Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwcia38

Botox,mezoterapia,mikrodermabrazja,fotoodmładzanie?

Polecane posty

Dla mnie odpowiednimi metodami jest botox i kwas hialuronowy - razem potrafią zdziałać cuda. I oczywiście w zależności od wieku różne zapotrzebowanie: można dobrać odpowiednią gęstość kwasu, a jak potrzeba czegoś mocniejszego, to lekarz doradza Volumę. Nie inwazyjne, a efekty od zaraz i trwałe.

ja również polecam łączoną metodę botox + kwas hialuronowy w zależności od potrzeb no i oczywiście dobrego specjalistę który potrafi odpowiednio dopasować dawkę i rodzaj wypełniacza. i co najważniejsze efekt jest natychmiastowy i długotrwały

Gość 42 ewa m
jestem po 2 mezoterapii efekt żaden co myślicie robić dalej czy dać sobie spokój jaki ma wpływ mezoterapia na wypełniacze czy nie "znikają "po niej

Gość Krakowiaczek Sam
Zdecydowanie polecam zabiegi z użyciem fal radiowych ( radiofrequency). Bardzo przyjemny zabieg niebolesny i dający fantastyczne rezultaty. Robię serię w gabinecie Doris dorin w Krakowie i jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość Krakowiaczek Sam
Jeszcze coś muszę dodać . RF polega na porządkowaniu kolagenu i daje podobny efekt co klasyczny lifting z tym , ze jest mniej inwazyjny. Co do mezo - zgadzam się z przedmówcami - jakośc stosowanych preparatów budzi wiele zastrzeżeń . Dopiero ten w którym jestem obecnie daje mi gwarancję , ze hialuron to hialuron :) Podejrzane są zwłaszcza wszelkie koktaile... licho wie , co tam się kryje. Wracam do RF ;po zabiegu skóra była napięta a ja wyprasowana. polecam:)

Gość Jaki rf?
A jakiego sprzętu używają ?

Gość Jaki rf?
Bo ja postawiłam na głęboką podczerwień. Rf'y podobno nie są precyzyjne.

Gość Na pewno masz rację ;-)
To 90% hollywood miałoby rak, a i spory odsetek naszych celebrytów też

Gość galatea1970
Ja również chadzam do gabinetu na literkę D w Krakowie , co Krakowiaczek Sam:) Zeby nie było , że reklama ! Skorzystałam tam z mezoterapii i faktycznie efekty sa super po pierwszym zabiegu. Przymierzam sięteż do RF , bo koleżanka już zrobiła i była bardzo zadowolona, ale wiadomo to trochę kosztuje , chodziac w tym gabinecie faktycznie ceny są bardzo przystępne .Jeśli chodzi o botoks - trochę się boję, ale może kiedyś......

Gość ala43
czy ktoś robił mezoterapię mikroigłową,gdzie za ile i jakie efekty? czy warto?

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Warszawa:396 zł za bon warty nawet 1100 zł na mezoterapię igłową lub peeling chemiczny plus przed każdym zabiegiem konsultacja u lekarza medycyny estetycznej w Klinice Urody mgr Aleksandry Szumczyk http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,78276?nlp

A ja korzystam z tych uslug w gabinecie w opolu .Wykonuje te zabiegi lekarz z duza wiedza i doswiadczeniem .Mezoterapie beziglowa wykonuje sam szefow kosmetyczka z dlugoletnim starzem Polecam www.katarzyna-guinot.pl

Gość z tego też korzystałaś
kolejne namolna reklama annaopole. Żadna klientka tylko naganiacz. I na lasery i na body jet i na to tutaj też. Ale obciach

Gość polecam grupon
Na tej stronie http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ mozna za polowe ceny albo taniej skorzystac z zabiegow kosmetycznych i wielu innych w danym miescie, wystarczy sie zarejestrowac i sprawdzic co oferuja w twoim miescie. Taki zakupiony bon mozna podarowac jako prezent. Nie bedzie na nim zapisane ile placiles tylko na faktyczna jego wartosc. Ja juz skorzystalam w Poznaniu kupilam bon na mikrodermabrazje zamiast 120 zl zaplacilam tylko 45 zl( i na bonie z ktorym mam isc do salonu na zabieg jest napisane 120 zl), teraz chce sie zapisac na kurs tanca zamiast 120 zl zaplace 50zl. Kolezanka mi to polecila i jestem bardzo zadowolona. http://www.freesweetsite.pl/join/206852 a tu paczka slodyczy za rejestracje i polecenie strony znajomym

Gość super okazja
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Katowice:115 zł za bon o wartości 240 zł na mikrodermabrazję twarzy plus zabieg regenerujący w Studio Urody IMPULS http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,83343?nlp

Mikrodermabrazja, volume, mezoterapia, botox, sculptra, happy lift, to wszystko zabiegi pozwalające na odzyskanie jędrnej, gładkiej skóry. Najlepiej skonsultować z lekarzem wybór. Wszystkie te zabiegi są opisane na stronie kliniki IQ Medica i wszystkie tam wykonują: http://www.iqmedica.pl/Happy_Lift_R,p141.html Warto się skonsultować z tamtejszymi lekarzami, bo maja naprawdę ogromna wiedzę i doświadczenie.

Gość witam1111
witam wszystkich i zapraszam na forum Beauty Strefa o chirurgii plastycznej, medycynie estetycznej, zdrowiu i urodzie... www.beautystrefa.cba.pl/forum pozdrawiam Was

Gość Ania005
Witam, polecam salon, w ktorym są wykonywane zabiegi mikrodermabrazji, RF, reviderm i wiele innych. Salon mieści się w Warszwawie, prowadzony jest przez profesjonalistkę panią Anię, zapraszam do odwiedzienia strony, tam jest wyszczególniona oferta http://zadbajosiebie.com.pl/

Gość zupkooos
mikrodermabrazja dziala naprawde bardzo dobrze, mi np. pomogla juz robilam kilka razy u dr Widerkiewicza

Gość z-danka
Witam mam 42 lata, na botox i zastrzyki z kwasu hialuronowego chodziłam do dr. Gray, efekt był super, jednak w celu odmłodzenia cery dostałam polecenie do symbiosis (centrum dermatologów) w Poznaniu. Miałam tam połączenie pilingu laserowego z podgrzewaniem kolagenu, czyli jak mi tłumaczono złuszczanie z laserowym oddawaniem ciepła do skóry, tak jak jest przy falach radiowych, jednak efekt był zdecydowanie widoczny, szczególnie ważne że nie musiałam czekać długo na efekt, teraz usuwam plamy z dłoni, na próbie laerowej od razu usunięto mi jedną, byłam w szoku, bardzo polecam Danuta:)

Gość GRoupon
oferty groupon to oszustwo cenowe a nie okazja

Gość Anuszka 69
Wybierajcie tylko gabinety polecone na str Stowarzyszenia Dermatologów Estetycznych

Gość hahahahhhh
a dlaczego uważasz że grupon to oszustwo cenowe?????

Gość dominnka
Słuchajcie,a widzieliście te wszystkie koreańskie podróbki róznych produktów czy to do mezoterapii czy wypełniacze ? Mnei kiedyś ktos chciał wcisnac taka gówniana podróbkę,ale na szczescie dobrze ze sprawdziłam skład,bo teraz kto wie czy to nie jest napromieniowane i co to jest warte.

Gość w gruponieeeee
to nie żadne promocje. Więksszkość z nich to naciąganie. A fale radiowe na twarz=twarz opadnięta bez tłuszczu.

Gość singielka78
Ja raz naciełam sie na zabiegu Dermaheal i powiedziałam od tej pory ze juz nie dam sie namówic na zadne tego typu zabiegi.Miało byc dobrze i niedrogo a nie wyszło nic oprócz opuchnietej twarzy.

Wszystko zalezy od tego jakie efekty, jakim kosztem i jakimi sposobami jest się w stanie przejść i osiągnąć. Tak na prawdę zabiegi, o których piszesz różnią się od siebie znacznie. Zabiegi fotoodmładzania przebudowują włókna kolagenowe, dzięki czemu skóra jest jędrniejsza, zmniejszają się rozszerzone pory i wygładzają zmarszczki. Na stronie Studia Laser możesz sporo o tym poczytać i pooglądać zdjęcia przed-po. Zresztą jeśli chodzi o zabiegi laserowe to ten salon przoduje, zajmują się stricte zabiegami z wykorzystaniem laseru a nie 'wszystkim i niczym' jak większość. Robią to profesjonalnie.

Fotoodmładzanie jest czasochłonne,ale efekty sa w pełni zadowalające.Wiem,bo stosuję na twarz. Mam liczne przebarwienia(miałam:) i drobne popękane naczynka,więc liczyłam na ten zabieg. Byłam w kilku miejscach i ostatecznie zdecydowałam się na Dermamed (Wrocław).Nie byłam tam,ale słyszałam pochlebne opinie,a na taki zabieg lepiej wybrać coś sprawdzonego.

Gość Silna13
Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic, polecam Ci klinikę urody Q-clinique, która oferuje profesjonalne zabiegi medycyny kosmetycznej pod okiem lekarzy specjalistów. Zabiegi wykonuje wykwalifikowany personel, a wszystko to w miłej i przyjaznej atmosferze. Niezależnie wiec czy chcesz pozbyć się zmarszczek, niechcianego tłuszczyku bez operacji, lub wykonać zabieg depilacji laserowej polecam odwiedzić Q-clinique. Wszelkie szczegóły znajdziesz na stronie www.q-clinique.pl