Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona małżonka

Pytanie do ludzi tutaj piszących

Polecane posty

Gość malinka z krzaczka
Ja też to pamiętam. Jak się żalił, że ona go wrabia w dziecko i będzie żądał badań genetycznych bo nie wierzy że jest jego ojcem :D Asia go wtedy utuliła w żalu :D

lubelak przesiaduje głównie na forum erotycznym, powinnaś tam zapytać-napewno go znają. Z tego co pamiętam jakiś czas temu \"romansował\" uparcie z niejaką \"matyldą\".

Małżonko, nikt Cię nie chce dobić. Jeśli chodzi o mnie, piszę prawdę, bo na Twoim miejscu sama chciałabym ją znać. Co do męża, to widać gołym okiem, że dupy mu się chce. I nie miej pretensji do tych kobiet, tylko do niego.

Jak nie mozna miec pretensji do "tych' kobiet???? skoro wiedziały ze ma zone i dziecko to po co szukały ch*ja do d*py???

Gość malinka z krzaczka
dlaczego dobić? Na erotycznym był z tego niezły dym bo twierdził, że w ramach rekompensaty za niańczenie obcego bachora ma moralne prawo do dupczenia każdej, która się wydupczyć pozwoli:) Strasznie go babeczki zrypały ale znalazły się dwie samarytanki, które chciały mu ulżyć w cierpieniu :D

Gość dwudziesty pierwszy dzien dupy
e..to calkiem fajniusi jest :D szkoda, ze taki gupi :D

Gość nie wierze to prowokacja
Żono lubelaka>>>>>>>>> czy Ty aby nas nie wkrecasz??

To już wiemy, że to prowokacja. Matylda zdemaskowała Lubelaka i śmiała się, że umieścił tam zdjęcie modela. Zgaduję, że twórcą topicku jest sam Lubelak. Zgadłam? :D

hmm...jest jeden powod dla ktorego i ja od chwili podejrzewam ze to wkret... poczekamy zobaczymy :D

pewnie tak. ale ludziom sie nudzi! i jeszcze narzekają że pracy w kraju nie ma:D

My doskonale wiemy, że na tym zdjęciu nie jest Lubelak. Ale skoro cię to bawi to chociaż później napisz, czy odgadłam twoją tożsamość. 🖐️

Skurczybyk z Ciebie lubelak..... zeby tak dac sie podejsc!!!!!!!! Normalnie jak dzieci w przedszko 🖐️

odrazu widac jak kobiety pomagają biednej małzonce :D:D ktoś was babeczki wkręca ;)🖐️ a z was jad wyłazi :) oj brzydko brzydko :P

Gość dwudziesty pierwszy dzien dupy
:D dobre, naprawde dobre ! co nie zmienia postaci rzeczy, ze baby nie powinny grzebac w rzeczach swoich facetow i odwrotnie :D