Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem

spokojne zycie czy płomienne uczucie

Polecane posty

Gość w kropce jestem

Kobitki co byście wybrały-po krótce przedstawię sprawę otóż jestem z facetem kilka miesięcy, już od pierwszych chwil coś we mnie drgnęło jednak widzę że on podchodzi do tego bardziej spokojnie, zależy mu ale nie widzę tutaj żeby przenosił dla mnie góry, wiem że jest po poważnym nieudanym związku być może to go blokuje i własnie nie wiem czy czekać aż on stanie się bardziej wylewny i się "rozkręci" czy jenak poszukać kogoś innego bo nie wiem czy takie "uczucie" mi wystarczy;(

Gość refererer
proponuję pozostać na razie na etapie czytania romansów i innych bzdetów, albo zobaczysz różnicę między nimi a prawdziwym życiem, albo ześwirujesz do końca na związek z drugim człowiekiem na pewno na razie nie jesteś gotowa

Gość w kropce jestem
nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz i nie czytaj i proszę cię nie oceniaj nikogo do czego jest gotowy lub nie jak go nawet nie znasz:)

Gość kikoo
wg mnie jak "gor nie przenosi" teraz to juz nigdy nie bedzie!!! moj chlopak przysyla mi kwiaty przez kuriera!!! chce mnie wszedzie wozic, kupuje mi prezenty , chociaz ja tego nie potrzebuje bo jego milosc widze w drobnych gestach... i spojrzeniu,. jak Ty tego nie widzisz teraz to chyba to nie to...

Gość a ty dla niego przenosisz
gory?:o