała się ze wszystkimi? Serio się tak puszczasz?

Gość a jak założył forum dla
siebie i aśki??? Żeby móc tam się brandzlować pod rozmowy z ukochaną ???

pewnie i tak by wyszło jego zachowanie na jaw, tym bardziej ze wiesz jaki jest:/ jesli to doda Ci otuchy to mój też jest pies na baby! ale ja leje na to- mam swoje zycie, swoje zajecia, swój rozum- niech babrze się w gównie sam - a odemni won:)))

Gość kjhk
99% facetów to dranie...

co niektórzy są sfrustrowani i lubią dokopac leżacego! gratuluję...fortuna kołem się toczy!

"a pamietacie jak opowiadał lubelak o swojej dziewczynie, która jest w ciąży z kimś i próbuje go wrobić w bachora? Bo puszczała się ze wszystkimi? Serio się tak puszczasz?" Co to ma znaczyć???!!! Chyba całkiem mnie chcecie dobić ludzie ...... :(