Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flirty thirty

jaka mieliscie najwieksza TRAUME w ZYCIU?

Polecane posty

Gość flirty thirty

jakie mieliscie najstraszniejsze przezycie w waszym zyciu: wypadek?, byliscie swiadkami zbrodni, ofiarami przestepstwa, czy moze cos straszego wam sie przytrafilo w dziecinstwie lub juz w doroslym zyciu? Piszcie. Porownamy swojemy bagaze doswiadczen zyciowych .... Dla mnie jedno z gorszych przezyc - po smierci prababci byla stypa w domu babci (mialam wtedy 8 lat) - towarzystwo sie strasznie spilo, jeden wujek, narobil nawet kupe w majty... :( ..... Moja mama chciala mnie usunac z tego 'nieodpowiedniego' towarzystwa wiec pod grozba kary cielesnej zaprowadzila mnie do pokoju babci i polozyla na lozku, na ktorym prababcia umarla i kazala isc spac po czym sama wyszla..... Nigdy nie zapomne tego uczucia strachu, ktorego wtedy dozanalam....

Gość flirty thirty
ha ha - teraz i ja sie z tego smieje :) ale wtedy nie bylo mi do smiechu :( A w doroslym zyciu najgorsza traume maialam jak sie dowiedzialam ze mnie moj chlopak zdradza - nigdy nie zapomne tego bolu :(

Gość poniżej pasa
najgorsze przeżycie w moim życiu to "bliskie" spotkanie z pedofilem gdy miałam niespełna 9 lat :( życzyłam mu tylko jednego: oby nigdy nie miał dzieci... po latach dowiedziałam się, że koleś nie może mieć dzieci