Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Gość dosadnie
i trafnie :) tez tak chce b;)

Praktyk - w sumie masz sporo racji. Ale zabieranie gdzieś przejdzie dopiero wtedy, gdy ma do faceta trochę zaufania, chyba że jest idiotką - z takiej należy od razu zrezygnować.

Gość że tak z ciekawości zapytam
Dlaczego chcesz zdradzić żonę?

Gość dosadnie
eee tam przeciez nie umówią się w parku na ławce tylko gdzies w fajnym miejscu najlepiej hotelik ;)

Mój wygląd: 176 wzrost, 112 klatka, 88 pas, 41 kołnierzyk, 42 stopa, włosy krótkie, brak zarostu, wiek 42, pachnący, zdrowy z wysokim libido :)) ;)) :))

eeee, jak dla mnie za niski. Chyba ze lubisz jak kobieta patrzy z gory. A uwierz mi, nie kazdy to zdzierży :D

w takim razie jesteś za mało stanowczy...o ironio chodziło mi tylko o cechę ..nikogo nie wołam:classic_cool: musisz być bardziej zdecydowany i coś konkretnego zaproponować

Gość CIEKAWSKA PANNA
a dlaczego wogóle chcesz zdradzić swoją żonę? Nuda, kryzys wieku średniego ?

Co ????????? To jest właśnie to o co pytam. Co zaproponować by nie spłoszyć lub przerazić ale również aby nie była to propozycja do du..py. :))

Ciekawska wiesz, że życie nie jest tak kolorowe jak nam się wydaje. Jest dużo powodów jednak nie będę rozwijał tematu. Ogólnie rzecz ujmując jest do bani. :(

Gość ELKaa
TO zalezy wsyztsko od kobiety. JA bym oszalala, jezeli zaproponowałoby mi sie wyjscie do operu, lub do teatru, inna wolalaby aktywnie spędzic czas. Chyba ja troche znasz, wiec zabierz, ja gdzies zgodnie z jej zainteresowaniami. Proponuje jeszcze kolacje romantyczna, przy swiecach, to chyba na kazda z nas działa :)

Gość CIEKAWSKA PANNA
ok. To powiem Ci tak. Mam kuzynkę, która przechodziła poważny kryzys małżeński. Tak się złożyło, że zacząl się koło niej kręcić amancik. Najpierw go ignorowała, potem niby próbowała odstraszyć. Spotkali się kilka razy, prawie doszło do sexu. Prawie, bo ona się rozmyśliła. Dotarło do niej, że po prostu brakowało jej czyjejś adoracji, cienia zainteresowania i tego dreszczyku emocji podczas potajemnych spotkań. To wszystko. Więc rozeznaj sytuację - czego chce twoja "panna"

Gość ELKaa
Ciekawska, dlaczego może chciec zdradzic? JEst mlodsza, ladniejsza, zgrabniejsza, zona nie spelnia jego erotycznych zachcianek, jest swiezo po porodzie a facetowi nie chce sie czekac ;) jest pelno wyjasnien ;)

Amorek - czyżby Twoja podświadomość spłatala Ci figla? :classic_cool: Powiem tak - ja się nigdy nie spieszyłem. Nie dążyłem do seksu na pierwszym czy drugim spotkaniu. Lubię budować napięcie i mieć pewność, że jak już wsunę łapę pod spódnicę to napotkam rozchylone uda i majtki mokre z pożądania. Ale rozumiem, że nie wszyscy tak lubią. No i jednak, mimo wszystko, muszę ufać kobiecie z którą mam się kochać i muszę czuć do niej coś więcej niż podwyższone ciśnienie. Teraz sobie pomyślałem, że nie powinienem się wypowiadać :D Ale co tam, za dużo nasmarowałem :)

nie bądź banalny...nie opera nie kino...nie teatr ani kawa:p hotel odpada póki co... wycieczka ..spa...no nie wiem jak dla mnie za szybko... na początek pisałabym maile tak żeby ją rozpalić.. opisać w nich na co masz ochotę(może od razu nie pisz,że chcesz sie z nią ten teges) podpytaj co lubi...o czym marzy... może chciałaby pojechać gdzieś (może być niedaleko) ..albo marzy jej się...nie wiem ...romantyczna kolacja ..jakiś piknik..(jeszcze jest ciepło)....zabierz w jakieś miejsce Tobie znane gdzie jest coś szczególnego i powiedz,ze zawsze marzyłeś żeby zabrać tam kogoś tak wyjątkowego jak ona....o kurna...nie wiem no:)

Wiesz co Ciekawska zdecydowanie masz rację. Może brakuje mi fantazji. ELKaa nie jest młodsza, żona nie jest po porodzie, ja nie jestem przyparty do muru. Amorek.83 pisz bo masz wenę. :))

Amorek, mogę się podzielić fragmentami swojej przeszłości :) I bardzo fajnie napisałaś flirciarzowi. W sumie trochę łechtasz moją próżność :classic_cool:

a gdzie byłes z nią na tej randce i skąd wiesz ze się miga ?:P moze wcale nie tak odczytujesz jej sygnały?:)

Wy wszyscy macie trochę racji. Małostanowczy oczywiście, że przyjemniej jest gdy ona już czeka gotowa a z podniecenia pęka zapięcie stanika i to ciśnienie również jest istotne samo nie wystarczy. ;))

Gość CIEKAWSKA PANNA
proponowałabym metodę małych kroczków. To musi trochę potrwać jeśli ona nie jest zdecydowana. Niech wie, że dla niej możesz czekać, że jest wyjątkowa. Zapewniaj ją o tym, mów, że świetnie się przy niej czujesz i takie tam. Musi wiedzieć, że szukasz "partnerki" a nie tylko obiektu do bzykania

v33 ciągle mówi, że musi się zastanowić i inne teksty, że sama nie wie czego chce tak naprawdę, że z kimś była i jeszcze nie przeszło jej do końca ale coś pachnie mi to ściemą;))

Ciekawska tak też prowadzę rozmowy jak lekko odpuściłem i zacząłem spokojniej to Ona więcej się zainteresowała. Nie chodzi mi o ekspresowe zaciągnięcie jej do łóżka. :))