Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona małżonka

Pytanie do ludzi tutaj piszących

Polecane posty

Dokładnie. W taki oto sposób widać prostą , ludzką zawiść i chcęć spieprzenia komuś życia rodzinnego a nie pomocy.......

Gość nie wierze to prowokacja
no to mialam racje?? A niby jak mialysmy pomoc??? Baba zawsze broni chlopa a w zdrade nie uwierzy chocby ta nawet poklepala ja po ramieniu. Wiesz co lubelak. s.k.u.r.wi.e. jestes i to ogromny.

Aczkolwiek kilka Kobiet chciało na prawdę pomóc..... za to Im mogę tylko pogratulować

lubelak nikt by Ci zycia nie spieprzył gdybys sam nie kusił losu a co do tego topiku to naprawde jestem pod WIELKIM wrażeniem 🖐️

ja swojemu nie grzebie , ale czasami tak mnie korci... bo generalnie mam to w dupie i jego też -tylko tyle ze w łózku nam jest dobrze :)

Gość kjhk
a ja mysle ze baby powinny sobie pomagac...

Ja tam swojej małżonki nie okłamuję a tymbardziej nie zdradziłbym Jej. A co do pomocy kobieco-kobiecej to trochę za daleko kilka osób zabrnęło z pokazywaniem dowodów na "niewierność" lubelaka, doprowadzając tym do rozpadu Jego związku :P

Gość lubelak cos ci powiem
Mozna namierzyc ip nawet z pomaranczowego nika. Mozna ustalic dokladnie skad sie klika :D I jak ktos ma mozliwosci i czas to moze to zrobic . jak sie ma uklady znajomosci tu i owdzie to bez problemu bedie mozna znalezc wszystko twoj adres telefon miejsce pracy... :D hehhehehehe wrabales sie na mine,,,,

Gość dwudziesty pierwszy dzien dupy
wiec tym bardziej idioto od rozy (:D) powinienes uwazac co piszesz :o jakby cos takiego przytrafilo sie naprwde to juz bys dupa po smietnikach szorowal :D

hehehhehe chyba troszke czasu poswiece i popytam ti i tam... :D. lubuś co ty na to???? :D

lubelak cos ci powiem----> a co IP to ja jakiś rok temu tutaj noribiłem bałagan z udostępnieniem dużej ilości IP razem z adresami . to mnie nie strasz :D

jakbys byl taki wspanialy i wierny jak o sobie piszesz, to nie pojawiloby sie tyle zalosnych tematow o tobie w tym topiku.

meg myślisz że się przejmuję czymś takim??? Zawsze były , są i będą zawistne kurwy......

....a ja głupia pinda jeszcze Ci swój gg podałam... zebys "mógł" sie wyładowac i na forum publicznym brudów nie prac!!!!

a uwazasz, ze to co robisz za plecami twojej kobiety i to co o niej wypisujesz jest OK??????? Chyba dobrze, ze znalazl sie ktos kto chcial pokazac kim naprawde jestem.

julciaa>>>Nie przejmuj sie takim zerem :D a gg mozna latwo zmienic dobrze ze mu komorki nie podalas ;D przeciez taka gnida zasrana do wszystkiego jest zdolna

OlaLaa --- > czemu dobroczyńca?? Juciaa---> widać , że na prawdę chciałać pomóc. Chwała Tobie za to :)

meg myślisz że się przejmuję czymś takim??? Zawsze były , są i będą zawistne k**wy..... no pewnie że bede - tak samo jak zjebane złamasy, którzy nie mają co robic:) jak masz idealną żonę, kobietę to masz czas na takie kocopoły?

*meg* ----> żadnych złych rzeczy na Jej temat nie wypisuję za Jej plecami. Wie o tym , że tutaj przesiadywałem i od czasu do czasu siedzę. Sama ma tutaj swoje konto na którym sobie od czasu do czasu pogada.....Nie mamy tajemnic przed sobą i nigdy nie będziemy mieli.

Lubelek- niewiniątko?! biedactwo to się porobilo -to nie ci co pokazują dowody niewierności są za nie odpowiedzilni -tylo ten co je sam stworzył doprowadzając tym samym do rozpadu związku.:D odwracanie kota ogonkiem

...a nr.gg to chyba zmienie bo juz mam z 15 nieznanych wiadomosci :( poprostu Super!!!

Gość mala migotka
14:37 lubelak *meg* ----> żadnych złych rzeczy na Jej temat nie wypisuję za Jej plecami. Wie o tym , że tutaj przesiadywałem i od czasu do czasu siedzę. Sama ma tutaj swoje konto na którym sobie od czasu do czasu pogada.....Nie mamy tajemnic przed sobą i nigdy nie będziemy mieli. to ty sie jednak z matylda zwiazales???????

yeez ----> jakie tam ze mnie niewiniątko ?? :D Wielu diabełkóm ma mniej na sumieniu ode mnie .

Wiec nawet gdyby twoja prowokacja okazala sie prawda to i tak nie mialoby to wiekszego znaczenia jezeli jestescie tak zgrana i zaufana para. A swoja droga, po co wypisujesz takie brednie????????? i prowadzisz romansy na kafe jezeli masz taka wspaniala zone??????