Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababa

fraxelki

Polecane posty

Gość bababa

jestem po jednym zabiegu laserem fraxel , miałam wykonany na twarzy na przebarwienia , jutro ide na drugi , z jaśniejsza buziią , fajny ten fraxel

błagam napisz jakie są efekty no i jak wyglądała twoja buzia przed zabiegiem. Sama planuję wybrać się na fraxal tylko narazie krucho z kasą. Ile zapłaciłaś za zabieg i ile ich będziesz miała?

Gość bababa
hej za pierwszy zabieg zapłaciła 2, 5 tysiąca , miałam juz drugi , na drugi dostała rabat i kartę stałego klienta, skóra po zabiegu jest zaczerwieniona , napięta i tak utrzymuje się około 1- 2 dni , potem mi zbrżowiała lekko, teraz zaczyna sie nieznacznie łuszczyć , jestem zadowolona , będę informowąc na bieżąco pozdrawiam

Gość patata
i jak efekty zeszly ci plamy?

Gość brokułka
fraxelko ile masz lat? i ile zabiegów masz zrobić i oczywiscie jak efekty?

Gość pijafkidwie
wczoraj byłam na pierwszym zabiegu-spuchłam, czekam na efekty aczkolwiek muszę długo czekać -najlepsze efekty można zobaczyć najwcześniej po kilku miesiącach. Fraxel jest sens robić w serii 3-5 zabiegów w odstępach średnio 4 tygodniowych

Gość Shisza
Dziewczyny może na Ukrainie Fraxel jest tańszy. Szukałyście coś, ja tak i na razie nic nie znalazłam, ale gdybyśmy połączyły siły mogłoby by dużo taniej .Oj jak bym chętnie skorzystała.

Gość jot
czesc :) mam 32 lata i pojawila mi sie zmarszcza pomiedzy oczami, podczas usmiechania sie ponizej oczu po dwie z kazdej strony i zauwazam wiodczenie skory - normalne, ale po co sie z tym godzic ;) mialam wykonana mezoterapie iglowa i po tygodniu jestem umowiona na fraxel. koszt szyi i twarzy - 1.800 pln, ale zaznaczam, ze w gabinecie do ktorego chodze ten laser jest raz na pol roku wypozyczany na tydzien. stad pewnie nizsza cena. boje sie poniewaz nie moge sobie pozwolic na wolne - nastepnego dnia wyjezdzam sluzbowo. czy ktoras z Was moze mi powiedziec, jak mduze sa efekty uboczne? czy to zaczerwienienie po zbyt duzej dawce solarium, czy raczej efekt poparzenia slonecznego?

Gość Shisza
Hej Joł:D, rozmawiałam wczoraj z dziewczyna która robiła fraxel gdyż sama chętnie bym sobie zafundowała. Mówiła mi ,ze efekty zaraz po u nie były takie ,ze po 3 dniach tam naprawdę można się pokazać ludziom. Mówiła ,ze można wcześniej z duża dawka fluidu ale i tak widać. Czyli bardziej jak poparzenie słoneczne:/ dziewczyna pisała ,ze ma bardzo wrażliwa skórę więc może to dla tego... Tak czy inaczej jest to zabieg dość inwazyjny i nie spodziewałabym się pięknej twarzy następnego dnia:/ . Napisz proszę gdzie są te zabiegi i podaj linka- znalazłaś szałową cenę. I daj nam znać co i jak po zabiegu. Powodzenia i udanych efektów życzę:)

Gość Shisza
W moją wcześniejszą wypowiedź wdarła się literówka która nieco zmienia sens mabyc tak:"Mówiła mi ,ze efekty zaraz po zabiegu u NIEJ były takie ,ze po 3 dniach..."

Gość jot
Shisza :) zabieg robilam w http://centrumestetyki.pl/ u doktora Mekle. Fraxel bedzie u nich od 21 kwietnia przez okres tygodnia. waham sie poniewaz w czwartek wyjezdzam, a to bylyby 2 dni po zabiegu :/ trafilam do nich poniewaz chcialam sobie zrobic Regenerist o ktorym naczytalam sie, ze to istne czary ;) ale juz chyba wole jak mi kloja twarz niz pobieraja krew. centrum przekonalo mnie poniewaz poza estetyka jest tam praktyka przychodni specjalistycznych a zabegi wykonuje lekarz medycyny po uprzedniej konsultacji a nie kosmetyczka.

Gość anulka15
witam wszystkich.ja jestem po dwoch fraxlach.robilam je na moje blizny potradzikowe.w szczecinie jeden zabieg na twarz kosztuje 2tys.minely juz trzy miesiace od ostatniego zabiegu i jestem zadowolona,daleko mi do perfekcji ale blizny sa mniejsze a przy okazji gestosc skory sie bardzo poprawila .niestety mieszkam za granica a tu fraxel jest o wiele drozszy.czekam z niecierpliwoscia na przyjazd do polski i napewno zafunduje sobie jeszcze dwa zabiegi.pozdrawiam wszystkich

Gość powiedziecie
skad wy macie kase na takie zabiegi?Rozumiem 200- 300zl ale 2, 5 tysiaca???????Jestem w szoku.Zarabiam 6200zl ale mnie nie stac na takie luksusy:(

Gość jot
to nie luksusy, a chec zadbania o wlasna i jedyna twarz :) nie latam do kosmetyczki, bywam tylko raz przed zima by oczyscic twarz po lecie - mam bardzo tlusta cere. tak szczerze mowiac to nie wiem jak to mozliwe, ze nie tac Cie na zabieg za niecale 2 tysiace - wystarczy odlozyc 150 zlotych miesiecznie :) nie zarabiam polowy Twojej pensji a nie narzekam na brak kasy :) cos chyba nie tak u Ciebie z bilansem ;)

Gość jot
anulka, a jak wygladala Twoja buzia zaraz po zabiegu? moglas pokazac sie np. w pracy czy konieczny jest kilku dniowy urlop? teraz duzo przebywam poza miejscem zamieszkania i przelozylam zabieg na jesien. tak sugerowal lekarz by nie naswietlac po zabiegu mocno twarzy. w zamian zrobilam dwa razy mezoteramie iglowa i musze powiedziec, ze warto :)

Gość SmarXide
Czy ktoś robił takim laserem na twarz? moja lekarz mi proponuje Smart Xidem dla odswierzenia twarzy. Czy ktoś ma doświadczenia? Jest to laser typu fraxel. Podobno ładnie działa na drobne zmarszczki i na ujędrnienie twarzy. Moja twarz wymaga takiego ujędrnienia po saolarce. Ale chciałabym znać opinie. Zabieg jest dużo tańszy niz fraxel, ale czy będą efekty jakich oczekuję niewiadomo.

Gość Emo8425
Rok temu szukałam na różnych forach informacji na temat Fraxela w Lublinie, niestety bez skutków. W końcu zrobiłam u pani doktor EWY SZPRINGER w Lublinie zabieg laserowy na twarz, reklamują się, że mają laser FRAKSEL a to nie jest prawda! mają tylko co najwyżej typu fraksel o dużo niższych parametrach. Ale nie przeszkadzało jej to skasować mnie na grubo ponad tysiąc złotych za 15 minut zabiegu. Pani doktor nawet nie zapytała jaki mam problem, nie obejrzała twarzy tylko zza biurka poświęciła mi w wielkim pośpiechu może z 5 minut. Nie miałam znieczulenia bo stwierdziła, że może źle wpłynąć na efekt zabiegu!!!. Zabieg był bolesny a ściema ze znieczuleniem jest tylko oszczędzaniem na pacjentach. A jeżeli chodzi o efekty to są ZEROWE, miały się pokazać po 3 miesiącach. NIe miałam żadnych blizn potrądzikowych, zależało mi tylko na odświeżeniu twarzy i zmniejszeniu porów, więc wymagania mam niewielkie - a i tak NIC kompletnie NIC nie widać, nie ma żadnych zmian a minął już rok. To już lepsze efekty miałam po pilingu kwasem glikolowym robionym samodzielnie w domu (koszt 15 zł) LUDZIE nie dajcie sobie wciskać ciemnoty, toż to fabryka do robienia grubych pieniędzy na naiwniakach!!! Spójrzcie jak wygląda szanowna pani doktor!!! ma dostęp do wszelkich zabiegów, wypełniaczy, botoxów i co? Sama wygląda dziwacznie, jakby jej ktoś krzywdę zrobił, podbródek jakoś dziwnie wypukły, usta nienaturalnie pogrubione, pory szerokie. Powinna być wizytówką swojej przychodni a wygląda jak osoba po wypadku samochodowym której robiono rekonstrukcję twarzy, nie wiem ile ma lat ale za twarzy wygląda na odnawianą 50tkę ale figura, głos wskazują na mniej. To w takim razie jak ona może dobrze zadbać o pacjenta skoro nie potrafi zadbać o siebie? Osoby z bliznami po trądziku, nie liczcie na jakąkolwiek poprawę, na pewno nie w tym gabinecie i nie na tym podrabianym "Frakselu" ODRADZAM. W moim przypadku mam to szczęście, że nie mam blizn, całe życie miałam trądzik ale blizny mnie ominęły. Jedynie szerokie pory pozostały i drobne przebarwienia i nawet z tym ten pożal się boże laser sobie nie poradził!!! Może mój post odwiedzie kogoś od wydania grubej kasy i ustrzeże przed rozczarowaniem, gdyby rok temu ktoś napisał szczerze o swoich doświadczeniach na pewno nie wyrzuciłabym pieniędzy w błoto. W tym gabinecie czeka się na zabieg 3-4 miesiące więc pacjentów ma od groma!! I co? nikogo nie ma na forum aby przestrzec innych, że to nie jest fraxel, że nie ma efektów? Z tego co widzę wygląda na to, że wiele postów to kryptoreklama....praca po godzinach pań i panów doktorów??? a nie lepiej to mówić ludziom prawdę, i nie zdzierać skandalicznie wielkich sum od biednych pacjentów? Przecież można zarobić nie 50 tysi na miesiąc tylko 25 na przykład? I tak przecież to niezły zarobek (wiem co piszę, znam także prywatnie środowisko lekarskie, wprawdzie nie medycyna estetyczna, ale wiem jakie to sępy i ile zarabiają bez podatku i jacy są cyniczni) Co? państwo doktorstwo?? co wy na to?? i nie trzeba będzie siedzieć po nocach pisząc postów jaki to super gabinet X, Y, Z...... Ludzie!! ostrzegajmy się na wzajem, nie dajmy się golić jak głupie barany z pieniędzy!! Piszcie o swoich doświadczeniach, piszcie konkrety: gdzie, u kogo, za ile i jakie efekty!!!! Pomagajmy sobie, nie pozwólmy by mafia lekarzy estetycznych budowała sobie kolejne wille za pozorowanie leczenia. To nie jest w ich interesie aby kogoś wyleczyć z blizn podczas pierwszych wizyt, oni chcą abyście do nich przynieśli kasę nie raz czy dwa, ale żebyście przychodzili na zabiegi jak najdłużej..........bo kasa leci za każdy zabieg. Nikt nie daje żadnej gwarancji - są tylko obietnice, nie ma nawet paragonu za zabieg, nie masz się komu poskarżyć. Ludzie po 10 ciu zabiegach są biedniejsi o 10-20 tysięcy, a efektów wcale lub są mizerne. Ja o tym, że jest to laser typu fraxel dowiedziałam się dopiero po zabiegu bo byłam dociekliwa, a pytałam wcześniej!!! NIe dajmy się tej bandzie sępów, którzy żerują na nieszczęściu innych!!

Gość oryginalny nie zawsze lepszy
z tymi efektami to chyba dosyć indywidualne - nie zman "towjej" pani doktor i nie znam się na tych urządzeniach, jestem ze szczecina ale ja robiłam oryginalnego faksela i efekty były ale bardzo słabe - a specjalnie sprawdzałam czy to aby oryginalny fraxel - drugiego nie zrobiłam bo nie warto a koleżanka robiła we wrocławiu coś typu fraxel tylko nie laser a prąd jakiś matrix i ma świetny efekt choć to nie "oryginalny faxel" z drugiej strony mam też koleżankę, która robiła blizny frakselem i jest zachwycona a może to zależy od człowieka który robi te zabiegi? a może od skóry?