Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Gość zamenzona
a dlaczego nie wolno męzatek podrywac? a co takie to nie kobiety? - mezatka wcale nie znaczy- martwa:)

Coś od siebie? Hmm... Chodzi o jakieś rady, jak uwieść Twą wybrankę? :P

heilie była tu taka jedna z misją nawracania zdradzających :P ale ją wykurzyliśmy :classic_cool:

też tak myślę hailie ...a wogóle to gdybyś bardzo chciał potrenować flirciarzu to możesz na nas trenować..powiemy Ci co działa:classic_cool: no i Twoj nick zoobowiązuje

Jagoda - jakiś rok temu, sama stałam po stronie tych, które potępiały kochanki, niewierne żony, niewiernych mężów itd. Ale w końcu mi przeszło. Choć sama doświadczyłam w życiu niewierności partnera. Z czego teraz się śmieję (choć na początku do śmiechu mi nie było).

Dokładnie, trzeba ćwiczyć, bo trening czyni mistrza :P A nick Flirciarza jak najbardziej zobowiązuje :P

całuje was mocno miłego weekendu i fajnej zabawy z flirciarzem ;)🖐️

Flirciarz - ja nie jestem :P Za młoda jeszcze, hihi :) Nie wiem jak pozostałe Panie z tego topicu ;)

podchwytliwe pytanie...może tak może nie...ale na pewno kobietami...a to nie wielka różnica jeśli chodzi o sposób podrywania jeśli jest się w tym naprawdę dobrym:)

Hailie, ja nie zaznałam takiej "przyjemności" , ale ogólnie rzecz ujmując, wyszłam z założenia, że moje odmienne zdanie i tak nie wpłynie na zmianę czyjejś postawy. Ponadto ludzie często żyją w takich związkach, że trudno im się dziwić, że mają tego dosyć. Oczywiście najlepszym rozwiązaniem byloby wówczas rozstanie, ale to też nie zawsze jest takie proste:(

No dobra, kobiety... jak już jesteśmy w takich tematach, to... co na Was działa jeśli chodzi o sposób, w jaki mężczyźni podrywają? :P