Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

kocyk na zimę i inne

Polecane posty

Gość zimówka

jaki kocyk na zime polecacie -taki by się nie mechlił, włókna nie wychodziły etc. jak ubrać zimą dziecko do wózka +kocyk czy bez? czy mając gaziki Leko nie potrzeba już spitytusu?

Gość --------- ---------
mechlił?????

Gość zimówka
tak-czyli kuleczki włókien na powierzchni materiału teraz będziemy się czepiac słów czy odpowiadać na temat

ja mam kilka kocyków polarowy i inne ( nie wiem jaki materiał ) nic sie z nimi nie dzieje ja małego zawsze w dni chłodne przykrywam kocem bo jak sie siedzi to zimno nie używam gazików lekko ani spirytusu wole przemyc woda

Gość --------- ---------
to pisz po polsku, a nie wymyslaj jakis nowych slow... bo nie kazdy musi rozumiec o co ci chodzi mechacil....

Gość ratuj ratuj
a możesz jeśli znajdziesz na allegro podać link do kocyków które posiadasz lub podobnych

rozumiem że pisząc o gazikach masz na myśli pielęgnację pępka? Nie wiem jak inni ale dla mnie lepszy był spirytus bo te gaziki są za sztywne i ciężko dokładnie oczyścić pępek

AHA może to staroświeckie ale ja uważam że dla dziecka urodzonego w zimie najlepszy jest tradycyjny becik

Gość zimówka
owszem ale to na początek. a później warto mieć ciepły kocyk

ja mam kombinezonik i myślę, że ewentualnie jeszcze kocykiem akrylowym przykryję i będzie :classic_cool:

Gość zimówka
meea a jaki masz akryllowy kocyk? myszka--> ale masz kocyków :) dzięki za linki

Gość zimówka
wygląda porządnie ... istotne czy po praniu też tak będzie wyglądać. dzięki za linka

nie ma sprawy będę prać wszystkie ciuszki i kocyk za jakieś 2 tygodnie więc mogę ci dać znać jak wygląda po praniu

Gość zimówka
chętnie możesz swoją opinie umieścić na grudniówkach 2008 ponieważ tak podczytuje Was

też mam tego typu prany już kilkakrotnie w pralce i jest bez zarzutu, byle nie w wyższej temp. niż 40 stopni

Gość opole -pole
tijo masz taki jak mea?

tak bardzo podobny nic się z nim nie dzieje poza tym że troszkę wychodzą kłaczki więc trzeba uważać żeby przy buźce dziecka nie leżał. No i faktem jest że to jest sztuczna tkanina i mimo tego że bardzo ciepły to może powodować też pocenie dlatego uważam że becik który oddycha jest lepszy

Gość felka09
JA moge z własnego doswiadczenia polecic Wam fajny ,mieciutki kocyk z imieniem dziecka www.babymama.pl/Kocyki/Kocyk-z-imieniem-dziecka/flypage.tpl.html