Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunferr5555

KOCHANI CZ YW DZISIEJSZYCH CZASACH PODłOGA Z DESEK W POKOJU TO OBCIACH?

Polecane posty

Gość fsag
Ja mam meble sprzed 20lat i sie tym nie przejmuje i nie wstydze, Ważne zeby byly czyste i porządek

Gość fsag
Kabel USB, jesteś facetem??????????????????????????????????????????????

Gość dziewczyna z dużego miasta
Żartujesz,że chcesz zmienić podłogę drewnianą na panele?Panele szybko i latwo się niszczą a podłoga drewniana jest solidna.Inny powód aby pozostac przy podłodze ,którą masz to to ,że jest teraz bardzo na czasie i jest naprawdę "rasowa".Zazwyczaj panele na podlodze kladą ludzie,ktorych nie stać na podłogę drewnianą.

Gość kunferr5555
DZIEKI KOCHANI :) CHYBA NIE ZMIENIE:) poprostu wiem ze nikt kogo znam nie ma takiej podłogi bo wszyscy maja panele i pomyslalam ze mnie pewno obgadują ze nie mam nawek kasy na podłoge porządną ..wiecie jak jest na wsi ..:(

Gość dziewczyna z dużego miasta
Przeczytałam,że dzieci twoje wstydzą sie tej podłogi.Cóż naprawdę nie mają czego ,nie wiedzą też co mają.

Gość hehhehehhehehehhehehehhe
to moze ty zacznij gadac, ze panele maja tylko wiesniaki, ktorych nie stac na drewniana podloge? plytkie waly lykna wszystko, byle powiedziane w odpowiednio autorytatywny sposob;P, poza tym podloga drewniana jest piekna, a jak wychodzi na jaw prawdziwa jej uroda po cyklinowaniu!

Gość nie da sie wycyklinowac
podłogi z gwozdziami bo gwozdzie przeszkadzają w tym . wiem to od fachowca.

Gość //////////////////
Ja mam w całym domu podłogi z desek, w życiu nie zamieniłabym ich na nic innego. Są dobrze wycyklinowane i polakierowane kilka razy, wyglądają super. Wszyscy znajomi mi ich zazdroszczą:)Ostatnio jak w żartach powiedziałam, że zmienię w jednym pokoju podłogę na coś innego to znajomy odrazu powiedział, że zaklepuje sobie deski:)

Gość drewniana podloga
wlasnie - dobrze ktos gada - to panele klada ci, ktorych nie stac na drewno. a ze gwozdzie sa - coz, maja swoj urok wobec tego. taka podloga to atut. i nie kieruj sie tym co ci dzieciaki z podworka naniosa.