Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna studentka

Co zrobic zeby przezyc od 1 do 1 na studiach?

Polecane posty

Gość ło matkooo
jak ci ciezko to zmien kierunek na duzo latwiejsza fizyke nuklearna :D

Gość cdzxv vs
odpowie mi ktos;p?

Gość do czarne oczka
bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)» Głos miał donośny, ale bynajmniej (na pewno nie) nie przykry. Z miłością bynajmniej (na pewno nie) się nie taił. oczka daj sobie powiedzieć, łatwiej się bedzie rozmawiało :)

gdsgdsgds> piszesz \"koleRZankami\" a mówisz ze studiujesz dziennikarstwo? :O nie to ze sie czepiam, ale zauwazylam, ze tu kazdy jest na najcięszym kierunku i ma najbardziej przerabane :O

Gość do czarne oczka
dalsza analiza .... "Ja bynajmniej (na pewno nie) rozumiem co napisałam i nie uwazam aby to było zagmatwane" oczka zobacz:)

Gość loretta23
ale dobrze by bylo, gdyby napisala "ja rozumiem, co napisalam i BYNAJMNIEJ nie uwazam, aby to bylo zagmatwane" :D a co do tematu - da sie wyzyc na studiach za 1000. co wiecej, da sie ten 1000 zarobic samemu.

Gość cdzxv vs
nikt mi nie odpowie;(

Gość do czarne oczka
loretta hahahah dokładnie a co do studiów, to nie mam pojęcia, ale jak sobie pomyślę, że ktos za 1000 na dziennych nie daje rady to hmmmm

Gość do czarne oczka
nie odpowiem bo nie mam pojęcia

Gość cdzxv vs
szkoda ze nikt nie wie

Gość Ja wygrywam
bo byłam na najcięzszym kierunku-medycynie :p Jak dotąd ani 5 zł w życiu nie zarobiłam, bo studiując na medycznym kierunku sie nie da. Niedługo sie to wreszcie zmini bo skończyłam :) cdzxv vs: czemu nie chcesz się nauczyc chemii? Pare miesięcy, ewentualnie jakies korki i spokojnie dasz rade opanować przedmiot.

Gość cdzxv vs
kurde chemia to jest dla mnie najgorsz co moze byc he kurde zdolowaliscie mnie tym ze moga mnie nei dopuscic nawet;( zreszta tak na moje oko to nei jest trudny kierunek to zeby zaraz chemie brac do przedmiotow wliczajacych!

Gość Ja wygrywam
Nie chce cię martwic, ale też tak słyszałam przynajmniej na medycznych uczelniach jest tak, że jak ktoś nawet zdaje któryś z wymaganych przedmiotów ale na pdst. nie rozszerzonym to i tak ma 0 :o Biorą pod uwagę tylko rozszerzone

Gość cdzxv vs
wydaje mis ie ze to jest prosty kierunekk maksymalnie mozna z niego tylko licencjata zrobic... wiec myslalm ze moze sie uda...

Gość pedagogika trudnym kierunkiem
a to dobre :D prawie pewne bezrobocie...

Gość Biedna studentka
Dlaczego jest w Was tyle jadu? 1000 zł to mało. Ja zamierzam być kimś więc potrzebne mi fachowe książki. Jeśli Wy chcecie korzystać tylko z biblioteki to studia robicie wyłącznie dla papierka i to już Wasz problem. A pedagogika jest bardzo trudnym kierunkiem (u mnie wszyscy przed sesją dostają paniki).

Gość uujjfjfj
a utorka topiku jest prymitywna. pedagika to jest prosty, bardzo latwy kierunek. trudna to jest np.Medycybna, prawo. Studiuję archeologię. Trudny (ale sadze,ze są trudniejsze) kiernek. Ksiazki z biblioteki sa forsze? Mam malo pieniedzy. pochodze z rodziny gdzie nie starczao od 1 do 1. Cale wakacje pracowalam w Anglii. Przywiozlam 7.000zl. dla mnie to suma kolosalna. Teraz oszczednie zyje z tej kasy. Udzielam tez korepetycje z jezyka angielkiego. dziewczyno studiujesz pedagokikę :/ To jeden z najslabszych, malo przyszlosciowych kierunkow. To nie specjalistyczna medycyna gdzie trzeba mniec najnowsze publikacje. zenada.

Gość Biedna studentka
Ja nie studiuje i autorka topiku chyba też nie :D P.S. Żadna z nas nie pisała na czarno. To dwie różne osoby, a Wy daliście się nabrać :D

Gość uujjfjfj
z mojej klasy na pedagokię poszly najslabsze, malo ambitne uczennice. Prog jest zenujaco niski nie wyjezdzaj wiec dziewczyno z tekstem,ze to ciezki kierunek.. ciezka to chemia np.jest :/

Gość no i coooooo
no i co że daliśmy się nabrac hahahahh to nie zmienia faktu, że na pedagogike idzie sie jesli sie nie dostaniesz na ambitniejsze studia:)

Gość na chemię
też biorą każdego ;)

Gość ciemno wszędzie
czyżby paroksyzm zawiści odnośnie młodości i studiów? babciu?

Gość ciemno wszędzie
uwielbiam twoje błędy hahhahahhaha nie mogę uwierzyć, że mozna tak kaleczyc .... jestem twoim cieniem :)

Gość Vaniliowaaa
ALE TEN TOPIK JUZ BYL PARE TYGODNI TEMU:)TEZ WSPOMINALAS O PALIWIE, OD RAZU WSZYSCY CIE WYSMIALI ZE TO PROWOKACJA TYM RAZEM DLA HUMORU AUTORKA DODALA SOBIE PEDAGOGIKE, CO BY BARDZIEJ SPROWOKOWAC:):):)

Gość imalinat
uujjfjfj - tez zamierzam isc na archeologie:) ale sie troche boje tego nawału pracy...naprawde jest bardzo duzo materiału, bardzo źle?? co jest w tym potrzebne? jak z pracą, wiesz?

Gość tez pamietam tamta prowokacje
Było że musi jezdzic samochodem bo cos tam, ksiazki kupowac i to nowe bo lubi sobie podkreslac na kolorowo jak sie uczy:D marne te prowokacje