mała_BM 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Witam :) jestem początkujaca w braniu tabletek anty ! to jest moje dopiero 2 opakowanie i mam lekkiego stracha przed pełnym stosunkiem ! czy ktos mi moze powiedziec ile najlepiej odczekac zanim dojdzie do pełnego stosunku kiedy to mezczyzna zakonczy we mnie ? wiem moze to głupie pytanie ale nigdy nie brałam tabletek ! Dziekuje za rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 przepraszam a co to jest pełny stosunek ? z pissingiem na końcu ? :o najlepiej ot poczekaj,az dojrzejesz. bo jakas głupia się wydajesz :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 jeszcze 10 opakowan i looz, bedzie można :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 a powiedziano mi ze to forum jest przyjazne i pomocne dla innych!widac nie do konca to prada ! to ze ktos sie obawia bo ma z czyms kontakt 1 raz nie musi byc odrazy posmiewiskiem :( !a mowia ze Kto Pyta nie Bładzi i wszystko było by OK gdyby tylko inni byli milsi! ale i tak dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 zdecydowanie jest to nie do konca prawda :p to moze zacznijmy od poczatku sloneczko i powolutku 1. jaka jest idae brania tabletek? 2. co mowil twoj lekarz? 3. co mowi twoja ulotka? takie tam podstawy........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Lekarz mi nie wiele powiedział dlatego pytam was tutaj ! z tego co sie orientuje to są tu osoby które już długo stosują tabletki anty i moga mi pomoc odpowiadajac na ten temat !Pozatym dobrze jest zaczerpnąć innych żródeł jak lekarz prawda??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 nieprawda :O dobry lekarz to guru moge ci teraz napisac absolutna nieprawde i co - jak Ci to pomoze? w kazdym razie wedle mnie mozesz spokojnie wyluzowac i kochac sie do konca spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Licze na dobre odpowiedzi! wiem ze lekarz to guru ale akurat ta moja wizyta przebiegła beznadziejnie bo wezwali ja do porodu i jednym słowem nie miałam okazji wszystkiego sie dowiedziec! Dziekuje za podpowiedz :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anty_myszka Napisano Wrzesień 30, 2008 ale ulotka do porodu nie poleciała!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 anty_myszko a czy w ulotkach az tak szczegółowo Ci pisza co i jak ? z tego co ja czytałam to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumbleebee 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 mała_BM spokojnie możesz kochać się do końca. Ja to robilam od 3 tabletki i nie mam dziecka :) więc naprawdę wyluzuj. a i nie przejmuj się to forum takie jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzkaPP Napisano Wrzesień 30, 2008 MALA BM doradze ci tak po pierwsze to nie czytaj odpowiedzi od facetow bo oni gowno wiedza.ja jem tabletki od 3 lat a jestem z moim facetem od 7 i lekarz mi powiedzial ze tabletki nigdy nie daja 100% pewnosci!! wiec ja bym ci radzila jesli nie zamierzasz jeszcze byc mama to niech nie konczy w tobie,a jak juz tak bardzo chcesz zeby to zrobil to niech nalozy prezerwatywe wiem ze nie jest tak samo ale powiadaja ze ostroznosci nigdy za wiele.pozdrawiam pa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Październik 1, 2008 wiem ze najleprza jest wiedza osiagnieta od lekarza ale dobrze miec pare info od innych wiec dziekuje bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfreterghsa Napisano Październik 1, 2008 a ulotke przeczytałas? tabletki anty zabezpieczaja juz po wzieciu 1 tabletki :) nie opakowania ,tabletki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Październik 1, 2008 tak czytałam ale upewnic zawsze sie warto prawda ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinkaaalaoalalalaola Napisano Październik 1, 2008 MOZESZ SIE KOCHAC OD 1 ZARZYTEJ TABLETKI 1 PIERWSZA TABLETKA CIE CHRONI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Princessska 0 Napisano Październik 1, 2008 hehe juz pierwsza zabezpiecza a ty po drugim opakowaniu sie boisz? niezle schizy masz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_BM 0 Napisano Październik 1, 2008 odrazu shizy :/ poprostu pierwszy raz stosuje tabletki :/ i to przez przypadek je dostałam pod kontem leczenia miesniakow ! jak sie ma jakies problemy to i strach jest pzredłuzony !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLAJ Napisano Październik 2, 2008 mozesz sie kochac juz po pierwszej tabletce i jestes wystarczajaco zabezpieczona. ale gdybys nie dostala z odstawienia po tym pierwszym opakowaniu to nie panikuj odrazu bo tak tez moze sie zdazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Sierpień 21, 2019 Witam czy przy przyjmowaniu tebletek antykoncepcyjnych można stosować globulki macmiror complex ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach