Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Gość CIEKAWSKA PANNA
jest wyraźnie niezdecydowana. Takie teksty, że jeszcze jej nie przeszło to takie zabezpieczenie wrazie czego. Ale czy dobrze zrozumiałam? Jest mężatką i jakiś czas temu miała na boku kochanka tak?

flirciarz jak z kimś kiedys była i jest to za krótki okres od poprzedniego romansu :O to moze poczekaj ;)

Czlowieku, ile Ty masz lat??? Naprawde nie znasz kobiet? Polecam Wisniewskiego \"czy mezczyzni sa swiatu potrzebni\" - jesli nie zakumasz za 1 razem, przeczytaj dwukrotnie. Ksiazka nie jest gruba, w jeden dzien dasz rade :)

Tak generalnie to faktycznie chodzi mi o romans w układzie długotrwałym:)) Jednak parcia co do terminu nawiązania pełnych kontaktów nie mam. :))

hahah....ale ja tylko mówię co na mnie ewentualnie podziałałoby... lubię słodycze...więc ucieszyłaby mnie nawet wata cukrowa.. jestem banalna..pewnie tak... wypożyczenie dla mnie filmu na dvd który uwielbiam...i wspólne go ogladanie... kwiatek...ale nie róża... komplement...tak ale wyszukany ..nie w stylu jesteś cudowna..(wiemy ,ze cudowna jest woda z Lichenia) ani księżyc blaknie na tle Twojej urody...tudzież...jesteś jak kwiat róży... ale może być coś w stylu ...nie wiem... W Twoich oczach jest ogień...mmm czyżbym uzależnił się od żywiołu...hehehe to co dla mnie jest cool dla niej moze być banalne...każda z nas jest inna

hahaha niezle amorek :D:D mnie to by chyba skusila dobrym poczuciem humoru :classic_cool:

Gość zamenzona
jesteś jak kwiat róży...tylko masz leb za duzy:D

Gość agresywny29l
Z tego piszesz to nie jest kobieta tylko kurewka. Jak poderwać? Zdjąć jej majtki i wyjebać w dupę, tak się robi z takimi sukami. Do tego spust na mordę i nie do widzenia.

Piwne oczy, sliczna buzia, długi włosy, brunetka, figura taka... ho..ho..ho.. 172cm..

jagoda jakos mało oryginalana jestes z tym pytaniem :classic_cool:

amorek.83 i wy kobiety mówicie, że faceci są do bani. Jak spamiętać wszystkie Wasze odmienności i jeszcze wstrzelić się we właściwy tekst :))

reno :) jestesm wszędzie ;) nawet na puszczalskich :D:D:D:D🖐️ ps piekną masz zonę ;)

Gość Dlaczego chcesz spieprzyć
swojej żonie życie, a przy okazji ewentualnej kochance i jej mężowi. Właśnie w rodzinie wybuchła taka bomba, a brata nawet o to nie podejrzewałam. Ale tak to bywa, że czasami gówno wymyka się na światło dzienne. Rany! Dlaczego ludzie są tak durnowaci! Rozumiem, gdy w związku paskudnie, gdy już nic ludzi nie łączy, ok szukają sobie kogoś, rozwodzą się, a nie pchają w gówno!

Jagoda to Ty nie wiesz kiedy facet szuka kochanki. Jeśli żona nie spełnia oczekiwań i boli ją głowa ponadto jest takie powiedzenie: Po 15 latach małżeństwa to jak kazirodztwo. A słowa te słyszałem od kobiety. :))