Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazy girl

jak skutecznie wybić z głowy

Polecane posty

Gość lazy girl

chłopakowi pomysł na stos. analny??!! nalega ona na to nie nachalnie, ale zawsze mimochodem pyta że może byśmy spróbowali a ja naprawdę nie mam ochoty!!......jestem otwarta naprawde na wszystko oprócz tego...

Gość to se nie lub
no nie dziwię ci się że tego nie chcesz....powiedz mu stanowczo ze tego nie chcesz i niech więcej razy ci o tym nie wspomina bo sobie tego nie życzysz....a jeśli w czasie stosunku on znowu o tym napąknie to wstań i powiedz ze nie będziesz się z nim kochać bo przecież mu mówiłaś że sobie nie zyczysz tego tematu

Gość to masz wtope
jestem w podobnej sytuacji, tyle ze jestem facetem i to ja namawiam, jak mysliszjak długo z tym wytrzymamy. ??? . wiecie kobitki czemu was faceci zdradzaja , nie temu ze jestescie otyle czy macie niewyjsciowe mordy, temu ze nie dajecie im wszystkiego w łuzku. poczekaj troszke a problem zniknie razem z twoim facetem. słowo.

Gość MAM PLAN
mozesz nie wysrac sie i pozwolic mu! jak wyjmie penisa w gownie to mu sie odechce!

Gość lazy girl
ja mu zawsze mówię żeby przyniósł marchewkę z kuchni to zobaczy jak to przyjemnie i wtedy jakoś mu troszke przechodzi:) do następnego razu...:(

Gość martyna 69
dokładnaie jak nie ma dopasowania sprawach łużkowych czyt. podobny tęperamęt, to nie ma co se głowy zawracac. najlepiej sie rozstac.

Gość to se nie lub
to masz wtope---> spadaj kurwiarzu...jeśli miałabym mieć faceta tylko dlatego że pozwalam mu na wszystko w łożku a w innym przypasku by mnie zostawił to sama bym go wypierdoliła na zbity ryj...a skoro ty taki jesteś to ci współczuję

Gość lazy girl
no więc wg to masz wtope mam się godzić na wszystko , moje zdanie się nie liczy bo inaczej mnie zdradzi, tak??moje zdrowie też się nie liczy??to że potem moge mieć hemoroidy, problemy ze zwieraczem itp ale mam się zgodzić żeby potem się nie zdziwić jak mnie zdradzi??

Gość lazy girl
martyna dogadujemy się w łóżku we wszystkim oprócz tego więc nie sądze zeby to był taki wielki powód do zrywania

Gość dziewczynaaaaaaaaa
-> to masz wtope kup swojej dziewczynie największe dildo jakie znajdziesz i daj sie przelecieć w tyłek zobaczysz jakie to świetne uczucie... idiota...

Gość martyna 69
słuchaj rób jak uwazasz to twoja doopa, ale wiedz ze typ sie na to napala a wiesz jacy sa faceci (wiekszosc), nie dostanie u ciebie znajdzie gdzie indziej. anal nie zawsze musi bolec i nie musicie robic tego 3 razy dziennie. wyjscia sa 3. 1. jak ktos juz wspomniał, nazryj sie czegos zeby wyja pale cala w gownie, moze mu przejdzie. 2. naucz sie robic to tak zeby nie bolało, najpierw masazyk zecz jasna wszystko na zelu najlepiej duerx niebieski, paluszek, i delikatnie penis do tego sie nie spinac, przydala by sie lewatywka, no i jak wklada to przeszjak byc stawiala kloca. 3. zmien chlopaka

Gość lazy girl
droga martynko ile masz latek?? to nie jest żaden ,,typ'' , i nie zamierzam zmieniać narzeczonego. czy istnieje inny sposób zniechęcenia go do tego oprócz nażarcia się ?? dobra i tak mi nie pomożecie po prostu szczerze z nim na trzeźwo o tym porozmawiam:) i spytam go dlaczego go do tego tak ciągnie...

Gość martyna 69
chcesz odpowiem ci za niego, bo gta dziurka jest naprawde ciasna, nie rezygnuj z faceta i modl sie zeby nie spotkal jakiejs kolezanki ktora ochoczo wypnie mu anusa, wtedy bedzie mial wszystko oral nala i klasyczny, a moze i fajniejsz laske. robta co chceta ps. mam 20 latek.

Gość aleluja aleluja
chyba tylko to, z e masz 20 lat cię usprawiedliwia. Faceci i owszem , uwielbiają laski, któtre dają dupy, a chwile potem lizą tę pałkę z gówna, ale nie odchodzą do nich. Bo wiedzą, ze nei musza się o nic starsać, one to po prostu od reki zrobią, więc po jasną cholere do takiej odchodzic, skoro zrobi to tez kazdemu innemu od reki? Mało znasz męzczyzn , dziewczynko, oj mało... A co do seksu analnego, ja sugeruję lupić wibrator, o ile nie masz i zaproponować, z ejmu tez sie to zrobi , po prostu. Jesli sie nie zgdzi to sugeruję zaczac pytac dlaczego?

Gość pozdro6OO
bdb napisane, moze miec taka od reki i se znajdzie, czygo nie ma w domu poszuka na ulicy.