Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia7918

czy pierwszym objawom cią ży towarzyszy taki ból jak zaraz przed miesiączką?

Polecane posty

Gość kasia7918

czy pierwszym objawom ciąży towarzyszy taki ból jak zaraz przed miesiączką, chodzi mi o tan ból w podbrzuszu i to że jest bardzo wydęty brzuszek?

Gość kasia7918
>>>????????????????????????:(

Gość tez mam taki problem
Wydaje mi sie ,ze tak poniewaz wiele kobiet opisuje to uczucie jako zblizajaca sie miesiaczke,ktora nie nadchodzi.Moja miesiaczka spoznia sie 5 dzien.Jutro sie testuje.Okolo tygodnia temu dzwonilam do swojego mezczyzny,ze za chwile dostane okres,bo strasznie boli mnie brzuch a jestem w pracy.Miesiaczka nie nadeszla.Czasami kuje mnie w jajniku lewym,potem prawym.Czesciej chodze do ubikacji.Piersi sie powiekszyly,ale nie bola jak przed okresem.Zyczcie mi szczescia i fasolki

u mnie tak było...dwa razy w życiu... tak jak zwykle bolało mnie na 1-2 dni przed @, tak w cyklach ciążowych ten ból przychodził duzo wcześniej ok. tyg. przed terminem i był o wiele silniejszy... do tego wzdęcia, gazy i rwanie jajnika...

Gość kasia7918
ja biore tabletki anty i mam wlasnie tydzien przerwy ale okresu nie ma i moj organizm oszalal mam wlasnie tak jak napisalam, bardzo mnie boli i mam ogromny brzuszek nigdy takiego nie mialam teraz strasznie sie boje ;(;(;(;(;(

Gość kasia7918
błagam o odpowiedzi, nadal nie mam okresu a jest drugi dzien przerwy i nic sie na niego nie zapowiada - w dodatku mam białe upławy, nie wiem co to moze oznaczac bo tego tez nigdy nie mialam ! :(