Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

nr11 ja zdrady nie popieram ,ale kiedy patrzę na niektóre małżeństwa, to wcale bym się nie dziwiła, że jedno, czy drugie szuka odmiany. Ludziom się wydaję, że w momencie kiedy się \"zaobrączkują\", są zwolnieni ze wszelkich starań i związek i partnera. Nic bardziej mylnego:(

moze masz racje. Ale jesli ktos z tu piszacych zdrade juz przezyl, poznal smak wscieklosci i zemsty? Wierzmi , jest mu juz wszystko jedno. I jako doradca sprawdza sie idealnie. I nie wazne z ktorej strony stal

Flirciarz co to za zycie? A kiedy odkryles ze takie be? Ja wiem ze wtedy jak spotkales ta ,przy ktorej zadziala chemia. Pamietaj to tylko druga mlodosc Ci sie wlaczyla. Przechodzi tez ,zapewniam :D Blizej Ci juz jak dalej ,wiec szanuj co masz i nos portki z godnoscia .

Tez dane bylo mi przezyc zdrade. Ba zdrady ! W roznej postaci. Szacunku sie nie odkupi chocby sie zesralo. Czlowiek ma mozg i powinien umiec wybierac i powinien czuc ,a nie rzucac sie jak sep bo cos zle wyszlo. Druga rzecz to to ze ten facecik moze spierdolic zycie owej mezatce ,jej mezowi i ich dzieciom. Tylko na wojnie ofiary to norma . W zyciu nalezy tego unikac !

pomysla chwile --nr11-- czy oni sa dorosli? czy sa dziecmi? Jesli sa dziecmi to napewno ciebie posluchaja bo nie maja wlasnego zdania, tylko sluchaja mamusi/tatusia. Jesli sa dorosli i chca to zrobic, to rzebys zalatwila/l audjencje u papieza to i tak to zrobia. Dlaczego? - BO CHCĄ!!!

Jeśli facet nie zadbał o żonę to już i tak wszystko spierdolił. Ale to tylko skrót myślowy. Czasem jest również tak, że stara się jak może a i tak żona rogi mu przyprawi. Brak jest prostej i jednoznacznej odpowiedzi. Wszystkim będę mówił: NIE SZPIEGUJCIE ŻON, ŻONY NIE SZPIEGUJCIE MĘŻÓW CO MA BYĆ I TAK BĘDZIE. CZASEM LEPIEJ NIE WIDZIEć, NIE SŁYSZEĆ NIE MÓWIĆ. To takie przesłanie trzech cnót :))

Spadam na tę chwilę ale oczywiście będę obserwował wypowiedzi i w wolnym czasie włączę się. Tymczasem muszę pędzić do prozy życia , sprzątanie, ciepły obiadek, gderająca żona, zmywanie, pranie, gotowanie itp. Jeśli coś pominąłem to proszę o korektę :)) Pozdrawiam Wszystkich Wiernych i Niewiernych gorąco. PA

Gość mam pomysł na Twoją żonę
Pisałeś gdzieś tam że żona stale się wykręca bólem głowy, więc zrób tak jak w ty dowcipie: W środku nocy facet budzi swoją żonę, w ręce trzyma szklankę wody i tabletki. - Kochanie masz tu tabletki, proszę zażyj. Ona na to rozespana: - Jakie znowu tabletki? On: - Od bólu głowy. Ona zdziwiona: - Ale przecież mnie głowa nie boli. On triumfująco: - Aha! Tu cię mam! :D

Jest już późno ale powiem tylko, że idąc za radż wspaniałych doradców postanowiłem być bardziej stanowczy w wyrażaniu uczuć i oczekiwań. Mam nadzieję, że odniosło to skutek. :)) Pozdrawiam i życzę miłej nocy. Odezwę się z wiadomościami:))