Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poranna_rosa

ślub w maju 2010, a ja już nie mogę się go doczekac

Polecane posty

Gość bieedronaa
pinki54 napewno sie uda:) królowa życia86 pięknie to wszystko ujełas, my tez bierzemy slub za 2 lata tylko dlatego ze nie mamy kasy, zgadzam sie z tym ze można wszystko zorganizowac w bardzo krotkim czasie ale trzeba miec na to pieniadze

Gość anik...
Witam dziewczynki ja tez planuje slub w maju 2010:) i tez nie moge sie doczekac

Gość anik...
w moim przypadku jest tak ze najchetniej wzielibysmy ten slub chocby dzisiaj ale niestety nie mamy kasy:( Rodzice nam pomogą ale w tej chwili tez nie bardzo mają dlatego ustalilismy ze w 2010. Tak sobie własnie pomyslałam ze do maja 2010 to nie 2 lata tylko prawie 1,5 roku:) Ale ten czas leci

Gość Nanncy
Anik - dokładnie jakbym o sobie czytała:)))) U mnie był ten sam problem- nie mamy narazie pieniędzy i rodzice p0mogą ale potrzebują czasu.. i ja również mam ślub w maju 2010 roku a dokładnie 1maja:D juz sie nie moge doczekac.. mam juz sale :) i wlasciwie to tylko sale:)

Gość soksabajde
www.fotoania.pl - fotografia ślubna, wrocław, pozdrawiam forumowiczki!!

Gość zakochana monika21
hej ja mam ślub 29 maja . kurcze wszyscy mi odradzają ze w maju się nie bierze ślubu ale ja nie wierze w przesądy :( to tylko od nas zależy jak będzie wyglądało w małżeństwie ach i 29 to urodziny mojego kotka i w ogóle byłoby super:) a co wy o tym myślicie?

cześć dziewczynki :) u mnie też maj 2010 :) i też nie mogę się doczekać! od paru dni szukam na różnych stronkach jak zorganizować fajny, oryginalny ślub! ale bez kiczu w stylu gołębi przed kościołem, albo Aniołów na szczudłach! aha i nie przejmuj się że Ci odradzają maj! ja z premedutacją wybrałam ten miesiąc. Powód? 1. jak ludzie się kochają, to żadna literka w nazwie miesiąca im nie przeszkodzi :) 2. Lubie robić na przekór. to co, może jakieś fajne pomysły, rady? mnie interesują takie drobiazgi, szczegóły, a nie kicz! Np fajnie udekorowany tort - widziałam fajny gdzieś na jakieś stronce. cały w lukrze z z obwódkami wokół zakończonymi delikatnymi kokardkami. oj cięzko to wytłumaczyć. Ggyby ktoś był zainteresowany podam stronkę. Albo mały drobiazg, szczegołik dotyczący szampana na przywitanie. Otóż bardzo ciekawie wyglądają kieliszki w momencie kiedy pojawi się w każdym z nich wisienka. to co, zaczynamy wymianę pomysłów?

Gość likto
znacie takie powiedzenie :slub majowy- grob gotowy Wiem,przykre,ale czesto sie sprawdza Sama znam takie 3 pary Ich polowki juz dawno nie zyja:(

likto.. a ja nie wierze w to. naprawde. roznie dobrze mozna wybrac przesłownie nt innego miesiaca i sie doszukiwac problemow. nie ma sie co tym przejmowac :) moi rodzice tez pobrali sie w maju i kurcze szczerze wam powiem, ze nie znam drugiego tak szczesliwego malzenstwa. na to samo licze ja :) hehhe

Gość Monia21..
Majka masz rację co do maja. u mnie w rodzinie nikt nie bral slubu w tym miesiacu i ja bede pierwsza:) acha mozesz podac adres tej strony tego tortu o ktorym tak pisalas:) moze sie skusze . pozdrawiam buziaki:*

Jeśli szukacie fotografa, to polecam naszego- sprawdzony, niedrogi. www.wielki-dzien.pl MAJĄ WŁASNA MAKIJAŻYSTKĘ.... OKOLICE ŚLĄSKA i ŁODZI