Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

jakie siano !!!!! prosba jak nigdy dotąd

Polecane posty

błagam pomóżcie drodzy kafeterianie :O otóż dziś moje emocje co do moich włosów sięgnęły szczytu, mam ich po prostu dość! [wściekły] długość włosów do ramion włosy nie są ani całkiem kręcone, a już na pewno nie proste, falowane może, nie wiem:O !! do tego strasznie się puszą, są dni, że wyglądają jak piękne loki, innego dnia wyglądam jakbym się nie czesała. pianki do włosów i szampony do kręconych nie pomagają:O nawet prostownicą sobie nie pomogę bo mam taką starą do doopy a poza tym szkoda mi je niszczyć dziś na przykład odstają w najlepsze na boki :O kobitki! macie tez takie włosy czy tylko ja taka poszkodowana co z nimi robicie? help! 👄

Gość fściekła pomerańcza
Ja też takie mam niestety.

Gość gdfhfhg
też tak mam:O:o

no ale co, zadna z Was ich nie ujarzmiła ?:O bo szukam sposobu, przez te włosy wyglądam oc najmniej komicznie:O myalałam żeby zmienic fryz i chciałąm sobie zrobic boba, ale nie po przecież one sie niby kręcą:O

mam takie same wlosy;) i szlag mnie ciagle z nimi trafia wiec ostatnio poszlam do fryzjera i mam sciete do ramion, z przodu pazurki, tyl delikatnie pocieniowany i w koncu sie ladnie ukladaja:). Z tym, ze ja je prostuje bo jak chce to loki nigdy sie nie robia:D i zawsze cos odstaje:). Do modelowania uzywam tresseme salon silk i jest dobrze:). Powodzenia i cierpliwosci do szatanskich wlosow zycze!!

no ale co, zadna z Was ich nie ujarzmiła ?:O bo szukam sposobu, przez te włosy wyglądam co najmniej komicznie:O myślałam żeby zmienic fryz i chciałąm sobie zrobic boba, ale nie po przecież one sie niby kręcą:O

mam takie same wlosy;) i szlag mnie ciagle z nimi trafia wiec ostatnio poszlam do fryzjera i mam sciete do ramion, z przodu pazurki, tyl delikatnie pocieniowany i w koncu sie ladnie ukladaja:). Z tym, ze ja je prostuje bo jak chce to loki nigdy sie nie robia:D i zawsze cos odstaje:). Do modelowania uzywam tresseme salon silk i jest dobrze:). Powodzenia i cierpliwosci do szatanskich wlosow zycze!!

Gość olejek
ja tez takie mialam pomogl mi olejek rycyniwy i nafta kosmetyczna, oraz jedwab na koncowki. Ale czywiscie tzreba zaczac od podciecia tyle, ile zdecyduje fryzjer pozdrawiam

hmm to może to jednak dobry pomysł z tym fryzjerem:O a ten tresemme to widze jakiś lepszy szamponik hmm musze poczytać o nim. jeszcze macie jakieś rady?

ja oprocz szamponu uzywam tez anti frizz w takiej malej buteleczce ale bardzo wydajny:) niedlugo bede poszukiwac czegos nowego:D

uu to sporo masz tych gadżetów kichawo, ale chyba i na mnie pora żeby w coś zainwestować bo się wykończe nerwowo:O

no ja ciagle czegos probuje bo strasznie mnie te wlosy denerwuja, a sa grube, geste i niby wszyscy chwala jakie ladne ale ja widze tylko wielka szope:D. zawsze myslalam ze tylko dlugie wlosy mnie ratuja, bo wtedy kitka czy warkocz i wygladam jak czlowiek ale po co ladne wlosy jak zwiazane?:/

mam dokładnie to samo :) przynajmniej tak wynika z opisu autorki ;)z moimi włosami radzi sobie nivea s&e (jak chcę proste), albo flexible curl (jak chcę podkreślić skręt)