Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

O co chodzi z tym swietem chlopaka??

Polecane posty

ee tam zawsze to najwazniejsze jest 30.09 , na nasze to czekacie 8.3 wiec niech sie ciesza dzisiaj tez chlopaki ,zrobcie im jakis prezent i zawsze milszy wieczor.

no dzisiaj ejst ten najwazniejszy co sie w szkole kupowalo im prezenty:)) ja zrobilam swojemu dobry obiad ,chcialam go zabrac na kregle ,ale ze nie mamy z kim małej zostawic to trzeba bedzie sobie zapewnic jakis dobry wieczor w domu:) swiece , film , kocyk i łóżko :) i zawsze milej:)

tylko oczywiscie w tej cholernej tv nic nie ma;/ raczej na wspolnej niezbyt romantyczne jest:) czy twarza w twarz:)

a jednak nie bojkotuje.....:) napisalam do mojego faceta eska: kochanie czekam na Ciebie w promie o 9 zaloze ponczochy, szpilki i plaszczyk......i nic wiecej:classic_cool:;)

A ja to piernicze, zlożylam życzenia rano smskiem nawet nie podziękowal to niech spada :p a mialam ochote go zabrać na damski striptiz (jakkolwiek by się to nie pisalo), ale nie to nie, niech spada :p

co za.......nie podziekowal??:O to faktycznie niech spada:P a moze on nic nie wie o tym swiecie??:O tak jak moj.... nie ma bladego pojecia co i dlaczego znowu cos wymyslilam:D:D

Kochana, ja żeby nie bylo że nie wie napisalam że to z okazji dnia faceta :o mój byly za to dla odmiany odpisal w blyskawicznym tempie :p

Dlaczego nie za dobrze? Napisalam mu życzenia a żeby wiedzial na 100% z jakiej okazji napisalam że na dzień faceta...

Z bylym moge być, ale juz nie chcę, zresztą może nawet nie to ze nie chcę, to nie ma sensu, bylismy razem 2 lata, calkiem bezproduktywne do niczego nie prowadzące 2 lata, ilez można ciągnąć coś co nie ma sensu i przyszlości?...

Zmiana facetów jest dobra wbrew pozorom, zreszta ten nowy jak do tej pory byl idealny, super itp ale coś się zaczyna psuć ostatnio i nie wiem czemu :o

a ja ze swoim facetem rozstalam sie w marcu i myslalam, ze to juz na zawsze, ale tak sie dzialo, ze on zawsze byl blisko mnie, choc nie bylismy juz para.......kiedy wyjechalam zaczal przysylac dziesiatki smsow dziennie i w koncu do mnie przyjechal na kilka dni i zaczelo sie na nowo LOVE STORY:D:D wlasciwie jest super ale jest jedno male(??)ALE:P ale rowniez wiem, ze nie ma idealow:)

Z nowym spotykam się miesiąc dopiero. Z moim starym też rozstalam się po roku, stwierdzilam że koniec itp, taka sama sytuacja jak teraz, po 2 miesiacach prosil mnie przez kilka godzin zebym do niego wrócila, wrócilam. Teraz znowu się rozstaliśmy oi znowu to samo, tylko tym razem juz nie prosi, teraz jak narazie zaprosil mnie na juakiś czas do siebie do drugiego domu (oddalonego ode mnie jakieś 500km)... w końcu jak się wkurzę to pojadę... ale obym byla twarda i nie pojechala

Gość Agniecha z okazji ...
... Dnia Chłopaka zrób nam - mężczyznom kafeteryjnym - przysługę i wrzuć na ImageVenue fotkę w bikini :classic_cool:

Ja też bym cholernie chętnie pojechala... Ale chodzi o to że nie mogę znowu tego zaczynać i dlatego nie moge tam jechać. Muszę być twarda i poszukać kogoś na normalny związek z jakąś przyszlością

kiedys nawet chcialam to zrobic;):D......ale po dluzszej bytnosci na tym forum nie mam juz takiej potrzeby:P jedyne co moge dla Was zrobic Panowie to 🌼 👄:)

wiii :) nie znam zupelnie sprawy...sama wiesz co dla Ciebie dobre....na pewno wszystko sie ulozy:) jak nie z nimi to poznasz kogos wyjatkowego....bedzie OK, zobaczysz:) musze juz uciekac ......czas na poprawe urody :classic_cool: .......;)