Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysia26

Jaki prezent dla męża z okazji ślubu?

Polecane posty

Gość Justysia26

Witam wszystkich :) Doradźcie coś bardzo proszę. W grudniu wychodzę za mąż i tak dzisiaj wpadł mi do głowy pomysł, żeby z tej okazji obdarować mojego ukochanego jakimś fajnym, niebanalnym i śmiesznym prezentem. Dodam, że mój przyszły mąż ma poczucie humoru, ale jest również "cholernym" romantykiem. Bardzo Was proszę, podpowiedzcie coś. :) Pozdrawiam.

hmm wydaje mi się ten pomysł przesadzonym. nie wystarczy mu że tego dnia ty będziesz jego największym prezentem? :)

dziwne pytanie i dziwna sprawa... w zyciu by mi do glowy nie przyszlo zeby prezent mezowi sprawic na slub ... bedzie mial mnie, to przeciez najpiekniejszy prezent ;P a jak juz koniecznie chcesz sie wykazac, to proponuje wykazac sie podczas nocy poslubnej :)

a co powiesz na taki duży album, z czarnymi kartkami, do którego powklejasz Wasze zdjęcia i na każdym dopiszesz jakąs dedykację albo smieszny wierszyk??

Gość Justysia26
Nie chodzi mi o jakiś prezent... hmm.... tzw. "praktyczny" tylko taką pamiątkę ode mnie. Myślałam o specjalnym wydaniu gazety... to chyba na gazetomanii jest, lub coś podobnego. Rzućcie jakimś pomysłem jeszcze.