Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

czy krem loreal revitalift jest skuteczny?

Polecane posty

Gość lena 1985

czy jest on odpowiedni dla koniety w wieku 52 lat? czy działa?po jakim czasie widac efekty? i czy po jego odstawieniu stan skory znacznie sie pogarsza?

Gość lena 1985
dodam ze jest on w czerwonym opakowaniu i reklamuje go endi magdowell, nie wiem jak sie pisze jej nazwisko.

Gość bibianna b.
Moja mama zaczela uzywac revitalift tuż po 40. i stosowala go bardzo dlugo, ponad 10 lat bez przerwy. Była bardzo zadowolona. Dopiero jakies dwa lata temu przerzucila sie na vichy liftactiv pro. Nie wygląda na swój wiek, tylko na jakieś 7-8 lat mniej, a to mówi samo za siebie;) Uzywała chyba wszystkich wariantów refitaliftu, jakie można było dostać - czyli to serum biało-czerwone, kremy i na dzień, i na noc... Chyba jak stosowała to serum, to nie kładła na nie już kremu, ale nie ręczę, że faktycznie tak było... Poza tym używa do oczyszczania tego mleczka przeciwzmarszkowego - nawet teraz, kiedy przerzuciła sie na kremy vichy.

Gość lena 1985
dzieki za odpowiedz. A dlaczego twoja mama przerzuciła sie na vichy? jest lepszy? interesuje mnie jeszcze czy jak nap nie bedzie sie tego kremu uzywac regularnie to czy moze to negatywnie wpłynac na skore? Chodzi o moja mame. Ona raczej nie lubi uzywac kremów i sie malowac, woli naturalnosc, ale niestety upływ czasu zaznaczył sie juz na jej twarzy...

Gość bibianna b.
Tak, vichy jest lepszy, troche silniejszy. Ale revitalift jest dobry i tak, wierz mi:) Nie wiem, jak taki krem mógłby zadziałać negatywnie...

Gość frejz
Moja mama po kazdym vichy ma uczulenie. Poza tym mnie produkty vichy nie przekonuja.