Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surrealistyczna_81

NADINTERPRETACJE KOBIET - CZY TY TEŻ MASZ Z NIMI DO CZYNIENIA??

Polecane posty

Gość nunaaaaa
No racja. Posty złośliwej w garsonce sa jakby z innego tematu tu wklejone.

Dobra to ja się przyznam :D Ja: Skarbie, lubisz, jak ci gotuję? On: Tak, wszystko robisz pyszne! Ja (ale przecież nieraz mi coś nie wyszło... OSZUKIWAŁ MNIE! -zapala się czerwona lampka-) Ja: Smakuje ci? On: Yhym... (je:P) Ja: Czyli nie bardzo? :< On: Smakuje...! Ja: Mówisz tak, zeby mi nie zrobić przykrości (-czerwona lampka-) Ja: Mam wielki brzuch.... :( On: Lubię twoj brzuszek Ja: Tak? On: Bo jest taki cieplutki i mięciutki! Ja: MIĘCIUTKI?! Ja: Patrzysz czasem na inne dziewczyny? On: No co ty, Słonko...! Ja: Żeby cię nie kusiło, tak?!

Gość rt43534tertete
No... temat dotyczy nadinterpretacji w wykonaniu kobiet, nadmiernemu analizowaniu, fochów, czepialstwa itd... a Ty piszesz po prostu o smiesznych tekstach dasmko - męskich. :)

Gość rt43534tertete
leworęczna >>> hahahahahaha znam to z gotowaniem.... gdy mowi że wszystko mi wychodzi, to też zaczynam się zastanawiac.. że moze do tej pory mnie oszukiwał, bo pare razy coś mi nie wyszło

Gość kraglo
kolezanka do mnie -kobiety ona : nic nie zauwazylas ? ja : ( nie wiem za bardzo o co chodzi ) nie ? ona: no bylam ufryzjera !( praktycznie fryzure ma taka sama bo i tak wlosy ma na chlopaka, tylko moze grzywke przycietą) ja : no ale wczesniej tez bylo dobrze... ona: no wiesz, jakbys ty cos zrobila z wlosami chocby koncow przyciela to bym zauwazyla ....(foch) a ja wlasnie je tydzien temu podcielam :)

Gość rt43534tertete
U mnie, z jedzeniem. Zrobiłam bardzo dużo. On zjadł dośc sporo. Ja oczywiscie wciąż narzekalam że mi nie wyszło. On zaprzeczał i mówił że dobre. Ja mówię: - ale tego jest tak dużo, za dużo zrobiłam, nie ma miejsca w lodówce, gdzie ja to włożę? - no to daj psu - CO??!! Jak to psu? Czyli ci nie smakowało! Mogłeś powiedzieć że sobie podgrzejesz później! Mogłeś od razu dać wszystko psu zamiast mnie oszukiwać! Po co ja to robiłam? ( i poszłam do drugiego pokoju sobie popłakać)

Gość surrealistyczna_81
Wychodzi na to, że mężczyzn nie powinno się pytać: - o to, o czym myślą:) - o to, jak wyglądamy (bo zwykle kończy się "zbywaniem" nas - i rzuceniem "ładnie" na odczepkę) - o to, czy jesteśmy ładne - o jego byłe - o to czy nas kocha tudzież lubi (bo to przecież takie oczywiste) i nie należy wymagać, żeby On mówił, że tęskni i dzwonił aby zapytać "co u Ciebie?"... Ona: (nie dzwoni) Ona: (nie dzwoni - minęły 2 godziny od naszego ostatniego spotkania - a On nic - żadnych przejawów miłości tudzież tęsknoty...jak tak - to ja mu pokażę!) On: (dzwoni) Ona: (teraz to nie odbiorę! ha! niech sobie nie myśli...!) On: (dzwoni raz jeszcze - kilka godzin później) Ona: cześć On: cześć - dzwoniłem. Ona: tak? nie słyszałam telefonu On: acha...wiesz mam fajny film, kupiłem wino - może spotkamy się u mnie?? Ona: nie dzisiaj nie mogę (teraz to spotkamy się u mnie - tak film - jasne! już pędzę - cały dzień mnie ignorujesz a teraz mam lecieć na Twoje zawołanie - o nie!! niedoczekanie Twoje!) On: ok - trudno - to innym razem Ona: (wściekła przez cały wieczór - bo przecież nie zadzwoni, że ma czas - i nie pozwoli, żeby znowu było po jego myśli...)

czytam, czytam pokladam sie ze smiechu. jedyne co mi sie nasuwa to cytat z Psów - "Wy wszyscy jesteście pojebani, was nie można sądzić, was trzeba leczyć." opierdalacie nas za damski chuj :D

Gość cv3
Z pierwszym chłopakiem w koncu po paru tygodniach uprawiania sexu zdecydowałam się kochać przy świetle. Jako że nie był oszołomiony, wniebowzięty, nie był w szoku (pozytywnym) na widok mojej nagości, tylko przyjął to jako rzecz normalną - uznałam że moje ciało jest wstrętne, a on nie chce mi zrobić przykrości i od tej pory znów kochaliśmy się tylko po ciemku. Historia mojej koleżanki (chociaż troche smutna). Kilka miesięcy spotkań z facetem, cudownym facetem z którym się świetnie dogadywali, zakochani w sobie, mieli plany, w końcu postanowili pójść do łózka. Ona stojąc obok łózka rozebrała się i gdy miała zrobić parę kroków i położyć się obok niego - odruchowo wciągnęła brzuch. On spojrzał na ten brzuch i się uśmiechnął. Kochali się wprawdzie wtedy ale ona nie mogła zapomnieć tego uśmiechu. Przy kolejnych spotkaniach wciąż miała przed oczami ten jego uśmiech na widok jej wciągniętego brzucha. Zerwala z nim, mimo że potem cierpiala.

Gość mergolita
On: - Ale masz wspaniałą talię, taką wokół, nad pupą, nad biodrami i tutaj z przodu. Ja: - Jak to talia naokoło!? Czyli mam duży brzuch, tak? On: - Uwielbiam całować twoje pultyny. Ja: - Co to za słowo pultyny? Mam grubą twarz, tak? Ja - Smakuje ci? On - Bardzo Ja - to dlaczego dosalasz i dopieprzasz? Gdyby Ci smakowało to byś tego nie robił. Skoro Twoim zdaniem to nie ma smaku, to jak możesz mówić że jest dobre? Ja - jak wyglądała Twoja pierwsza dziewczyna? On - Blondynka, bardzo szczupła Ja (chwila namysłu) - mhm... czyli pewnie ja jestem za gruba, bo skoro na pierwszą miłość wybrałeś bardzo szczupłą to własnie taki jest twój gust i ja ci się nie podobam, wolałbyś żebym wyglądała jak ona?

Gość honorowa
rocznica ja: co dzisiaj robimy? on: yyy...gadalem z kumplem, moze do nas wpadnie na piwko? ja: ??? jak to? on: dawno sie nie widzielismy a mam takiego smaka... ja:mh...no ok (ale dupek, zapomnial sobie, nie to nie, ja mu pryzpominac o rocznicy nie będę, wypomnę mu jutro jak go nagle oświeci i bedzie mnie musial przepraszac!!) (po chwili nie odzywania sie) on: kochanie co porabiasz? ja: NIC on: oj, co sie stalo? ja: NIC on: no widze, ze cos nie tak, co sie stalo? ja: NIC SIE NIE STAŁO, spadaj on: no ale co jest? co? zrobilem cos nie tak? cos powiedzialem nie tak? ja: NIE on: no ale widze, powiedz mi, cos Cie boli, co sie stalo? ja: daj mi spokój, nie mam ochoty z Tobą gadać on: ale dlaczego????????? (dalej nie kapuje) ja:NO BO NIE, daj mi spokój, idź sobie na to piwo czy co tam on: ahaaaa to o to chodzi? mam z nim nie isc? ja: idź sobie gdzie chcesz...w koncu kolega jest wazniejszy, niz ja on: nieprawda! tylko sie dawno z nim nie widzialem i chcialem(blablabla...) ja: no i dobrze, idz sobie on: kurcze, gdybys mi powiedziala, ze chcesz zebym ten wieczor z Toba spedzil to bym sie z nim nie umowil ja: a dlaczeog ja mam Ci mowic? nie bede Ci sie narzucac, nawet dzisiaj on: ahaaaaaaaaaaa,ojej kochanie nooo nie gniewaj sie, JUTRO pojdziemy gdzie,s ok? ja: (foch)

Gość wwwwwwwwwwqq
W tym przypadku Twój foch był zrozumiały - chyba każda kobieta wsciekłaby się gdyby facet zapomniał o rocznicy. :) Zauwazyłam jednak taką prawidłowość (jak ktoś wyżej pisał o tym że na złość nie odbiera telefonu), że w ramach zemsty tak naprawdę robimy sobie szkodę. Bo np. ze złości nie odbieramy tel, potem mamy focha i w rezultacie spędzamy wieczór same. Mamy nadzieję że jemu to coś da do zrozumienia, a tymczasem on się pewnie nad tym nie zstaanwia i tylko nam się cisnienie podnosi aż zasnąć nie mozemy. :)

Gość honorowa
w sklepie: ja: o popatrz jaka ładna kiecka! (kup mi ją!) on: yhm ja: no co, nie podoba Ci sie? (nie kupisz mi?) on: widziałem lepsze (jest beznadziejna, chyba nie myslisz, ze cos tkaiego Ci kupie) ja:yhm (szkoda mu kasy :/ )

Gość honorowa
w sklepie: ja: chodź szybko, widziałam super (cośtam) on: nie podoba mi sie zabardzo ja: (no tak, mam beznadziejny gust, jak moglam mu cos tkaieog poakzac, ale z emnie debil, trzeba bylo w ogole nie wspominac, co on sobie teraz mysli ze jetsem jakas nienornalna, ze cos tkaieog mi sie podoba :/ )

"Zauwazyłam jednak taką prawidłowość (jak ktoś wyżej pisał o tym że na złość nie odbiera telefonu), że w ramach zemsty tak naprawdę robimy sobie szkodę. Bo np. ze złości nie odbieramy tel, potem mamy focha i w rezultacie spędzamy wieczór same. Mamy nadzieję że jemu to coś da do zrozumienia, a tymczasem on się pewnie nad tym nie zstaanwia i tylko nam się cisnienie podnosi aż zasnąć nie mozemy." dokladnie. nie dziwcie sie panie, ze nawet na drugi czy trzeci dzien nadal nie wiemy o co chodzi jakby. dla nas wszystko jest ok. ;)

Gość surrealistyczna_81
honorowa - to już się nazywa - wypieranie własnej osobowości :) oglądamy film z zabarwieniem erotycznym: ja - (oho, niezła laska - widzę jak On pożera ją wzrokiem) ja - co? podoba Ci się??? stanął Ci??? tak???! on - to normalny odruch fizjologiczny ja - acha! normalny odruch powiadasz??? co jest ze mną nie tak??? on - wszystko jest idealne (zaczyna mnie pieścić) ja - tak oczywiście! nie jestem idealna - dobrze o tym wiem, nie jestem taka jak ta panienka! mówisz tak, żeby mi nie było przykro tak???? (odpycham jego ręce) on - nie masz o co się unosić - to typowa męska reakcja ja - taaak! wszyscy jesteście tacy sami! (i po romantyczno-erotycznym wieczorze...odwaracm się tyłem i udaje, że śpię...) (taak - siedzi tak długo w łazience...pewnie teraz myśli o tej lasce - drań!) :)

Gość wwwwwwwwwwqq
"e dziwcie sie panie, ze nawet na drugi czy trzeci dzien nadal nie wiemy o co chodzi jakby. dla nas wszystko jest ok." No ale własnie to jest dla nas bolesne - że nie współodczuwacie z nami. Że nie wierzymy własnym oczom/uszom jak możecie nie wiedzieć o co nam chodzi, skoro dla nas jest coś tak wazne lub tak nas zabolało. Widzimy to jako ignorowanie naszych uczuć. No ale nie powiesz mi że facet nigdy nie iwe o co chodzi - aż tacy głupi nie jestescie. Chyba wiecie czasami co tak naprawdę kobiecie w głowie siedzi, o co może być zła albo co ją zabolało.

Gość honorowa
wiecie co, ja zauważyłam, że niektóre takie jazdy to w ogóle tylko wkurwiają faceta i nie dziwota, że mu się wsyztsjkiego odechciewa, czasem laski naprawde porzesadzają i dopowiadają sobie w myśli takie głupoty, o ktorych facet nawte by przez 1 mmin nie pomyslal :o

Gość honorowa
ja uważam tez, ze faceci, jesli znają juz nieco swoje dziewczyny, to DOSKONALE wiedza, o co im chodzi. Tylko udają tkaich głupków, żeby skłonić kobietę do wypowiedzenia głośno swoich żali żeby się przekonać, czy tez o tym myśla, bo jesli by się okazało, że to jednak coś innego a oni by się nie chcieli skompromitowac, ze cos takiego w ogole im do glowy przyszlo

Gość surrealistyczna_81
no - musicie to wiedzieć! - że śmieci nie wynieśliści w '45 :), że obcięłyśmy włosy, że uśmiechaliście się do tej lafiryndy ze sklepu, że od miesiąca nie zrobiliśmy nic fajnego, że niczym nas nie zaskoczyliście, że powinniście - wtedy na nas spojrzeć tak a innym razem nas objąć, i kupić te cholerne kwiaty i pójść do tego teatru! pewne rzecz są takie oczywiste :)

Gość surrealistyczna_81
Najpierw przedstawił mi swój pogląd na życie rodzinne a potem jeszcze się dziwi, że się stawiam!;) On: zróbmy sobie dziecko. dziś... ciemna noc... środek lasu... błoto... komary... pełny romantyzm.. ja: nie jesteś romantyczny! On: jak nie jak tak ja: ja nie chcę docelowo siedzieć w domu i zajmować się dziećmi, domem, i potencjalnym ojcem tudzież partnerem muszę robić coś - co mnie pochłonie i co będzie mi dawać satysfakcję... On: wyszywanie sztandarów? ja: jasne, że rodzina jest super fajna - ale nie wyobrażam sobie tradycyjnego związku - żona w garach (tak jasne - wyszywanie to moja domena) Ja: ponieważ Ty jesteś tradycjonalistą musimy się rozstać On: ech... znowu to samo...jesteś nieznośna. ..głuptasie.. ja: jak mi na piśmie przedstawisz, że taki nie będziesz to się zastanowię umowa On: może qva notarialnie? ja: tak najlepiej notarialnie:)rozpiszemy zakres praw i obowiązków On: muszę wracać do pracy... zacznę od kawy... papa

Gość dfgdf
autorka fajnie pisze :)

Gość surrealistyczna_81
oczywiście, że zdajemy sobie sprawę :) - przecież przyznajemy się do walki z nadintepretacjami, tępimy wyobrażenia - i pewnego dnia każda kobieta spojrzy na siebie przez pryzmat czasu, doświadczeń i zaczynie rozumieć, że nasze "akcje" wywołują czasem ogromne konflikty - a tak naprawdę chodzi o banał - o coś, co urasta do rangi "powodów" - żeby kogoś zostawić... tak jak ktoś napisał - że spojrzał na jej brzuch i ona nie potrafiła potem uprawiać z nim seksu! bo myślała, że jest brzydka - że on spojrzał na nią z sarkazmem, ironią... ale nie usprawiedliwia to w niczym mężczyzn - mężczyźni powinni nauczyć się i zaakceptować instrukcję obsługi kobiety, wdrożyć w życie pewne rytuały, nie szczędzić nam gestów i ciepłych słów i starać się zauważać pewne rzeczy, utwierdzać nas w tym - że dla was to jesteśmy NAJ

Gość surrealistyczna_81
Mam doła natury egzystencjalnej...świat jest do bani...ciemnoś widzę...a tu zero zrozumienia...prosty przykład - my oczekujemy zrozumienia - nie trzeba prowadzić złożonych dialogów - wystarczy, że wtedy - przyjdziesz i nas pogłaszczesz po głowie! i nie dociekaj czy głowa mnie boli 10 raz w tym miesiącu, czy 15 - nie posądzaj mnie o użalanie się nad sobą - potrzebuję Twojej czułości - ot co! ja: mam doła i nie chcę jakoś Cię męczyć swoją postacią... On: sam nie wiem co przez to rozumiesz! ja: mozna kogoś męczyć niezbyt dobrym nastrojem (a Ty kompletnie tego nie rozumiesz kretynie! i twierdzisz, że ciągle mnie coś boli i że mam fobie, i że się rozczulam - zamiast mi współczuć - cokolwiek) On: można.. dlatego musisz to sama rozważyć - nie dlatego że zawsze oczekuję że będziesz słodka i chętna na siłę ale jeśli nie chcesz się dzielić swoim nastrojem ...pozostawiam Tobie ale nie chcę żebyś uważała że tylko wtedy jesteś dla mnie interesująca ja: (wiesz - wolę się separować niż słyszeć "znowu coś Cię boli" albo znowu jesteś malkontentką...) On: każdy ma prawo do nastrojów, rzecz tylko jak sobie z tym radzi...i jakie ma zaufanie do partnera ja: i na ile potrafi nie przelewać swoich nastrojów na kogoś i nie obciążać kogoś z tego tyt...(a do Ciebie nie mam zaufania, bo jesteś totalnym ignorantem!) On: twoje zdanie czy sarkazm? .. bo wiesz, obciążanie można rozumieć na wiele sposobów ja: nie było w tym sarkazmu

Gość w.w.w.
faceci tak naprawde nie mają sznas żeby nas zrozumiec. i bardzo dobrze - ci co opanują tę sztukę stają się świetnymi manipulantami. Film "o czym marzą kobiety" czy jak to tam bylo z Gibsonem zawiera w sobie wiele prawdy. moj pierwszy facet bardzo szybko mnie rozgryzl. szybko nauczyl sie co mi powiedziec zeby mi spieprzyc humor, a zebym nei mogla sie do niego przyczepic (no bo co, on tylko powiedzial ze np na tej reklamie babka ma fajen wlosy, a ze te wlosy inne zupelnie niz moje to ja dół że brzydką mam fryzurę, pewnie mu sie nie podobam itp). i wykorzystywał to idealnie zeby np zarobic wolny wieczor. a ogólnie rzecz biorąc - foch kobiecy to najgłupsze co mozna zrobic. NIE MA OPCJI ZEBY FACET DOMYSLIL SIE O CO SIE GNIEWASZ DOPOKI MU TEGO SAMA PROSTO W OCZY NIE POWIESZ.