Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryśka z wąchocka

Co sądzicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość kryśka z wąchocka

Ma kilka przyjaciółek od wielu lat. Żadnego przyjaciela. Ma kolegów, ale nie jest z nimi blisko, mozna powiedziec ze w zasadzie to są tylko tacy powierzchowni koledzy, raczej najzwyklejsi znajomi. Mial ładną, atrakcyjną dziewczynę, w dodatku bardzo fajną. Jednak zerwali ze soba, nie wiadomo czemu. Z tego co slyszalam (moja dobra kolezanka ktora poznalam w tym roku to jego przyjaciolka) ze on ogolnie krotko byl ze swoimi dziewczynami, bo jakos nie potrafil sie zaangazowac, i one odchodziluy.Strasznie mi sie on podoba, ale boje cos do niego startować, bo ze mna moze postapic identycznie. Czy on moze byc po prostu gejem ale odrzuca od siebie tą mysl i wciaz probuje z dziewczynami ???? Jak myslicie?

Gość kryśka z wąchocka
Ta moja kolezanka powiedziala mi,ze jesli chodzi o dziewczyny, to on nigdy nie jest pewien i dlatego nie potrafi sie zaangazowac. Ale kurcze, musi byc cos nie tak. Podobno chodzil z naprawde fajnymi dziewczynami, ładnymi, ktore mialy poukladane w głowie - one sie probowaly zaangazowac, on sie wycofywał. Ale to ze nie ma kolegow to jest takie zastanawiajace....

Gość kryśka z wąchocka
Upppp :) Mcie jakies opinie jeszcze o tym ? Smialo :)

To że dziewczyna jest ładna nie znaczy że musi się chopakowi podobać. Może jeszcze nile trafił na odpowiednią dla siebie. Nie należy wysuwać pochopnych wniosków bo może być to krzywdzące.

Gość Jakbyś pisała o moim koledze
On też niedawno rozstał się z dziewczyną i również bardzo ładną, właśnie z tego co wiem przez to że była zazdrosna o jego koleżanki, które go bardzo lubia bo on ma ogólnie dużo lepsze kontakty z dziewczynami niz z chlopakami. Kurde skąd ty jestes?moze piszesz o moim koledze?

Gość iwjdijdwijd
Są trzy opcje. 1. nie jest dojrzayy na zwiazek 2. zostal kiedys zraniony, boi sie angazowac 3. Jest gejem

Gość idhfsg
Mysle, ze nadinterpretujesz. To, ze nie moze sie zaangazowac w zwiazki z dziewczyna nie oznacza jeszcze, ze jest gejem. Moze po prostu nie trafil na ta dziewczyne, co trzeba. A to, ze byly ladne i mialy poukladane w glowie nie gwarantuje udanego zwiazku. Albo po prostu chce sie wyszalec i nie szuka na razie dziewczyny na stale. Rozne moga byc przyczyny, ale z tym gejem to chyba wybiegasz zbyt daleko... A co do kolegow, no coz... Nie kazdy ma prawdziwych przyjaciolw/kumpli... W obecnych czasach coraz trudniej o prawdziwa przyjazn. Moze to typ samotnika... Ja tez mam wiele kolezanek, ale zadnej przyjaciolki... Nie ufam ludziom do konca i zbyt wiele razy sie zawiodlam, chociaz bardzo bym chciala znalezc taka naj naj przyjaciolke od serca;) Ale nie szukam na sile.

Gość kryśka z wąchocka
A ile ma lat ten o którym mowisz ? to zweryfikuje czy to ten sam :)

Gość idhfsg
A co do kolezanek, ktore ma to jeszcze nie oznacza, ze to sa jego najlepsze przyjaciolki, ktorym powierza wszystkie sekrety. Moze po prostu dobrze sie czuje w ich towarzystwie i to wszystko. Ale to i tak zaden dowod na to,ze jest gejem;)

Gość Jakbyś pisała o moim koledze
24

Gość lalita 23
To dosyc oczywiste ze koles po prostu nie chce sie angazowac,ma powodzenie u kobiet i nie marzy o tym zeby poswiecic sie tylko jednej z nich.to ze dziewczyny sa ładne nie ma nic do rzeczy,takie laski tez sa porzucane i zdradzane.watpie ze znajdzie sie taka kobieta ktora nagle zrobi z takiego faceta monogamiste

Gość kryśka z wąchocka
Nie , zle zrozumialas- on ma duzo kolezanek, ale wlasnie tylko kolezanek. Ma tez kilka PRZYJACIÓLEK. Nie ma za to zadnych KOLEGÓW.

Gość kolega_Kryski_Mateusz
wredna jestes - prac nasze brudy przy ludziach...

Gość kryśka z wąchocka
Ma powodzenie, bo jest bardzo zadbany. Dba o strój itp. I ma wlasnie taki styl troszke ,,gejopodobny" - hmmm metroseksualny lepiej brzmi .

Gość lalita 23
moze potrzebuje opieki albo jest wrazliwy.byc moze rzeczywiscie wzielam go za zly typ faceta ale zastanow sie czy bedac z nim nie bedziesz zazdrosna o grono jego kolezanek.latwiej kobiecie przelknac to ze jej chlopak wychodzi z kolegami niz to ze spotyka sie z przyjaciolkami;/

Gość kryśka z wąchocka
To jest tak - ma duzo kolezanek, bo sie bardzo dobrze dogaduje wlasnie z dziewczynami. Ale ma również kilka przyjaciolek od wielu lat.

Gość kryśka z wąchocka
ale wsrod tych przyjaciolek jest jedna moja dobra kolezanka :) A ona ostatnio stwierdziła ze traktuje go jak swoją przyjaciółke, a nie jak przyjaciela ;) Jednym slowem twierdzi, ze traktuje go jak kobiete.

Gość lalita 23
mysle ze to nie znaczy ze jest gejem.raczej kobieciarzem.ale moze gdybym znala go osobiscie mialabym inne zdanie...

Gość lalita 23
oj to juz nie wiem naprawde...trzeba by wiedziec jak on traktuje te dziewczyny

Gość bimi
Niewielu jest mężczyzn, którzy potrafią się kolegować i przyjaźnić z dziewczynami dlatego ciężko sobie o takich wyrobić zdanie. Ja poznałam dwóch takich. Jeden z nich jest moim wieloletnim przyjacielem i to polecam bo warto mieć takiego kumpla można się dużo dowiedzieć o męskim zapatrywaniu się na świat, zawsze się można poradzić w kwestiach damsko-męskich. Natomiast ten drugi to już na szczęście mój ex. Jako potencjalnego partnera i osoby z którą chciałoby się zaangażować w związek to kogoś takiego nie polecam. W każdym razie ja teraz takich omijam szerokim łukiem!

Gość lalita 23
Dokładnie tak.Super kolega,ale byc z kim takim to ciezkie przezycie.

Gość kryśka z wąchocka
bimi- a mozesz cos wiecej opowiedziec o tym zwiazku? ciekawi mnie jak Cie traktowal majac wiele przyjaciolek?

Gość kryśka z wąchocka
bimi- a mozesz cos wiecej opowiedziec o tym zwiazku? ciekawi mnie jak Cie traktowal majac wiele przyjaciolek?

Gość iwjdwijd
Tak zwiazek z takim kolesiem to ciezka sprawa.

Gość kryśka z wąchocka
Bimi- kurcze odezwij sie i mi napisz , bo chcialabym wiedziec jak to wyglada ,,zza kulis" wszystko ?

Gość bimi
To jak traktował mnie mając wiele przyjaciółek nie ma nic do rzeczy, bo traktował mnie normalnie, ja nie jestem zazdrosną ani zaborczą osobą, zresztą sama mam kolegów i przyjaciela, więc pod tym względem się dogadywaliśmy. Ja mu nie robiłam scen zazdrości o kawę z kumpelą, ani on mi za wyjście na piwo z kumplem. Pod tym względem się dobraliśmy.

Gość bimi
ok - opiszę o co chodziło, ale to są ciut dłuższe przemyślenia więc poczekaj chwilkę.

Gość kryśka z wąchocka
OK czekam z niecierpliwoscia.

Gość kryśka z wąchocka
Hmmm mam nadzieje ze nie zrezygnowalas z napisania i sie doczekam ;)