Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak555

ochydna sperma

Polecane posty

mąż wręcz błaga mnie żebym robiąc mu loda połkneła jego sperme a ja na samą myśl otym dostaje mdlości Jak się przemóc

Gość pomyśl że to kisiel

kupić słownik :P, a potem powiedzieć mężowi, żeby najpierw sam spróbował. Jak się brzydzisz, nie pij. Bo inaczej się tylko zrzygasz mając tą dziwną wydzielinę w ustach. Smak, smakiem, zapach także bez rewelacji, zależy od faceta. Najgorsza konsystencja, będzie cię ciągnęło na wymioty jak nic.

Gość mych82
ja tez na poczatku myslalam ze to ochydne a teraz uwielbiam to robic. uwielbiam sprawiac mojemu facetowi przyjemnosc i czuc go do konca w sobie. osobiscie polecam, super sprawa

Prosto do gardła? Ja tak nawet pić nie potrafię, jeszcze się dziewczyna zadławi. Niestety koleżanko, to taki ciepła, glutowata ciecz, niezbyt znajoma konsystencja, która nie pomaga. Dlatego, trzeba szybo łykać i w momencie wytrysku nie oddychać przez nos, żeby nie poczuć żadnego smaku. Jednak jeżeli chce, żebyś się spermą delektowała to przykro mi, to będzie nieprzyjemne. Możesz jeszcze ją delikatnie wypluwać, ale to także nie jest przyjemne i kłopotliwe.

mych ja też lubię sprawiać mu przyjemność, laskę robię mu często i gęsto, mimo to spermy nienawidzę i nie polubię. Zbiera mi się na wymioty gdy mam ją w ustach i już. Tak samo nie jadam ryb i prędzej się zwymiotuję niż przełknę kawałek. I nie żebym nie chciała i miałam problem w psychice. Łykałam od początku, bez żadnych uprzedzeń czy złego podejścia, ot sperma nie jest do kochania. Jednym smakuje innym nie. Mnie nie i tyle.

kobiety to chyba ze mną jest coś nietak Ale przecież ja kocham seks Robie wszystko ale tego niepotrafie:(

Gość warg
wiesz ja tylko raz polkenelem w calosci swoja sperme i rozumiem kobiety ktore tego nie chca robic . Co prawda sperma nie smakuje zle , bo czuje sie jedynie cieplo w ustach ,ale sa jakies uprzedzenia .

Gość ghfjdwed
papryczko, idź na kurs języka polskiego razem z murzynami :o

Gość mych82
przyznam sie wam że nie tylko mojemu facetowi połykam :)

Gość fifkatla
Jejku ja nienawidze robic loda. Mój facet to uwielbia, i za kazdym razem mnie o to prosi fee na trzeźwo nie robie bo sie opieram. po pijaku mam takie fantazje ze potrafie to zrobic i wtedy on jest caly happy, a ja hehe po pijaku mi to obojetne, jedno jest pewno nigdy nie połykakm i nie przelkne tego. fuuu ochydztwo. moze sie spiszczac do cip.... ale nie do ust.

Gość fifkatla
prof. SNK hahaha co za groźba???? a powiedz dlaczego???? masz jakies kompleksy????

Gość m ummmmmmmm
powiedz mu zeby sam sprobowal, co za hipokryzja, chce zebys lykala a sam to pewnie nigdy spermy wlasnej w ustach nie mial, jak mu nie posmakuje to wiadomo, a jak posmkuje... to bedzie maly problem :P

Gość fifkatla
Słuchajcie dodam tylko że ja od mojego faceta nie oczekuje aby on mnie całował w te miejsca, on sam chce nigdy go o to nie prosze :) wiecie kazdy ma swoje wlasne potrzeby :)

Gość fifkatla
ooo ja pier..... co za poprapraniec. meski głupi swiniak prof. SNK hahahhah ... biblir tu cytuje myslisz ze biblia jest aktulana w dzisiejszych czasach hahaha człowiek XXI wieku ma własne zdanie a kobiety dawno zostały wyzwolone od takich durniow jak ty

Gość fifkatla
hahaha ideal sie odezwał człowieku jaki ty smieszny jestes ,,,Wszystkim kierują ludzie z wyższych sfer tacy " hahah musze przyznac ze twoja postawa młodzięcze bardzo poprawia mi humor :P czlowieku z wyzszych sfer hahahha

Gość kittty
po paru razach będzie ci nawet smakować, na poczatku jest rzeczywiście niesmaczna to tak jak a Colą Light...

Gość fifkatla
ja wychodze z załozenia ze dla kazdego cos innego nie lubie tego i nigdy nie polubie, tak to jest ze mna. wiec nie ma znaczenia do ilu razu sie zmusze zeby zrobic przyjemnosc dla mojego kochanie, i tak tego nie polubie

dzieki za pomoc doszłam do wniosku że jeśli on chce żebym spróbowała to zrobie to jeśli sam spróbuje To chyba jest sprawiedliwe

Myślę że powinnaś połknąć. Zależy ci przecież na twoim mężu i na waszym wspólnym związku, a twojemu mężowi zależy na tym żebyś połknęła. Zatem tobie też powinno zależeć na tym aby to zrobić. Nie myśl o smaku nasienia gdy już będzie miała je w ustach. Po prostu połknij je i później czymś popij.

Gość anonimowaaaaa
Mężowi tego nie robisz???? Chociaz faktycznie jak byłam młoda to chyba w małżeństwie tego nie robiłam. Teraz robie to od razu. Smak i zapach zależy od tego co facet je. Powinien jeść duzo nabiału wtedy jest "smaczniejsza" - trzeba sie do tego smaku po prostu przyzwyczaić :O